- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Nekem is megfordult a fejemben ez a lehetőség. A Microsoft nem a Nokiában gondolkodik, hanem ugródeszkaként tekint rá, és ennek megfelelően taktikázik.
Csakhogy... ha még ebben az évezredben labdába akarnak rúgni okosteló szegmensben, akkor ideje lenne versenyképes termékeket piacra dobni végre - valahára, mert ez a éveken át húzódó taktikázással ott kötnek ki, hogy a <400 millió iOS és >400 millió Android eszköz mindenki mást kiszorít erről a piacról. Ők pedig a nem igazán nevető harmadik helyre kerülnek, talán stabilan, de mindenképp marginális jelentőséggel.
-
fordfairlane
veterán
Ennek a keveréke kellene szerintem is.
De nehogy már ne akadjon egy ilyen ember egy ekkora vállalatnál. Elop is egész jól beszél, tisztán, érthetően, nem hadarva, nem csapongva. Mondjuk kár, hogy ezek szerint nincs benne a műszaki részletekben annyira, hogy az újdonságokat részleteiben bemutathatná egy ilyen nyilvános rendezvényen.
-
fordfairlane
veterán
Én is ezen a véleményen vagyok, sokkal többet ki lehetett volna hozni ezekből a termékekből. Megelőzve az iPhone 5 bemutatóját, egy profi, sokkal felkészültebb előadóval, a termék piacradobását, árazását beharangozva, kiemelve a főbb újításokat, sokkal jobban elsülhetett volna a dolog. Ez most megint csak ízelítő, mert a WP8-at majd bemutatják valakik, valahol, valamikor a jövőben, majd a jövőben kiderül valamikor, hogy ezeket a Lumiákat mennyiért adják, mikortól lesznek kaphatóak, stb...
-
fordfairlane
veterán
Kétségtelenül sajátos hozzáállás. Nekem Jobs az etalon előadó, és az iPod, iPhone, illetve az Air bemutató az etalon előadás (tudom, tudom, epölbuzi vagyok, de akkor is ez a véleményem). Ezt a szintet nagyon nehéz megközelíteni is, de talán még a Nokia is képes lenne magasabb színvonalra ennél a mostani bemutatónál.
-
fordfairlane
veterán
Nagy iPhone fanként is el kell ismernem, nagyon egyben van ez a készülék és ez a rendszer. Csak ezeket a gusztustalan csempéket kéne lecserélni valami jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged