- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Semmi botranyos nincs ebben... Inkabb szokvanyos. Es nincs is ezzel baj egeszen addig amig nem ujdonsagkent es sajat fejleszteskent adjak elo. Itt nem azt ertem hogy mindig be kell jelenteni h ezt innen azt meg onnan masoltuk es fejlesztettuk tovabb vagy szabtuk a sajat izlesunkre. Eleg ennyi hogy pl kovetjuk a trendet vagy a felhasznaloi igenyeket es mi is megcsineltuk ezt meg azt kicsit atgondolva apple felhasznaloknak. Mert mi ilyen faszak vagyunk! Mert elso a felhasznalo es csak aztan a buszkeseg... Sztem.
-
Воланд
titán
-
MartOOn
addikt
Hallottad! Jo lesz ez! Giccses mint az allat de jo lesz ez!
A tarcsazon meg mindig szakadok!
Es szegeny almasoknak ezt KELL hasznalniuk! Le se cserelhetik egy egyszeru appal...Ezzel a 7essel eselyt sem adtatok szegeny droidosoknak meg wpseknek hogy iosre valtsanak... Hulyek is lennenek... Na majd a nyócas! Ott lesz majd testreszabhatosag ezerrel! Tan meg egy tema vagy szinsema is elfer benne... Talan... Kiveve ha ugy dontenek h ettol toredezett lesz a rendszer... Nem lesz egyseges. Mert ugye az evidens h mindenkinek ugyanaz kell... Ofkorsz epül. Ofkorsz.
-
Xero
nagyúr
Érdekes.
Az én ismeretségi körömben alap hangon van 10-15 4S. Ebből egy sem járt garanciális problémával sehol.
A refurbished készülék pontos mivoltát pedig jó lenne, ha megtanulnák végre az emberek. Ami kopik vagy sérült, az cserélve van. A büdös életben nem mondod meg róla, hogy nem most pottyant le a gyártósorról, ha nem hívják föl rá a figyelmedet. Ebből a szempontból az Apple policyje elég szigorú.
(#264) Kryczek: Hogyne.
-
^Boss
őstag
érdekes, a hivatalos statisztika az elégedettségről 97% (minden más telónál jobb), és ezt nem "egy haverom", "egy ismerősöm", "egy szerelő" mondta, hanem azok, akik megvették a telefonokat PÉNZÉRT. istenem.. ez is egyszerűen a falat lebontanám ilyenkor, ismerősöm, a kutya, meg józsibácsi szerint a fele szar. biztosan
és még el is hiszitek ezt a vetítést néhányan, elképesztő
de ha eszerint vagyunk: 5db iPhone-om volt, ismerősi körben még kb 10-el találkoztam, 1 panasz sem volt. akkor ez most a te 50%-os hibarátádat elég csúnyán megcáfolja
-
Mr. Byu
aktív tag
Rossz példa, épp valamelyik csúcs BMW valamelyik szériájában volt egy olyan gyártási szarvashiba, ami miatt az összes eladott modellt visszahívták javításra.
(talán fékhiba? tényleg nem emlékszem) Tudom, így gyenge, hogy nem tudom a pontos modellt, de ez van, elég nagy botrány lett is belőle. Minimális hibaszázalék bárhol előfordulhat, elég csak belenézni a szintén 200 ezer forintos listaár felé közelítő HTC One topikjába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest