- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
nem az MS sara....de MS-nek nem lett volna szabad ennyi infó hiányában kiengedni őket...(hogy a bakis videót ne is említsem)
Élvezhetetlen módban adtak elő, és semmi álleejtős dolog nem volt...akkor ha már Elopnak nem erőssége a beszéd miért nem hívta fel maga mellé StevenSinofsky-t, ő azért egész jó benne....
Ehhez képest majd figyeld meg, hogy az almáék 12-én még a kisebb csatlakozót is világszenzációként fogják eladni.....
Amit írtam azzal egyet lehet érteni, lehet érte utálni vagy hülyének nézni, de elsőre ez ugrott be nekem...
-
pzstm
titán
A következő vélemény totál szubjektív, és a gondolatmenet csak a képzelet szüleménye.
Szóval hosszútávon gondolkodok és spekulálok. Mi is történik? Van ez a Nokia ami az Ms szárnyai alatt próbálkozik.
Tegnapi event olyan volt, mintha kilökték volna Nokiat hogy karaokezz, de tudjuk hogy nem tudsz énekelni. Árak, elérhetőség és szoftve nélkül akarnak eladni mobilt 2012 végén....WTF?
Viszont Nokia hosszabb távon ha nem sikerül MS-nek, arra is már most emgvan a forgatókönyv. Bűnbak lesz Nokia, nem sikerül nah bumm.....
és akkor mivan? Semmi. Kijönnek a Surface2-vel (amivel várhatóan amúgyis), kidobják a saját telefonjukat, mintegy iránymutatás partnereknek (surface phone), és 2013 karácsonyára jön új xbox várhatóan. Azért érzékeljük uge, hogy egy surface2+surface phone+xbox720 (legyen most ez a neve) a 2013-askarácsonyi fa alá.Nah ez lenne az, amivel akkorát robbanthatnának szerintem mint egy atombomba....(most kb. az az érzésem hogy kivárnak és ürügyet keresnek rá, hogy mikor lehet ezt is bevezetni...és majd lehet egy év múlva ha Nokiának nem jön be azt mondják, hogy hát mi akartunk segíteni, de nem ment...így porondra léptünk....)
(Megjegyzem nekem egy egészen rémi álmom, hogy MS hardvergyártásba is bekapcsolódjon, minden eszközból 1-2db legyen ami saját égisze alatt fut, lehetőleg a felsőkategóriából, minőségi darabból...
Szóval röviden ennyi...kb. szándékosnak éreztem tegnap, hogy olyan lett a Nokia keynote amilyen...
(ui.: ha moderátor úgy gondolja rakja nyugodtan OFF-ba)
-
pzstm
titán
válasz
Quasi_modo #807 üzenetére
ha bárhol leírnám azért engem keresztre feszítenének...
-
pzstm
titán
válasz
NivoSzaki #680 üzenetére
vótmá'
Sajnos nem is csodálkozom, mivel nem a technológiával van volt a baj, hanem az előadás minőségével. Tök jó hogy bejelentettük, de tettük mindezt úgy, hogy a rajta futó szoftverről semmit nem tudutunk meg, árazásról illetve elérhetőségről meg szintén....miközben volt az a kép, hogy a jelly beant megeszi reggelire, meg valami amazing coming vagy hogy is volt....ehhez képest bemutattak két telefont...
-
pzstm
titán
En is valahogy igy latom. Nekem nem jott at a wp8 innovacio sem, nem ertem miben jobb a wp8 mint a wp7.5.
Ez nyílván azért van, mert end-user featurekről eléggé édeskeveset tudunk..
más startscreen, közös kódbázis, printscreen funkció
tudjuk még a Lens appokat meg a Walletet meg a Company Hub-ot (vagymi)
meg hogy lesz OTA update meg mindenféle titkosítások, meg bitlocker
tudjuk hogy lesz Siri szerű (elvileg annál okosabb) feature is
beépítve offline térkép, meg navigációSzerintem mást nem is tudunk (bár OTA is még kérdéses hogy megkerülik-e szolgáltatókat és gyártókat, vagy sem...mert ez egy elég sarkalatos pont)
A tegnapi eventet pedig nem lesz nehéz túlszárnyalniuk sajnos almáéknak, de hátha kicsivel többet megtudunk 19én a HTC eventen.
Amúgy ha a kiszivárgott alma specifikációk igazak, akkor ezzel a "csodás" iOS6-al (amit még almafanok is sok esetben szidnak) nem annyira szívmelengető.(nekem kifejezetten nem jön be iOS kinézete de ez már az én bajom...) Bár tény, hogy ha 4magos procit kap, akkor meg azt mondják hogy 920 csak kétmagos ez meg négymagos. Meg is van az eladási stratégia.
De mint mondtam, egyre gyanúsabb elképzeléseim vannak azt illetően, hogy miért is volt ilyen ez a tegnapi event....
-
pzstm
titán
válasz
csokoládé13 #642 üzenetére
nem is tudom pontosan, valami álleejtős dologra számítottam. Arról nem is beszélve, hogy szerintem totál semmilyen volt az előadás (mondom ezt MS-fanboyként)
Arra már nem térek ki megint, hogy micsoda balama, ahogy visszatükröződik a furgon a videón..
Se árazást, se elérhetőséget nem tudtunk meg, sőt magáról a WP8-ról sem semmit….reménykedjünk az októberben illetve a szeptember 19-ei HTC eventben…Van elképzelésem/elgondolásom arról hogy miért is lett ez ilyen amilyen, vagy hogy mire megy ki a játék, de azt inkább nem írom le...(meg amúgyis lehet, hogy túl élénk a fantáziám)
De amúgy teljesen jól megfogalmazta egy kedves ismerősöm a tegnapi napot. "Olyan érzésem volt, mintha az MS kilökte volna a Nokiát karaokezni, miközben tudják, hogy nem tudnak énekelni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest