- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Na, úgy látom a Szent Symbian Hívői nem nyugszanak, bár dícséretes, hogy legalább egy egált kihoztak. Ahogy Glenda is írta, rögtön az elején kibújik a szög a zsákból: amikor a fehéregyensúly (ami utólag is módosítható bizonyos keretek között, de a tesztképek bőven benne vannak ebben a keretben) nagyobb súllyal esik számításba, mint az optikai képstabilizátor, akkor az nem más, mint egy nagy LOL. Ennyit az objektivitásról, és ezen az sem segít. hogy a végén megpróbálják elkenni a dolgot, hogy ez csak egy "fun" összevetés volt. (De legalább a 808 tulajok tegnap éjjel is megnyugodtan alhattak...)
-
Quasi_modo
nagyúr
Őszintén szólva teszt nélkül is ezt az eredményt mondtam volna. Az zavar, hogy a 1020 csak a jobb esti képek miatt kapott azonos pontszámot a 808-cal. Jobban örültem volna ha máskor is hozza a 808 szintjét, mert akkor előrelépés lenne. Így viszont kicsit előre, kicsit meg vissza.
-
MR007RM
addikt
Miért? Nem lehet saját véleményem. Amivel nem értesz egyet azt meg lehet cáfolni és kész. Amíg ez nem történik meg addig igazam is lehet. Az eddigi látottak adnak következtetést.
És szerinted ki pénzelne?Védem a platformomat, telómat, mert úgy érzem nem tiszta képet festenek le róla, és ennyi. Ha nem tetszik akkor maradj ki belőle.
-
Wuk07
tag
Én most a 808 felé kezdek hajolni, amire én használnám az főként nappali fotózást jelent, és fontos a minnél kevesebb zaj.Nem mintha a 1020-n olyan sok lenne, de a 808 jobbnak tűnik. De megvárom a hivatalos teszteket, itt is a Mobilarena-n, meg az összehasonlító tesztet, a 808 vs 1020 vs s4 Zoom vs Milc akármi-t.
-
MR007RM
addikt
-
"even more accurate and vibrant than the 808 PureView."
mekkora kamu, érezni a marketing bullshitet.
azért egy kis pozitívum is akad, még ők is belátják:
"But a great camera wasn’t enough to sustain the 808 PureView, and even though Windows Phone 8 is a huge leap forward from Symbian it’s still a long way behind."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest