- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Quasi_modo #876 üzenetére
Lumia800-nál volt ilyen szériahiba. Illetve a gyárilag mellékelt szilikon tok "megeszi" a telefon burkolatát és letisztíthatatlanul foltos lesz
-
Xaels
félisten
Ne haragudj, de én itt sem látok/láttam túl sok innovációt.
(#585) jacis: nem mondtam, hogy rossz. Van stílusa, de semmi olyan ami meglepetés lenne. Gondolom az MA azért nem írt róla, mert nem tudtak mindkét eseményen kint lenni. Amúgy bejön, hogy elhagyták a MotoBlur-t, legalább is a régi verziót. Majd holnap lesznek hírek
Kérdés: csak szerintem mutat furán, hogy a legfelső csempék felet nagyon sok a fekete sáv?
-
Xaels
félisten
válasz
csokoládé13 #575 üzenetére
Amikor írtam akkor még ment. A RAZR MAXX HD nem tűnik rossznak bár itt sem mutattak be semmi kiugrót. Lehet öregszem, nem hoznak ezek lázba.
-
Xaels
félisten
Hát 1-1 ponton azt hittem kiesik a szemem. Vannak okos ötletek, de az összkép nem túl meggyőző eddig. Ez személy véleményem szerint kevés lesz, hogy a Nokiát kihúzza a sz@rból.
Már csak a Motorola sajtótájékoztatója érdekel a mai nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged