- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1805 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mi ér 600.000 dollárt abban amit tönkretettek....
-
hallerlaller
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1772 üzenetére
de hisz megírták a cikkek, hogy nem sikeres!
-
válasz
Mr.Csizmás #1760 üzenetére
Szerintem saját rendszert akarnak kidolgozni,csak hát nem volt elég idő rá,persze ez az én véleményem,és nem tény
-
válasz
Mr.Csizmás #1458 üzenetére
Minél kevesebb annál jobb,mert akkor jól hangzik hogy az összes elkelt sőt
-
llaszlo
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1363 üzenetére
Jajj, mert a droidosok sosem ferdítenek ők mindig csak a tényeket írják az iPhoneról. Hát persze.
-
Kismaci
tag
válasz
Mr.Csizmás #1146 üzenetére
TOTÁLISAN bele voltam zúgva a Razr-be. Míg kézbe nem fogtam. De oldalról bejövős most is a design. Na pont ezt rontották el a Maxx-szal, SZÁMOMRA elveszett a készülék kecsessége...
(#1154) khron78:
Tisztában vagyok vele.
Sőt, ma már nem tudom hány fórumon beírtam, hogy nagyon-nagyon gyönyörű a készülék. Nekem bejövős.
De mivel sima 4S-est már olcsóbban (hovatovább pár hónapos használtan, makulátlan, mint condition-ben) meg lehet venni - láttam 140-ért 64-est - ugyanazért miért fizessek 50-100 ezerrel többet, ha ANNYIVAL nem tud többet?Mivel pedig a HTC HD2 telefonomat 2009 december leges legvégén úgy vettem, hogy akkor ő volt a top-top telefon, nem akarom egy tavalyi modellre lecserélni. A HD2 most is egy legenda. Szerintem előbb lesz rá portolva a JB Android, mint sok csúcskészülékre - így volt az ICS-vel is.
Igen, ez sznobizmus.
A poén: aktív voltam / vagyok a One X fórumon is, most az a helyzet, hogy mivel már október van mindjárt, kivárom az új HTC modellt, lehet, hogy az lesz a váltótárs. Hátha a HTC meghallja, hogy ne zárja már ILYEN DURVÁN a rendszerét, lehessen már S-OFF... meglátjuk.
Pedig... azt terveztem, iPhone-om lesz.... de annyival többet nem ér, amennyivel többe kerül. SZERINTEM.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1115 üzenetére
Az a durva, hogy olyanok az elvakult Apple/Android/WP/Blackberry fanboyok, mint az a fajta történész aki kiindul egy eredményből amit el akar érni és csak ehhez keresi a tárgyi bizonyítékot, minden mást kizár. Ha valaki a magyarság eredetét keresi és azt az eredményt akarja, hogy a busman törzsektől származunk akkor azt hozza ki a bizonyítékokból, ha az alaszkai indián törzsektől származunk azt is bebizonyítja és ha szamuráj harcos nomád vér csörgedezik az erünkben azt is bebizonyítja. Mindegy minek az árán.
Ők azt akarják látni, hogy az iOS noitfication bar megjelenéséhez semmi köze az Androidnak. Az ottani sikernek és népszerűségnek semmi köze hozzá. Sőt, még a Google kurva anyját amiért az Apple-től lopta el az ötletet!
Oké, közel egy időben (hetekről-hónapokról beszélünk) jelent meg publikusan az Androidban és a JB iOS-ben. De aztán az Apple elvetette a használatát, mondván felesleges. Felesleges a Notification Bar és felesleges a Widget rendszer.
Ehhez képest az Androidban sikeres lett mindkettő és a rendszer szerves részeinek tekinthetők. De ugye ennek semmi köze ahhoz, hogy az Apple mégis mi a jó francért vette át (Androidtól, JB iOS-től, mindegy).
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1061 üzenetére
nem baj az sot, jo neki, de ne atlagos usernek legyen beallitva, hogy latod mindenkinek igy kellene... vagy passzintsuk oda az egyebeket is, hogy ilyen fizuval ennyi gyerekkel, ilyen szuloi, allami, stb tamogatassal ennyit aldozok a telefonra/appokra...
Mert az atlag user nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest