- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
-
Lall
veterán
És lehet, hogy az első az igaz. Tényleg a csapból is ez folyik. Mindenki most majd arra vár, hogy átbaszták -e és alig várja majd az első kamerás tesztet. A szép az lesz, hogy ha tényleg tudni fogja ezt hozni vagy hasonlót. Akkor meg mindenki szalad majd a boltba megvenni.
Blyan:
-
Blyan
félisten
-
Elnézve
#838 Jelen állapotában teljesen mindegy. Lehet itt szőrözni de a működőképes "lesz"-el nem vagyok előrébb. A használati élményt/értéket tekintve elmarad az android-tól mind3 program és ezen vitatkozni felesleges. Nem azt mondom, hogy nem lehet jobb, de nem a jövőről van szó.
-
tybsen
addikt
Eleve ez a három, alkatilag es fellepeseben is teljesen eltéro szemely (tudatosan nem mondok semmi mast, nem akarom oket meg igy sem megbantani) egyszeruen egy kaosz volt, semmi koncepcio, semmi egyseges arculat vagy megjelenes. Egyszeruen alkalmatlanok voltak egy ilyen szerepre. Lehet, hogy szakmailag jok, de eloadas nulla. Nagy felelotlenseg volt rajuk bizni - foleg az aktualis helyzetben - a bemutatot. Persze lehet az is, hogy az elindulni nem akaro stream miatt eleve hatranyos helyzetben indultak nalam
-
Lall
veterán
Komolyan mondom, jobb lett volna, valami jó beszélőkével megáldott kockafejű mérnököt felküldeni aki érti és szerelmes is a szakmájába. Kidumálta volna a bugyiból a népet. Majdnem elaludtam. Azt a "dekoratív" hölgyet pedig azóta sem hevertem ki. Mintha anyámat küldték volna fel innovációt reklámozni.
-
BDave
őstag
Ez jónak tűnik!
Csak agybadugós kivitelbe is kitalálhatnák, mindenféle összeköttetés nélkül
Az lenne a tuti!
-
virkir
veterán
Tehát akkor megegyezhetünk annyiban, hogy amiket a kollega felsorolt azok nagyjából a bullshitt kategóriába esnek mint az óriási innovácicába.
bodry123
1. Ha 0° alatt van a hőmérséklet a kocsiból nem szállok ki 2 percre nemhogy telefonáljak.
2. Leveszed a kesztyűt-indítod a hívást 10 másodperc, felveszed a kesztyűt és a füledhez emeled a telefont mire felépül a kapcsolat. Na innen meg már annyit fagyoskodhatsz kesztyűben amennyit akarsz. tehát szerintem ezért bullshit kat.
Amit Barthezz2 írt sokkal inkább szól érvként de ez meg ugye megoldható a hangvezérléssel headset-el.daniel909
Höhö...
Na azoknak tényleg kell ilyen telefon akik képesek egy bevásárlóközpontban eltévedni.
Ó máj gád. -
virkir
veterán
Semmi nincs továbbra sem arról, hogy ezek a ficsőrök akkor most tényleg annyira innovatívak vagy sem illetve az már több helyen meg lett cáfolva, hogy a halmaznak csak igen kicsi része ami nincs máshol.
De ismét felteszem a kérdést/kérést.
Osztályozd 1-5-ig egy átlag júzer szempontjából a felsorolt ficsőröket.
Megteszem én is.
- mechanikus kepstabilizator: 1 mert a fészbúkra megteszi a mostani EDOF 3 megpikkszel is bőven
- kesztyuben kezelheto kepernyo 2 najó ha éppen kiszállok a kocsiból jól jöhet bár előbb kéne venni egy párat
- jobb lathatosag napfenyben: 3 mert mihez képest
- WP8: 1 no komment
- NFC: 1 látjuk már mennyire terjed meg mennyire vannak oda érte a zemberek
- wireless charging: -1 az egyik legnagyobb parasztvakító felesleges ficsőr
- offline navi: 3 jobbak vannak aprópénzért de azért jó gesztus -
tybsen
addikt
Teljesen egyetértek.
A "show" pedig, vagy nem is tudom, minek nevezzem, nagyon amator - kb. vegig olyan erzesem volt, mintha egy kisgyerek probalna görcsösen eloadni valamit, kapkodva, erolkodve, ide-oda csapongva. Az eloadokrol meg jobb is ha nem is mondok semmit..
Az egesz musor szedett-vedett volt, en eddig birtam nezni. Majd elolvasom az osszefoglalokat inkabb.
A 920 ketsegkivul jo telefon, nekem nagyon tetszik tovabbra is - bar az aljan az a hatalmas resz erthetetlen. Meg ezek a szinek.. Majd ha megjelenik, megnyomkodom meg olvasom a fórumot, aztan meglatjuk. De ez a musor durva volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest