- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
N-vidi-A #1273 üzenetére
"Igazad van, mindent csak kitalálunk, egy szó sem igaz abból, amit leírtam, na látod, ez a tipikus, és még "mi" fanok nem látunk be dolgokat, nevetséges!"
Valami oka csak van annak, hogy csak az iPhone-tulajoktól hallok ilyen tömény androidos szívásokról, nem?
Észre sem veszitek: kényszeresen győzköditek egymást arról, hogy az Apple csodálatos világán túl csupa rettegés és borzalom lakozik.
Hát ez az a hype, ami nem csak engem taszít mindentől, amihez az Apple-nek köze van. Nekem például semmiféle kényszerem nincs arra, hogy csak azért, mert androidos telefonjaim vannak, az összes többi rendszert használhatatlan szarnak lássam. És nincs szükségem önigazolásra sem a választásom helyességét illetően.
Azt meg végképp nem akarom senkinek sem bemagyarázni, hogy egy az iPhone-hoz hasonló tömegtermék státuszszimbólum lenne.
Egyszer próbáljátok kívülállóként végigolvasni ezeket a nagyívű eszmefuttatásokat, garantáltan jól fogtok mulatni.
-
McCartman
őstag
válasz
N-vidi-A #1267 üzenetére
Értem már mit akartál volna mondani , te viszont azt nem akarod megérteni , hogy a pongyola megfogalmazásod miatt miért volt értetlenkedés , remélem érted a lényeget.
Ez a topik a legjobbat hozza ki az emberekből már látom és még jóideig napig ott fog éktelenkedni az itt szóltál hozzá topikok között , na sebaj. -
Remus389
veterán
válasz
N-vidi-A #1267 üzenetére
ez hogy folyamatosan rossz volt szoftveresen, szerintem a szervizt is jellemzi
szerintem nyomtak egy resetet oszt cső, és valószínűleg a hírhedt telenoros froyo-t tették rá, na attól nekem is kihullott a hajam(az inkább a telenor ganyolasa nem a samu -é )
nem olyan rossz az, nézz csak be a topikjaba, ennyire nem rossz ... mindenki elégedett a gyors és stabil sgs -ével (amennyiben gyári romot használnak )
jó tény, aki laikus annak tök mindegy
-
McCartman
őstag
válasz
N-vidi-A #1253 üzenetére
@bok92: Oprendszer nélküli telefon nem alternatíva.
Köszönöm a címet de tévedsz én max Java MIDP 2.0fanboy lehetnék , nem is rossz talán én lehetnék az első.
(megnéztem mit használ a KF750)
Te direkt nem akarod érteni a 2 mondat értelmezése közben megvillanó logikai bukfencet , ugye?
-
McCartman
őstag
válasz
N-vidi-A #1238 üzenetére
Hidd el engem hasonlóképp hidegen hogy Te mit használsz , én meg pl. többek között még mindig egy LG Secretet nyúzok , a minőségi anyaghasználat mellett telefonálásra , üzenetküldésre tökéletes.
Csak írtad hogy a "számodra használhatatlan rendszer" miatt szóba sem jöhetnek a samsungok míg az ugyancsak droidos Motorola már jó alternatíva.
Érted az ellentmondást nem? -
McCartman
őstag
válasz
N-vidi-A #1223 üzenetére
Ami az egyik telefonon használhatatlan ugyanaz a másikon már jó alternatíva?
Vicces vagy , valószínű te sem tudod mit beszélsz.@llaszlo: most komolyan érdemes ezen lovagolni egy egész oldalon át?
omg milyen értelmetlen szájkarete folyik itt , mint az oviban. mindegyik apple / samsung / ios / android hír alatt ez megy? -
Peterson_
addikt
válasz
N-vidi-A #883 üzenetére
Az első felébe felesleges belemenni, mert az már ízlés dolga, nekem pont nem jött be elsőre, sem másodikra-utána meg már csak remake volt úgyis
-
Viszont a második felével nagyonis egyetértek.
Az android sem tökéletes és egyik rendszer sem.
De az IOS sem, és az a kiakasztó, amikor ezt szajkózzák.
-Meg ugye a 4", amikor az egyik fanboy videót csinált, hogy az már használhatatlan..-
Kamera téren egy kis off:
Megnyomkodtam a PureView Nokiàt...hát az már kamera...mostában nem nagyon fogja lenyomni semmi.
Csak hát azon meg Symbi, amitől 5 év után elmenekültem.
Na ott a szabadságért cserébe túl nagy a kompromisszum
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest