- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
Aftereffect #381 üzenetére
Mutatnál erről egy hivatalos forrást is?
Vagy csak azért a 300 most a bűvös szám, mert az van a legközelebb a "tökéletes telefon" ppi-jéhez?Csak azért érdekel mert én 400-500 ppi-ről olvastam!
(#380) Aftereffect
"Igen azért..Nem azért mert egyetlenegy androidos gépbe sem tudnak egy normálisan kinéző ui-t belerakni.."
de az ios-é annyira király hogy 2007 óta még mindig a legjobb, pontosan ugyanolyan halál unalmas, jah bocs, volt változás, feltalálták újra a notification bart...
-
Dunbar
senior tag
válasz
Aftereffect #381 üzenetére
* 25cm-ről. Szerintem nyugodtan jöhet 500+ppi-ig is (pl. FullHD vagy akár 1920x1200 4"-re), már csak azért is, hogy a "Retina" lecsússzon alsó-középkategóriába minél hamarabb. A méretek inkább amik zavarnak engem, 4" fölött nekem nem kényelmes (pedig nem vagyok alacsony (186 cm) zongorázom, hosszú ujjaim vannak). Kár, hogy az újabb telefonok közül is 4" az a legalsó kategória, lsd. Lumia 510.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest