- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Nekem is megfordult a fejemben ez a lehetőség. A Microsoft nem a Nokiában gondolkodik, hanem ugródeszkaként tekint rá, és ennek megfelelően taktikázik.
Csakhogy... ha még ebben az évezredben labdába akarnak rúgni okosteló szegmensben, akkor ideje lenne versenyképes termékeket piacra dobni végre - valahára, mert ez a éveken át húzódó taktikázással ott kötnek ki, hogy a <400 millió iOS és >400 millió Android eszköz mindenki mást kiszorít erről a piacról. Ők pedig a nem igazán nevető harmadik helyre kerülnek, talán stabilan, de mindenképp marginális jelentőséggel.
-
Alexios
veterán
Én ezt értem, de a nokia egy marha nagy vállalat, az is elmond mindent a cég jelenlegi állapotáról, hogy a microsoftnak kell pátyolgatnia. Ráadásul egyedül a szoftver amiről nem beszélhettek, gondolom a készülék árát megadhatták volna ha nagyon akarták, a videó meg megint a nokia sara. Egyszerűen a microsoft az nem a nokia dajkája, attól hogy kiemelt gyártópartner, ugyanúgy csak egy gyártópartner mint a htc, samsung, stb..
Legalábbis ha egy ekkora vállalat nemtud keríteni egy épkézláb előadót ott már nagy gondok vannak.
-
Alexios
veterán
Háát, nem hinném, hogy a microsoft sara lenne, hogy a nokia ilyen előadást tartott. Legalábbis szerintem a nokia azért nem olyan mint egy óvodás, hogy tanítgatni kelljen, pár éve a legnagyobb mobilgyártó volt, illene azért megtanulniuk önmaguktól(illetve a konkurenciától, akár a microsofttól ellesve) hogy kell egy ilyet tartani. Mert azért nem egy garázscégről beszélünk
-
tybsen
addikt
En is valahogy igy latom. Nekem nem jott at a wp8 innovacio sem, nem ertem miben jobb a wp8 mint a wp7.5.
Valaki korabban linkelt egy osszehasonlito tablazatot 820-920-samsung ativ S: a samsung gyakorlatilag specifikaciokban jobb. Ha csak a 920-szal hasonlitom ossze, akkor is 50 grammal konnyebb a Samsung, nagyobb az akksi, nagyobb a kijelzo (a 306 vs 326 ppi szerintem nem lenyeg), eleve bovitheto a memoria. Bar nekem a 920 design jobban bejon (csak az az also nagy resz zavar), de valahogy egyik sem az igazi. A memoriakartya bovithetoseg miatt a 820 jobb lenne, viszont kisebb az akksija es nincs gorilla glass sem, gondolom semmi mas vedelem sincs, na meg a felbontas ugye 217 ppi-vel. Szoval engem csak ez bosszant, hogy mindket keszulek egy eleg eros kompromisszum.
Osszessegeben a Samsung legalabb hozott hasznalhato es bovitheto memoriaval rendelkezo tepsiket, wp es android fronton egyarant, jo kamerakkal, amik a hetkoznapok soran jol hasznalhatok. Nem azt mondom, hogy az innovacio, de legalabb alapveto dolgokban nem kell megalkudni. Most mar csak a szept. 12-re vagyok kivancsi, de sajnos elore tudom, hogy szamomra tul kicsi lesz a kijelzo es akarmennyire is folyekony meg gyors meg akarmilyen a UI, a kis meret miatt eleve szoba sem johet
-
csokoládé13
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest