- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Brutális eb #186 üzenetére
Szeretnék egy 920 at,de szerintem nekem drága lesz! Marad még az N8 egy darabig!
-
RaveForce
veterán
válasz
Plazmacucci #894 üzenetére
hamár okosat nem tudsz mondani, és az érvekbe belekötni, belekötsz az érvelőbe
személyeskedés kitiltást von maga után, de nemszaladok modikhoz, épp elég csapás neked az, hogy ilyen vagy -
-
margithid
veterán
3 olcsó(bb) nokia jön jővő év elején.
Hát mit ne mondjak jó sokáig tetvészkednek. Karácsonyi piacra nem ártott volna ez a 3 is.
Azért az érdekes lesz, hogy jővő év elején kijönnek egy 7.8-as wp telóval, még akkor is ha 30e Ft lesz. Ez olyan mintha kiadnának most egy 2.3-as androiddal szerelt telót, amit nem is lehet majd frissíteni ics-re. Inkább a kijelzőn spórolnának, maradna 3.7"-os vagy memórián, pár 100 mb és lehetne bővíteni, de egy olyan alap proci amin elfut a wp8 férjen már bele.
Ja és nokia tabletekről mi hír? Az se ártana még idén. -
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz
Plazmacucci #887 üzenetére
Volt e már a kezedben L800? Mindegy mit mondasz, úgy is tudom, hogy nem.
tejóég, nemistudom mért válaszolok neked ilyen ovodás hozzáállással
de munkámból adódóan hamarabb volta kezemben a teljes lumia széria, mint a tiédben
egyébként aki becumizott bármit az te vagy, de tudod mit csináld meg ezt : egy lumiát és egy s III-ast karcolj meg egy késsel, aztán nézd meg melyik a minőségibb ..... fórumkaratés.. -
válasz
RaveForce #885 üzenetére
te jól becumiztad a sok matketing bullshitet. egyébként meg amit majdnem félbe lehet hajtani (gyengébbek kedvéért az ativ s kamu aluminiumnnak álcázott műanyag fedlapja) azt had nevezzük már tejfölös doboznak. Volt e már a kezedben L800? Mindegy mit mondasz, úgy is tudom, hogy nem.
-
RaveForce
veterán
válasz
mukibuci #884 üzenetére
az SIII hátlapja hyper-glazed skinnel kezelt polikarbonát (segítek, a lumia is polikarbonát, csak nincs felület kezelve, ezért is málik kopik stb...), tehát ne tejfölös dobozozzuk már le, pláne ha a lumiáénál még jobbis, csakmert pár okoshülye elkezdte ezt a tejfölösdobozozást...
-
Quasi_modo
nagyúr
Aha. A kamera gomb lötyögést olvastam, de erről a kijelző dologról lemaradtam.
Most már ezt is tudom. -
Xaels
félisten
válasz
Quasi_modo #876 üzenetére
Lumia800-nál volt ilyen szériahiba. Illetve a gyárilag mellékelt szilikon tok "megeszi" a telefon burkolatát és letisztíthatatlanul foltos lesz
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #876 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #874 üzenetére
Remélem ezeknek mér nem fog "lötyögni" a kijelzője.
-
RaveForce
veterán
nahát úgyérzem nem leszek gondban jövö év elején h nokiára cseréljem-e az O7-esemet vagy Ativ S-re, fasorban sincs már a nokia
-
djzolko
tag
válasz
Quasi_modo #869 üzenetére
Igen, biztos, hogy valami ilyesmi van a levesben. Magas iso (gyanítom magasabb, mint amit a konkurencia tud) + hosszú záridő. Ez egyébként elég jó, mert bár a kép ilyenkor biztos, hogy merő zaj, de a zajos képnél sokkal rosszabb az el nem készült kép. Általában a telefonok iso400 fölé ritkán tudnak menni és a hosszabb záridőket sem igen támogatják. Egyébként a 920 és a többi telefon képe között min. 5, ha nem több EV eltérés volt. Az azért nem piskóta. Ezért szomorú, hogy nincs meg ez a kép a neten még exiffel.
-
djzolko
tag
-
Mogcaa
aktív tag
Jó látni, hogy fejlődik a nokia drukkolok nekik
-
Ööö, de most egy olyan topikban vagyunk, ahol új telefonokat jelentettek be, amin egy új rendszer lesz, és erre kíváncsi mindenki, és azt várja, akkor miért is azzal foglalkozzunk, hogy a régi rendszer mit nem tud, és azért lesz majd szar az új is
Kb mintha az új iPhone bejelentésénél odamennék, és közölném, hogy ez nekem nem jó, mert kicsi a kijelző, meg különben is nem 16:9..
-
Lall
veterán
És lehet, hogy az első az igaz. Tényleg a csapból is ez folyik. Mindenki most majd arra vár, hogy átbaszták -e és alig várja majd az első kamerás tesztet. A szép az lesz, hogy ha tényleg tudni fogja ezt hozni vagy hasonlót. Akkor meg mindenki szalad majd a boltba megvenni.
Blyan:
-
Lall
veterán
Az már így picit szőrszálhasogatás.
Amúgy is:
"...Hogy átbasznak a reklámmal,
Ezzel az Amerika-lekvárral,
Ezzel a műanyag élettel,
Ahol annyi ember téved el.
Mint a háborúban a foglyok,
Csak a parabolamocskot fogjuk,
Ahol minden nő tökéletes
És minden férfi izmos.
Meg a legjobb mosópor..." -
Воланд
titán
ok, akkor csak ketto.
sd ikon: de hat ertitek nem a rendszer resze, egy sima alkalmazas, masfel honapja megvaltozott az ikonja, erre meg a regit hasznaljak. mondjuk kaptam tegnap wp insider levelet es volt benne egy ilyen kep....
-
Blyan
félisten
-
Воланд
titán
szerintem harom lehetoseg van:
1.: direkt szurtak el, igy most a csapbol is ez folyik
2.: amatorok (azert erre van mas pelda is, amin mondjuk csak en rugozokskydrive ikon)
3.: megbiztak egy ceget, keson lett kesz az anyag es nem neztek at rendesen. -
BDave
őstag
Ez durva. De amiről szó van, az a sötét téglás helységben lőtt képek technikai megvalósítására vonatkozik. A lényeg: a konkurencia vaku nélkül szar képet csinál, nem lehet látni semmit sem, viszont a Nokiával vaku nélkül mindent lehet látni. Csak azt nem tudom, hogy hogyan, ez volt a kérdésem visszamenőleg. Mert ha nem vakuzik, akkor az az optika is sötétséget lát. Ezért kérdeztem azt, hogy akkor a zoomolás közbeni (tehát az exponálás előtti) fény ad akkora fényt, hogy utána rendesen lehet látni a tárgyat?
-
Sztbeni
őstag
szerintem egész jó lett mind2 teló, a win8 meg sokkal jobban tetszik az elődjénél
-
Elnézve
#838 Jelen állapotában teljesen mindegy. Lehet itt szőrözni de a működőképes "lesz"-el nem vagyok előrébb. A használati élményt/értéket tekintve elmarad az android-tól mind3 program és ezen vitatkozni felesleges. Nem azt mondom, hogy nem lehet jobb, de nem a jövőről van szó.
-
p06
senior tag
Nem rosz de ez sem : kicsit ciki
De jó látni, hogy ők is nagyüzemben nézik h*lyé ek az embert....
-
Hát.. erős kétségeim vannak ezzel kapcsolatban. De nézzünk mást. Vajon az miért lehet, hogy a három program amit legfőképp használok SGS3-on, azok kb. használhatatlanok Win7/8 -on? Facebook lassú NAGYON, Viberen nincs hívás funkció, és az üzenetek sem éppen hibamentes, SportsTracker pedig csak árnyéka önmagának.
-
Blyan
félisten
Miért jönne?
Amúgy, már kezdem azt gondolni, hogy ez a Nokia műve, ennyi bénázást csak akkor lehet csinálni, ha készakarva teszik...
Valaki elhiszi, hogy ezek csak úgy előkerültek a semmiből? Mert a videót még elhiszem... de ez a werk kép?
Ráadásul 2 napja másról sem ír minden hírportál, hogy a Nokia így, a Nokia úgy, közben 5000000000000000 alkalommal látjuk a Lumiákat, a készülékeket a nevüket. -
fordfairlane
veterán
Nekem is megfordult a fejemben ez a lehetőség. A Microsoft nem a Nokiában gondolkodik, hanem ugródeszkaként tekint rá, és ennek megfelelően taktikázik.
Csakhogy... ha még ebben az évezredben labdába akarnak rúgni okosteló szegmensben, akkor ideje lenne versenyképes termékeket piacra dobni végre - valahára, mert ez a éveken át húzódó taktikázással ott kötnek ki, hogy a <400 millió iOS és >400 millió Android eszköz mindenki mást kiszorít erről a piacról. Ők pedig a nem igazán nevető harmadik helyre kerülnek, talán stabilan, de mindenképp marginális jelentőséggel.
-
Alexios
veterán
Én ezt értem, de a nokia egy marha nagy vállalat, az is elmond mindent a cég jelenlegi állapotáról, hogy a microsoftnak kell pátyolgatnia. Ráadásul egyedül a szoftver amiről nem beszélhettek, gondolom a készülék árát megadhatták volna ha nagyon akarták, a videó meg megint a nokia sara. Egyszerűen a microsoft az nem a nokia dajkája, attól hogy kiemelt gyártópartner, ugyanúgy csak egy gyártópartner mint a htc, samsung, stb..
Legalábbis ha egy ekkora vállalat nemtud keríteni egy épkézláb előadót ott már nagy gondok vannak.
-
pzstm
titán
nem az MS sara....de MS-nek nem lett volna szabad ennyi infó hiányában kiengedni őket...(hogy a bakis videót ne is említsem)
Élvezhetetlen módban adtak elő, és semmi álleejtős dolog nem volt...akkor ha már Elopnak nem erőssége a beszéd miért nem hívta fel maga mellé StevenSinofsky-t, ő azért egész jó benne....
Ehhez képest majd figyeld meg, hogy az almáék 12-én még a kisebb csatlakozót is világszenzációként fogják eladni.....
Amit írtam azzal egyet lehet érteni, lehet érte utálni vagy hülyének nézni, de elsőre ez ugrott be nekem...
-
Alexios
veterán
Háát, nem hinném, hogy a microsoft sara lenne, hogy a nokia ilyen előadást tartott. Legalábbis szerintem a nokia azért nem olyan mint egy óvodás, hogy tanítgatni kelljen, pár éve a legnagyobb mobilgyártó volt, illene azért megtanulniuk önmaguktól(illetve a konkurenciától, akár a microsofttól ellesve) hogy kell egy ilyet tartani. Mert azért nem egy garázscégről beszélünk
-
pzstm
titán
A következő vélemény totál szubjektív, és a gondolatmenet csak a képzelet szüleménye.
Szóval hosszútávon gondolkodok és spekulálok. Mi is történik? Van ez a Nokia ami az Ms szárnyai alatt próbálkozik.
Tegnapi event olyan volt, mintha kilökték volna Nokiat hogy karaokezz, de tudjuk hogy nem tudsz énekelni. Árak, elérhetőség és szoftve nélkül akarnak eladni mobilt 2012 végén....WTF?
Viszont Nokia hosszabb távon ha nem sikerül MS-nek, arra is már most emgvan a forgatókönyv. Bűnbak lesz Nokia, nem sikerül nah bumm.....
és akkor mivan? Semmi. Kijönnek a Surface2-vel (amivel várhatóan amúgyis), kidobják a saját telefonjukat, mintegy iránymutatás partnereknek (surface phone), és 2013 karácsonyára jön új xbox várhatóan. Azért érzékeljük uge, hogy egy surface2+surface phone+xbox720 (legyen most ez a neve) a 2013-askarácsonyi fa alá.Nah ez lenne az, amivel akkorát robbanthatnának szerintem mint egy atombomba....(most kb. az az érzésem hogy kivárnak és ürügyet keresnek rá, hogy mikor lehet ezt is bevezetni...és majd lehet egy év múlva ha Nokiának nem jön be azt mondják, hogy hát mi akartunk segíteni, de nem ment...így porondra léptünk....)
(Megjegyzem nekem egy egészen rémi álmom, hogy MS hardvergyártásba is bekapcsolódjon, minden eszközból 1-2db legyen ami saját égisze alatt fut, lehetőleg a felsőkategóriából, minőségi darabból...
Szóval röviden ennyi...kb. szándékosnak éreztem tegnap, hogy olyan lett a Nokia keynote amilyen...
(ui.: ha moderátor úgy gondolja rakja nyugodtan OFF-ba)
-
pzstm
titán
válasz
Quasi_modo #807 üzenetére
ha bárhol leírnám azért engem keresztre feszítenének...
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #801 üzenetére
Engem igen, meg Téged is, nap mint nap, fórumozók, és bárki, aki ismeri a szót, irónia.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest