- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
ok, akkor csak ketto.
sd ikon: de hat ertitek nem a rendszer resze, egy sima alkalmazas, masfel honapja megvaltozott az ikonja, erre meg a regit hasznaljak. mondjuk kaptam tegnap wp insider levelet es volt benne egy ilyen kep....
-
Воланд
titán
szerintem harom lehetoseg van:
1.: direkt szurtak el, igy most a csapbol is ez folyik
2.: amatorok (azert erre van mas pelda is, amin mondjuk csak en rugozokskydrive ikon)
3.: megbiztak egy ceget, keson lett kesz az anyag es nem neztek at rendesen. -
Воланд
titán
csak hogy en is beleszoljak a pv vs nem pv temaba (bar asszem engem erdekel a legkevesbe, hogy milyen kamera van egy telefonban).
a nokia kiadta a 808-as modellt, mint egy techdemo, hogy nezzetek, itt van egy 41mpx-es szenzor, mellette van csillionyi szoftveres megoldas es elneveztuk pureviewnek (figyelem, a pureview nev nem egyenlo a 41mpx-es szenzorral). valljuk be oszinten, hogy egy hasonlo meretu szenzort egy unibody hazba belerakni igen erdekes otlet lenne (a 920 igy is 185 gramm), tehat mit csinalt a nokia? fogta a pureview technologiat, kidobalta belole azt, ami egy nagyobb meretu szenzorhoz kellene, beletett mas okossagokat, melle tett egy kisebb meretu szenzort (ennek koszonhetoen legalabb nez ki valahogy a telefon, nincs kituremkedes, nem nehezebb meg ettol is, stb) es kesz is a pureview 2.0, kompaktabb kivitelezesben, szelesebb tomegek altal emesztheto modon. es, hogy mit tud? az majd kiderul a megjelenes utan, de ha a mobilos mezony 90%-at, de legalabbis a nagyobb reszet elveri a fotozast tekintve (szep magyarosan: tiszta kepeket keszit), akkor azt hiszem, hogy semmi gond nincs azzal, hogy ezt is pureviewnek hivjak (arrol meg szvsz nem a nokia tehet, hogy az emberek fejeben a pv egyenlo lett a 41mpx-el). es ujra: fotozashoz nem ertek, nem magoltam be sem a pv1.0 sem pedig a pv2.0 specifikacioit
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
ezekkel a felsorolt tulajdonsagokkal nem tudok mit kezdeni, mert:
mechanikus kepstabilizator: nem erdekel
kesztyuben kezelheto kepernyo: nem erdekel, nem hordok kesztyut
jobb lathatosag napfenyben: na jo, ez az egy amire azt mondom, hogy oke, majd eloben megnezzuk
WP8: ez az, amit fentebb linkeltem, attol tobbet nem tudok mit irni, mivel semmi ujat nem mutattak meg a rendszerbol (ami engem erdekel, de egy atlag usert nem hat meg, az a secure boot, domain join, company hub, meg a fejlesztesi resze, bar nem mint programozo, hanem lelkes erdeklodo. osszesegeben kellene mar latni a rendszert, nem a kiszivargott kepeket meg fejlesztoi dokumentumokat nezegetni)
nfc: nem erdekel, pont azert amit te is irtal
wireless charging: szinten zenesz. ha jo a hatasfoka, akkor erdekelne, de az eddigiek alapjan nem hat meg
offline navi: ez a jobbak vannak apropenzert majd kiderul akkor ha megjelenik, de ettol fuggetlenul szinten nem hat meg, ahova en jarok kocsival, oda eltalalok navi nelkul is, vagy megnezem elotte az utvonalat. nem azt mondom, hogy felesleges, de nincs benne az elso tizben. -
Воланд
titán
szerintem is, azzal nincs is gond (leszamitva, hogy a pureview engem szemely szerint nem hat meg es a 820-nak sokallom a kijelzomeretet, de ezek legyenek az en egyeni szoc problemaim), de azzal, hogy az ms rault a wp8-ra csak maga alatt vagja a fat. ha meg nincs kesz, akkor meg ennyit sem kell mutatni belole.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #348 üzenetére
varj, linkelek, nehogy az legyen, hogy a levegobe beszelek. itt is ugyan azokat irnak le neked, te pedig ugyan ugy reagalnal.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #334 üzenetére
multkor ezt mar leirtak neked egy masik topicban, akkor sem ertetted meg.
-
Воланд
titán
aa, fekete es nem csillog.
-
Воланд
titán
aaa, most mar megkerdezem. miert ilyen a skydrive lapkaja?
-
Воланд
titán
engem nem erdekel a fotozas....
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #16 üzenetére
nyakunkon a megjelenes, jovo heten jon az iphone, szoval valami konkretumot is mutatni kell most mar (a multkori fejlesztoi konferencian elhangzottakon felul).
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #12 üzenetére
akkor nem ertem, hogy miert problema az neked, hogy ha a wp8-at fogjak fenyezni. de mindegy is, nem fontos.
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #10 üzenetére
miert, szerinted a wp8 nem fontos a nokia szamara?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest