- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
Írtam is, hogy nem az a lényeg hanem az a megmosolyogtató hogy akkor "így" volt jó a beállítás most meg "úgy" jó.
(én telefont csak auton tesztelnék mivel azzal az ember akkor fotózik ilyennel ha hirtelen kell vmiről képet csinálni, ha fényképezni akarok akkor tényleg előveszem a DSLR-t)Ami szerintem a lényeg:
- csináltak egy olyan demo-t ami hazugság (legalább úgy csinálták volna meg hogy ne bukjanak le mivel akkor tudták volna azt mondani hogy ideális körülmények között így működik)
- Pureview név de az előd funkcióit nem kapja meg. (ahogy írják mások vagy más nevet kellett volna adni vagy jelezni hogy a kettő nem ugyanaz)
Tételezzük fel hogy a kamera jobb képet csinál mint a konkurencia (De bőségesen elmarad a PV 808-tól) akkor a laikus aki látta a PV 808 képeket csalódni fog és jogosan fogja azt gondolni hogy a nokia átverte.Többet szvsz nincs is értelme vitatkozni erről mivel a PR képek videók semmit nem érnek amíg nincs rendes teszt addig úgysem lehet győztest hirdetni, de szvsz a Nokia ezt nagyon nem jól intézni.
Még annyi gondolat hogy a Samsung nagyon jól megtanulta az Apple-től hogyan kell új készüléket / készülékeket bemutatni (lásd IFA, Note II event) sajnos ez a Nokiának nem sikerült...
-
Radeon_5
aktív tag
Nem csak hogy hulyeseg, hanem konkretan semmi ertelme. Aki valamennyire ert a fotozashoz, akar amator szinten, nem is akad fenn ilyeneken, plane nem az auto, meg manual modokon...mindnek megvan a maga helye, ideje, es szituacioja.
Csak az ilyen mondvacsinalt "szakertok" es teszterek kepesek ilyen szenzaciohajhasz baromsagokkal kijonni. A legtobb DSLR tulajnak van, vagy igenis vagyik egy jo minosegu kompaktra, amivel kivalthatja az egyszerubb helyzeteket, ne kelljen cipelni az agyut bargyu csaladi fotokra mindig. Es ha ezt kivaltja majd vegre egy telefon, amit amugy is magunknal hordunk, meg nagyobb lesz az orom, meg eggyel kevesebb eszkoz amit cipelni kell. Egyelore ezt a kategoriat csak a 808-as tudta surolni. -
Tigerclaw
nagyúr
Átolvastam az új PV-ről készített marketinganyagot...hát nekem a másik PV sokkal jobban tetszett, sőt ez gyakorlatilag csalás. Kihoztak egy nagyon jó kamerát a 808-asba, most meg a Pureview névvel akarják reklámozni az olcsóbb kamerájukat is. Ez egy teljesen más célból épített, teljesen más kamera, aminél jól jött a nagytestvér neve. Az a szuper képminőségre és az "optikai" zoomra lett kitalálva, de nagyon jó volt gyenge fénynél is, mivel PV módban 1pixel helyett 4-5 pixel gyűjtötte a fényt, ez a másik meg csak annyiban jobb egy átlagos mobilos 8MP-es kamerától, hogy fényerősebb a lencséje és állitólag van benne OIS, de a képminősége semmivel se jobb, mint más 8MP-es kamerák képe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged