- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
A trollok szemében ebből már úgyse lehet jól kijönni, az Apple akármit csinál, az vagy "unalmas", vagy ha végre izgalmas és új, akkor az "lopás", ha pedig egyedi, akkor "bazári"
De nem baj, ezek nem is a hatereknek hírek, hanem nekünk, akik valóban szeretjük a rendszert, és szeretnénk élvezettel használni
-
joey04
titán
Nekem max 1 percig. Csináltam egy panoráma fotót, beállítottam, megforgattam 2X, aztán cseréltem is le. Remélem a véglegesben ezt az egészet ki lehet kapcsolni, mert nem csak szimplán felesleges, de számomra idegesítő is.
-
^Boss
őstag
Mid nem megy mavsen? En beraktam fo osnek, semmi hibat nem talaltam alap felhasznalasban. Es tenyleg rohadt gyors, akkut majd egyik nap tesztelek, elvileg ugye tovabb birja. Safari atomgyors szinten, nem hittem hogy bongeszesi elmenyben ennyivel lehet jobb meg, mint a megszokott dolgok.
-
Remus389
veterán
viccnek szántam, de monitoron tényleg erősen emlékeztet
forma, méret
lehet élőben kevésbé, mert csillog, zummog, világít
bár kikapcsolva, 3 méterről
illetve ha vendégeket fogadsz ne lepodj meg ha a szamitogeped tetején lesz néhány taknyos zsepi, meg cigaretta csikk
na jó abbahagyom...
Martoon: egyedi végülis, bár a teteje üreges, meg lehetett volna úgy is csinálni... hogy nem az
szerintem fognak ezért kapni majd rendesen (cikizni fogják )
na mindegy, talán ez volt a cél, ingyen reklám
-
Zolik
senior tag
Azt nem tudom, nem az én dolgom eldönteni. Más gyártók nem 100%-ot tesznek az alap árra. De jöttek itt a dumával hogy az android így meg úgy, és hogy az apple nem fog ilyen olcsó iphone-t csinálni. Annyi a különbség, hogy az apple nem akarja a telefonját olcsón adni. Ugye te se hiszed el hogy a dollár milliárdokat érő cég a 10% árrésből szedte meg magát??
Az ilyen gyártóknak min 40-50% marad a termékek ára után, amit tovább értékesítenek a disztribútorok ill. mobil szolgáltatók felé. De te nyugodtan higgy amit jól esik, ha az megnyugtat.
-
Zolik
senior tag
mert eddig az összes iphone 5öt a foxconn gyártotta 500 ft-os órabérben lévő kínai munkásokkal hogy 10-20x annyiért eladják az usa-ban. állítom egy iphone 5 gyártási költsége mindenestől kb a bolti ár 20%-a.
ezzel a szöveggel kb úgy adják be mintha minden iphone az usa-ban készülne.jó persze teszik át a gyártást usa-ba de attól olcsóbb lesz? dehogy lesz! az alkatrész beszállítok ugyan úgy made in china marad, max usa-ba szerelik majd össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest