- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fordfairlane #783 üzenetére
Azert probalkoztak ok szemleltetni, hogy mennyire praktikus, pl. a kavezo meg repuloteri peldaval, de tenyleg jobban kellett volna kommunikalni.
-
tybsen
addikt
Eleve ez a három, alkatilag es fellepeseben is teljesen eltéro szemely (tudatosan nem mondok semmi mast, nem akarom oket meg igy sem megbantani) egyszeruen egy kaosz volt, semmi koncepcio, semmi egyseges arculat vagy megjelenes. Egyszeruen alkalmatlanok voltak egy ilyen szerepre. Lehet, hogy szakmailag jok, de eloadas nulla. Nagy felelotlenseg volt rajuk bizni - foleg az aktualis helyzetben - a bemutatot. Persze lehet az is, hogy az elindulni nem akaro stream miatt eleve hatranyos helyzetben indultak nalam
-
tybsen
addikt
Igen, már ez is ki lett beszélve néhány hsz-szal korábban.
-
tybsen
addikt
En is valahogy igy latom. Nekem nem jott at a wp8 innovacio sem, nem ertem miben jobb a wp8 mint a wp7.5.
Valaki korabban linkelt egy osszehasonlito tablazatot 820-920-samsung ativ S: a samsung gyakorlatilag specifikaciokban jobb. Ha csak a 920-szal hasonlitom ossze, akkor is 50 grammal konnyebb a Samsung, nagyobb az akksi, nagyobb a kijelzo (a 306 vs 326 ppi szerintem nem lenyeg), eleve bovitheto a memoria. Bar nekem a 920 design jobban bejon (csak az az also nagy resz zavar), de valahogy egyik sem az igazi. A memoriakartya bovithetoseg miatt a 820 jobb lenne, viszont kisebb az akksija es nincs gorilla glass sem, gondolom semmi mas vedelem sincs, na meg a felbontas ugye 217 ppi-vel. Szoval engem csak ez bosszant, hogy mindket keszulek egy eleg eros kompromisszum.
Osszessegeben a Samsung legalabb hozott hasznalhato es bovitheto memoriaval rendelkezo tepsiket, wp es android fronton egyarant, jo kamerakkal, amik a hetkoznapok soran jol hasznalhatok. Nem azt mondom, hogy az innovacio, de legalabb alapveto dolgokban nem kell megalkudni. Most mar csak a szept. 12-re vagyok kivancsi, de sajnos elore tudom, hogy szamomra tul kicsi lesz a kijelzo es akarmennyire is folyekony meg gyors meg akarmilyen a UI, a kis meret miatt eleve szoba sem johet
-
tybsen
addikt
válasz
fordfairlane #301 üzenetére
Nyilvan en is ezekhez a rendezvenyekhez hasonlitom, na de konyorgom, nem hiszem el, hogy ok nem lennenek kepesek valami szinvonalas dologra. Tragikus.
@vince:
-
tybsen
addikt
A legjobb reszrol akkor lemaradtal... amikor masodpercekig inni akart egy flakon vizbol es csavargatta a kupakot, aztan meg mindig nem ivott, csak tartotta a kezeben a letekert kupakkal a flakont - azt hittem, valami kis zene lesz vagy video amit megvar - erre megiscsak ivott egyet, száj öblöget, szaj öblöget, megint, megint, megint, legalabb 10x nagyon gyorsan, a show nem allhat meg, kamera vegig ot veszi, semmi akcio csak a viz, a kupak meg a szajoblogetes..
Vááá..
-
tybsen
addikt
Teljesen egyetértek.
A "show" pedig, vagy nem is tudom, minek nevezzem, nagyon amator - kb. vegig olyan erzesem volt, mintha egy kisgyerek probalna görcsösen eloadni valamit, kapkodva, erolkodve, ide-oda csapongva. Az eloadokrol meg jobb is ha nem is mondok semmit..
Az egesz musor szedett-vedett volt, en eddig birtam nezni. Majd elolvasom az osszefoglalokat inkabb.
A 920 ketsegkivul jo telefon, nekem nagyon tetszik tovabbra is - bar az aljan az a hatalmas resz erthetetlen. Meg ezek a szinek.. Majd ha megjelenik, megnyomkodom meg olvasom a fórumot, aztan meglatjuk. De ez a musor durva volt.
-
tybsen
addikt
Mar csak nehany perc.. :-) Fel negykor mar Lumia / Switch to lumia felirat volt lathato, ugyhogy nemcsak wp8 hanem lumia bejelentes is lesz pillanatokon belul, remelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest