- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
walko
tag
Én értem amiről beszélsz és igazából teljesen logikus gondolatmenet, de ez egy fórum ahol a tagok többnyire a saját szemszögükből nézve reagálnak egy egy hírre. Nem túlzottan vigasztal, ha egy technológia tőlünk nyugatabbra már elterjedt, ha itthon még gyerekcipőben jár.
A másik oldalról nézve meg a többieknek sem érdemes lovagolni ezen a "magyar fejjel gondolkodás" mondaton, Assdak nem a nemzeti hovatartozás szemszögéből próbálta megvilágítani a kérdést, hanem a cégek és a trendek szemszögéből, erre próbált utalni, még ha kissé szerencsétlenül is jött ki. Ne vegyük ezt személyeskedésnek.
-
hito
nagyúr
Te engem itt ne csítitsál pajtás! Inkább menjél, gyakoroljál önkritikát, meg beszédstílust! Ez egy szakmai fórum, ahol lehet normálisan is eszmét cserélni, nem kellenek a lekezelő, gusztustalan szövegek, hogy magyar fejjel gondolkozol.
De az aztán az igazi nyugati, helyes és elsajátítandó gondolkodás, hogy ahogy kijön egy újabb technólógia, vegyük meg, az előző meg mehet a kukába, aminek fél-1éve örültünk és alig vártuk, hogy kijöjjön, az ma már SZAR, idióta aki azt akarja használni még egy darabig. Pontosan TE vagy a célpiaca a gyártóknak! Ezért van tele az ő zsebük, és ezért diktálják ők a trendet, nem pedig a felhasználók. "VEDD MEG, az előző szar, dobd ki, az már nem MENŐ!!!"
-
süti5
őstag
"Az hogy xy nagyanyjánál egy kis magyar faluba milyen TV van, a kutyát nem érdekel, és nem is kell hogy érdekelje."
Ja, csak ha történetesen az ember mamája nem cloud storage, 4G és wifivel dolgozik, praktikus ha van pl. analóg kimenet, ahogy most nekem se jönne rosszul megmutatni az otthonában a családi videókat/képeket....
Értem azt, amit írsz, csak még nem életszerű. Azt persze elismerem, hogy ilyen a jövő, csa most még nem praktikus mindenkinek. -
rizso
addikt
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy szar, vagy hogy nem fogadnám el, ha csak úgy hozzám vágnák, hanem azt, hogy kb. most jutottak el arra a szintre a Nokiánál, amire már jó ideje várt a nép a 808 megjelenése óta (ami nem most volt). A másik meg, hogy pl. egy 925 tulaj valószínűleg nem fog rohanni, hogy megvegye, csak mert jobb képeket lehet vele készíteni.
Még egyszer: én elfogadnám, de számomra nem ér ennyi pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest