- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kryczek
aktív tag
jó, jó persze, de az eddigi iphone-okban volt valami. Engem anno a 3GS fogott meg, használtam is nagyon sokáig, aztán volt 4S azzal voltak komoly gondok, de ezt már korábban kifejtettem. Lehetnek sőt kellenek hasonló vagy ugyan olyan funkciók meg megoldások a különböző rendszerekben, de most az az érzésem, hogy kiirtotta az apple az iphone-ból azt amitől iphone. semmi baj nem volt a régi kinézettel, nem hiszem hogy az apple fanok egy ilyen kontrasztos csilivilit szerettek volna, egyszerűen a funkciókat kellett volna bővíteni, vagy ha mégis ez az irány legalább lehetne a régi meg az új felület közt dönteni, ahogy itt valaki korábban említette. Kicsit az az érzésem, hogy az van amit a gyártó mond nulla felhasználói szabadsággal. És ebben más mondjuk az android. És mielőtt valaki trollkodással vádolna, szerettem az apple régi termékeit, de ez már nem az én világom. Ha ilyet szerettem volna, akkor vettem volna egy windowsos készüléket. Mind1 nem értem én de nagyon sajnálom, kíváncsi leszek hány tulaj fogja majd megfrissíteni első körben a készülékét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest