- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
hát igen a galaxy s az eredeti 2.1-gyel valóban rooszul ment
de gingerrel az iphone- hoz hasonló(mondjuk a 3gs-hez hasonló, azt megközelítő ), nincs fagyas és nagyon gyors
a gyári böngésző -be is tettek GPU gyorsitast pl, nagyon smooth, de az opera miniben is van már
a milestone az gyenge
-
Remus389
veterán
android lépte át az 500 milliót, nem az IOS
egyébként teljesen használható, ha nem igy lenne nem vettek volna félmilliárd droidot, plusz ma már napi 1.3 milliót
nekem az sgs - em nem fagy (max régebben ) és alig laggol, majdnem olyan gyors mint a 3gs, úgy hogy jóval többet tud és egymagos
-
vipnolf
aktív tag
nálam mindez tökéletesen működik. mondjuk nekem csak sonyjaim voltak eddig
X10 (kicsit lassabb volt, dehát első rajt volt) -> Ray (itt már semmi baj nem volt) -> S (itt meg főleg)
optimalizálni kell(ene). és ez az amit sajnos a gyártók nem tökéletesen tesznek. de ez nem a rendszernek tudható be, hanem a gyártónak. a htc eléggé leágazóban van, a samsung modelljeinek az a szériája köztudott mennyire laggolós volt (elég megnézni a tableteket is... gáz kézbe venni), lg-t meg szerintem ne is soroljuk ebbe a kategóriába.
van igazság abban, hogy a rendszeroptimlizációk hiányosak bizonyos gyártóknál, de én ezt sonysként hálistennek nem érzékelem.egy bajom van ami az android hiányosságánk tudható be: 2gb feletti fileokat nem kezel. ez valóban a rendszer hibája, hiányossága. a többi gyártóspecifikus. ezt kéretik figyelembe venni.
peace
-
Kismaci
tag
...
A JB-t nem tudod egy sima iTunes frissítéssel eltűntetni?
Ha HW-es a hiba, akkor (hacsak a kijelző nem ment gajra) újrahúzod, megcsinálják, örülsz. Ha meg SW-es, esetleg el se indul... hogy ellenőrzi az Apple?Természetesen lehet, hogy van rá eszközük, annyira nem túrtam ki a dolgokat...
(A HD2-mön már rég fenn volt a HSPL (a JB HD2-ül
), mikor megsérült a kijelzője. HSPL töröl, stock ROM vissza a készülékre, szervízbe elvisz, gariban megcsinál, örül.
)
-
vipnolf
aktív tag
továbbra sem tudja elmondani senki hogy miért KELL rootolni és miért KELL lancsert keresni droid alatt...
tájékoztatnám a nagyérdeműt hogy NEM KELL. és ez a droid nagy előnye, hogy semmit sem KELL. van aki azzal szórakozik hogy romot főz meg lancsert rak fel, ezvan, van ilyen. hadd szórakozzon, mindenki úgy szabja saját magának a rendszerét ahogy akarja. de álljunk meg egy cseppet, mert el vagy tájolva.
nekem gyári van fent és faszán működik gond nélkül, köszönöm. mindent lekezel, mindent lejátszik és minden működik. nincs 4 magom, csak kettő, nincs 16Gb ramom csak 1.
meg lehet minden rendszert csinálni jól és rosszul.nem is értem amit írtál... miért is szívom a fogam, miért kell rootolni, miért kell lancsert telepíteni? én még ilyen szükséglettel nem találkoztam... egyiket sem KELLett megtennem évek alatt. szóval röviden MIRŐL BESZÉLSZ?
gyáááj gyerek, a fateromnak van egy jó mondása: hiába nyomod a tököt a víz alá, úgyis feljön
-
vipnolf
aktív tag
ha a vista meg a w7 ugyanaz lenne, az gáz lenne...
ég és föld a kettő
ez a GUI laposság tényleg gáz egyébkéntezek az "újítások" meg tipikusan olyanok, amiket megzabálnak azok akik nem látnak kettőig. nem azért, de annyi innovációt nem küldtek bele ebbe a ketyerébe, hogy 720p legyen a kijelző. ez elég shame. amikor ott van hozzá a létező panel az ipad3ból csak kisebbre kénye nyesni... na mindegy. elég bullshit ez az egész i5 dolog.
a 16:9nek meg már azért nem örülünk, mert már a 4s-nak is 16:9-cel kellett volna jönnie. merthogy elég fasza a 4:3 amikor filmet nézel az amúgy is kicsi kijelzőn és a szélesvászon miatt még kb 2/3-adára összezsugorítja a képet a teló... de bemagyarázták hogy higgyétek el ez így jó, ti meg megvettétek. kb ennyi történt. és ez újra meg fog történniovodás tananyag, hogy az emberi szem horizontálisan nagyobb tartományt lát be mint vertikálisan. de ezek elhitették mindenkivel, hogy a 4:3 a legjobb. most meg mégse? ez fogyasztói kör hülyítés felsőfokon. akinek erre van igénye, vegye.
mellesleg az iphone már rég nem presztizs. minden gimisnek ez van a kezében. wtf...nah ennyi. lehet savazni
-
Eli577
senior tag
Van amiben egyetértünk, van amiben nem, de nem baj mert így kerek a világ. Ha mindenről ugyanúgy gondolkodnánk, akkor úgyis mindenki Iphone-t venne.....trololol.
Erdőke: én csak poénosan közelítettem meg a témát, de úgy látom nagyon komolyan vetted...akkor csak a miheztartás végett egy szóval nem mondtam, hogy nem veszek alkalmazásokat, csak azért amit írtál, hogy évi 600 eurót költesz rá, az nekem sok, én ennyit nem akarok/nem fogok. Havi szinten legfeljebb pár ezer forint amit a két accountomra költök SW-kre, de ha a tied átlagoljuk akkor az már bizony havi 15.000-nek felel meg. Ezért írtam VICCES FEJEKKEL, hogy aki megteheti.
-
Eli577
senior tag
Ok.
1.: És az átalakítóval teljes funkcionalitásával fogod tudni használni a kiegészítőket?
2.: Miben is különbözik?
- a megnövelt kijelzőméret nyilván magával hozta a felbontás növelését, ha tartani akarják a pixelsűrűséget
- az LTE megléte üdvözölendő, viszont előre vetíti az újabb pereskedési hullámot, amit a Samu fog ezúttal az Apple nyakába zúdítani
- az hogy milyen az üveg az elején majd a használat során derül ki, hogy valóban karcállóbb és ütésálló lesz-e
- más szoftver?....ne röhögtess már, az hogy más a verziószám, attól még nem lesz más az alap (másik hsz-ben is kérdeztem, hogy tudtok-e mondani olyan újítást az IOS4 óta a Siri-n kívül, ami lényeges és saját szülemény, a notification bart azt hagyjuk, mert mindenki tudja hogy honnan jött)
- a kamera teljesítményéről majd akkor beszéljünk ha le is tesztelik és összehasonlítják más készülékek által készített képekkel-videókkalFélreértés ne essék, az Iphone-t, függetlenül attól, hogy melyik generáció én jó készülék(ek)nek tartom, amivel nem vagyok kibékülve, az az árazás és az üzletpolitika, valamint a megújulás képességének a hiánya. Ha már itt tartunk, akkor pl. az Ipad3 az sokkal nagyobb előrelépés a 2-höz képest, mint ez a generációváltás. Ha vásárolnék Ipad-et, akkor nem lenne kérdés, hogy melyiket válasszam, de így az Iphone-nál ez nem kosher.
-
Nem, nem gondolja mindenki. Én sem.
Ellenben bicskanyitogató, ha valaki meg akarja mondani (nekem, másnak), hogy szokjunk már le a free lehetőségekről...
Innen indult ki a csevej. Minden platformon van free lehetőség, egyéb kiegészítéssel... (x napos, csorbított tudás, reklám...)
-
Eli577
senior tag
Ezzel csak az a baj, hogy én megint a lehúzást látom ebben az egészben. Kiadnak egy "új" Iphone-t ami majdnem mindenben megegyezik az előzővel (kivéve a kijelző méretének növelése), beleraknak egy új csatlakozót, így nem csak a készülékkel megy a lehúzás, hanem azokkal a kiegészítőkkel is, aminek a dokkolórésze miatt vagy vehetsz újat vagy sütheted a régit, ami az addigi szifonokhoz jó volt.
"Vegyék csak meg nyugodtan az új csatlakozóval rendelkező kiegészítőket, azzal is hülyére keressük magunkat." - kb. így képzelem el, amikor határoztak az új csatl. felületről. -
vipnolf
aktív tag
annyian elmítettétek már ezt a "droid hyüleségeivel vesződni" kifejezést, hogy írjátok már le, mit értetek ez alatt?
xperia X10 óta androidos dolgokat használok és egyikkel sem volt eddig bajom. pedig használom is őket, nem csak fészbúkozok meg fotózgatok... szóval tényleg érdekelne, hogy napi 10 óra maszív problémamentes használat mellett mi az ami felett figyelmetlenül, balga módon elsiklok...
respect -
wwenigma
Jómunkásember
Tehat csak "mas igények" lehetnek, olyan hogy rossz (a cég vagy a termék) az fel sem merulhet. Értem én. Latszik hogy olvastad a főguru konyvét, de ne rajtam alkalmazd a marketingjét.
szerk: a hozzaallasa? Hát én perelgetek a kijelzőn történő objektum elmozditasaval történő zárfeloldásért, vagy mert lekerekitett az ikonok sarka esetleg mert fekete dobozba rakja a konkurens a terméket?
-
wwenigma
Jómunkásember
Jajj ez a fránya ketegorizalas megint, tehat valaki csak azert szapulja mert szegény és nem veheti meg...
na az ilyenek miatt tudom, hogy a fenti uriember komolyan gondolta, hogy ő ettől lesz valaki...
Egyebkent meg ha megtehetném (igen, szegény vagyok) SEM venném meg, mert az Apple hozzaallasa a dolgokhoz nem tetszik és ilyen céget nem támogatok semmivel. Még akkor sem venném meg, ha nem lenne alternativaja, ha a közelébe sem jarnanak a versenytarsak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest