- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MR007RM
addikt
Csak egy picit válogattam, mint írtam kb az összes lövés hasonló volt. Mások nem válogatnak ugye?
A 7.-et meg elszúrtam, volt belőle jobb.
(#753) woland_y2k: Rendben, csak alöljáróban akartam némi információt szolgáltatni az elődről. Ez ezt is tudja(Mert más nem tól sosem ilyet
). Most pedig kíváncsian várom én is mint mindenki az utódot. Amit eddig láttam belőle az nem győzött meg, de még bármi lehet idővel.
-
B1T3
addikt
Viszont leggyakrabban azok ágálnak leghevesebben a parasztvakítássá bélyegzés céljával, akiknek DSLR gépe van. Bennük lennie kéne affinitásnak az adott téma iránt, azaz pont nekik kéne legjobban utánaolvasniuk, de csupán addig jutnak el, hogy „ez 41 megapixel, a DSLR-em meg kevesebb, ne akarjon már jobbnak tűnni egy ilyen komoly géptől”. Hát nem is akar. Koncepcionális probléma van ezeknek az embereknek a fejében; köze nincs a 808 és a 1020 kamerájának a profi gépekhez, hiába a 41 megapixel, sosem volt, sosem lesz célja ezeket kiváltani, és számomra kapásból röhejes, amikor valaki zsigerből ezekkel hasonlítja össze a Lumia 1020, azaz egy telefon kameráját. A Galaxy S3-éval, S4-ével, iPhone 5-ével stb. kéne összevetni, és esetleg kompaktokéval, mert azok kiváltására már bőven képes (mindezt ráadásul voltaképpen mindig a zsebben lapulva, az pedig nem egy sztenderd magatartás, hogy valakinél mindig zsebre van vágva egy kompakt gép, sőt DSLR
). Bár ezekre az észérvekre is jön a többi blődség, miszerint egy 20 ezres kompakt és egy 60 ezres okostelefon jobb kombináció. Szóval ez a szituáció számomra tökéletesen reprezentálja a facepalm kifejezés jelentését.
-
stewe780
őstag
Nézd meg ránagyítva a tiéden a csákó fejét, meg ezen a fejeket. Direkt egy verőfényes nappali, arcokkal teli képet kerestem a 808-hoz párba. A 1020-on olyanok az emberek feje, mintha valami 256 szines ősgif lenne, tipikus festmény kategória. A 808-on az ürge feje sokkal élethűbb, ott inkább a homály ami gond lehet, de az emberi bőr színe sokkal lágyabb, tisztább, élethűbb.
-
MR007RM
addikt
Az ND filter használata néha előhoz a széleken némi mosódást a Camera Pro esetében. Ha nincs ND, akkor jobb képek születnek, de a napfény miatt néha kikerülhetetlen. Remélem fejlesztenek még a progin.
Vajon az 1020-ban lesz ND? Vagy annál már felesleges lesz?
[link] Ezt is meg lehet lesni.
Szerintem nem szarok.
-
Воланд
titán
"Akiknek ez nem elég jó, azoknak semmi sem lesz az."
-
-
-
Bass
addikt
Ember is kell a gép mögé,ezt meg egy balfék csinálta
Amúgy fotózom rendesen ezért van szemem hozzá
-
Pirosász
aktív tag
Szerintem nem kell neked magyarázni,hogy ezek nyitó árak.Minden csúcstelefon 200 körül kezd,te is tudod hogy novemberre 150-160 körül lesz.Nem értem miért kell mindig rosszul lenni minden csúcsteló nyitóárától,amikor aki ide jár olvasgatni,az tudja hogy az legalább 20-30 ezerrel drágább,mint ami lesz az ára majd hosszú távon.Tudjuk nagyon jól,hogy nem lesz tartósan 200-on.Aki meg már augusztusban birtokolni akarja,az fizessen.
-
Wuk07
tag
Pontosan csak a képminőség a csalódás,minden más rendben , sőt még több is amit elvártam! Persze meg kell várni a hivatalos teszteket, de megnézve a képeket föltűnnek a windowsos Nokiák jellegzetes "képfelépítése" ami szerintem az eddigi telokból kiindulva maradni fog. Remélem nem lesz igazam, 8 megapixelben nyoma nem lesz, de most nem lettem boldogabb, nekem a 808 képminőség pont elég lett volna ebben a körítésben. Attól még lehet ezt fogom venni, remélem turbóznak a minőségen, mert a symbian támogatottsága elriaszt.
Már erre gyűjtök, úgyhogy ajánlom,hogy jó legyen -
Воланд
titán
-
Воланд
titán
akkor a vm-nek kell a 2giga ram?
amugy meg a wp az egyszerubb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest