- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
És lehet, hogy az első az igaz. Tényleg a csapból is ez folyik. Mindenki most majd arra vár, hogy átbaszták -e és alig várja majd az első kamerás tesztet. A szép az lesz, hogy ha tényleg tudni fogja ezt hozni vagy hasonlót. Akkor meg mindenki szalad majd a boltba megvenni.
Blyan:
-
Lall
veterán
Az már így picit szőrszálhasogatás.
Amúgy is:
"...Hogy átbasznak a reklámmal,
Ezzel az Amerika-lekvárral,
Ezzel a műanyag élettel,
Ahol annyi ember téved el.
Mint a háborúban a foglyok,
Csak a parabolamocskot fogjuk,
Ahol minden nő tökéletes
És minden férfi izmos.
Meg a legjobb mosópor..." -
Lall
veterán
válasz
fordfairlane #775 üzenetére
Biztos van. "Retardált" volt az egész csapat. Biztos Appel-ék leszedálták őket.
Pedig szerintem Joe Belfiore jó előadó. Most Ő is csak motyogott.
-
Lall
veterán
De egy jó előadó sem tud jól előadni úgy, ha fingja nincs mit kell előadni. Ennek a keveréke kellene szerintem is. Azért mondtam, hogy egy jó beszélőkével megáldott mérnök, aki csöpög attól amit kitaláltak. Feltalálta volna a spanyol viaszt, mint ahogy azt mások csinálják.
-
Lall
veterán
Komolyan mondom, jobb lett volna, valami jó beszélőkével megáldott kockafejű mérnököt felküldeni aki érti és szerelmes is a szakmájába. Kidumálta volna a bugyiból a népet. Majdnem elaludtam. Azt a "dekoratív" hölgyet pedig azóta sem hevertem ki. Mintha anyámat küldték volna fel innovációt reklámozni.
-
Lall
veterán
Ha beleböföghetek...
Az árával biztos nem. De a szolgáltatásaival és a technikai innovációival (lásd PV, kesztyűben tapcskolható kijelző, vezeték nélküli töltő) annál inkább. Már most WP7-nél is jóval többt szolgáltatással jön a Nokia, mint a többi gyártó (Ingyen Navi, City Lens...stb.). A Nokia név már nem adja el a telefont. Tegyük a szívünkre a kacsónkat. Ha az Apple mutatja be ezt a kamerát és a kesztyűben tapicskolható kijelzőt akkor mindenki tapsikol. Most meg azt érzem, hogy mindenki fanyalog. Egy nagy baj van ezzel a telefonnal, hogy nem tudjuk, mikortól kapható, mennyiért és mit tud az oprendszer alatta. Magával a telóval és az általa hozott ujdonságokkal semmi gond nincs, sőt...
-
Lall
veterán
Itt a pw Lumia 920.
-
Lall
veterán
Nyomják gyorsan az Asha portfóliót és jöjjön utána a java.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest