-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Oliverda #188 üzenetére
Ebben egyet értünk. Steam-en is így van, ott ugye szabadon változtatható a név, de X ideig (talán 1 vagy fél évig..?) őrzi a régi nevedet is, ha 10-szer változtattál, akkor mind a 10-et. Egy dolgot tudnék még elképzelni, ami nem tudom, hogy mennyire macerás. Mondjuk 6 hónapra az adott fórumozó rangja megváltozna a régebbi nevére. Vagy - ami talán még egyszerűbb - csak egyedi avatárral rendelkezők kérhetnék (így könnyű lenne felismerni), akinek mondjuk legalább fél éve az az avatárja és utána X ideig nem változtathat képet. Vagy kép, vagy név. Egyszerre a kettő nem. Meg lenne egy topic, ahol ezzel foglalkoznának, és ott az első hsz-be lenne gyűjtve, hogy ki mikor mire váltott. Így könnyű lenne utána nézni.
Ugyanakkor igazából nincs jelentősége. Holnap kitiltatom a regisztrációm, csinálok egy újat, és ugyan úgy nem ismernek meg. Ha új "személyiséget" szeretnék, most is meg tudom oldani, mindenféle gond nélkül. Ott meg ugye csak részlegesen. De szerintem pont az lenne az emberek célja, hogy továbbra is "ők maradjanak", csak más nick név alatt. Ha csalni/trollkoni akarok akkor olcsóbb/egyszerűbb csinálni egy másik reget.
Kb. annyira lenne furcsa, mint a képváltás. Van, akinek évekig ugyan az az egyedi képe volt, és most hipp-hopp más lett (nekem is volt cserém pl.), aztán mindenki nézi, hogy "ez meg ki?" aztán gyorsan leesik. Ugyan ez lenne. Ránézel nevére, majd a képre....és meg is vagyunk.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vakegérke #165 üzenetére
Ezt majd akkor beszéljük meg, amikor megjelennek a pár napos újoncok egyéni avatarral, egyéni ranggal, jó?
És, akkor mi lesz? Fáj? Kevesebb leszel tőle? Bánt téged, hogy neki is lehet? Nem hiszem el, hogy valakit ez ilyen szinten frusztrál...sajnálod tőle? Én külön még tisztelném is, ha 3 napos regisztráció után ő neki ez az oldal már megért X ezer Forintot. Amikor én idekerültem, nekem is megért volna. Anno azoktól az emberektől, akik az elején segítettek, nagyon sokat kaptam, és sok pénzt spóroltak nekem, és sokan spórolnak a mai napig. Tehát én speciel nagyon örülnék neki két okból is:
1. Egyénibbek az emberek. Csomó embernek nem is figyelem a nickjét, ránézek a képre, és tudom, hogy ki az. Nem hiszem, hogy 800 nap kell hozzá, hogy itt valaki a közösség egy olyan tagjává válhasson, akit "érdemes megjegyezni". Akár ezért, akár azért.
2. Talán így megszűnne a hsz. gyűjtés. Hiszen ha nem számít a rang, nem kell gyúrni az avatárért, nem is "muszáj" írni. -
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki olyan sok ideje itt van, és olyan sokat hozzászólt, és valamilyen szinten megdolgozott azért az arcképéért, az szerintem valahol jogosan érzi sérelemnek, ha egy újonc kápéért vesz magának megtisztelést.
Tényleg nem akarlak megbántani, de ezt most komolyan nekem magyarázod? Ezzel a regisztrációval - ami hozzáteszem a harmadik, mert előtte volt régebbről kettő - cirka 6 éve vagyok itt, és közel 15.000 hsz-en vagyok túl...és magyarázod ezt nekem Te, a 6 hónapos regisztrációddal. Ha én nem érzem magam "többnek" ez által azokkal szemben, akik viszont pénzt áldoznak az oldalért, akkor talán Te se tedd. De ez csak egy javaslat...ha jobban (többnek) érzed magad csak azért, mert fél évvel előbb találtál rá az oldalra (vagy inkább azt mondom, hogy fél évvel előbb regisztráltál), mint a másik, lelked rajta.
-
TazLeacher
nagyúr
Sajnos néhányan elfelejtik, hogy ez egy üzleti vállalkozás. Persze, ez a mi játszóterünk, a hírportálunk, és nekünk csinálják, de egy tiszta: nem ingyen. Ez már rég nem a hobbioldal kategória, amit meló után délután 20 perc foglalkozással fent lehet tartani. Nekik ez a megélhetésük, és mint ilyenhez (meg persze a fejlesztésekhez) pénz kell. Így teljesen érthetőek ezek a lépések. Semmivel sem leszek/leszel szegényebb, ha egy két napja regisztrált újoncnak saját arcképe van. Nekem nem fog fájni, sőt! Én pont annak örülnék, ha mindenkinek egyedi lenne, de ez rengeteg munka...ami viszont pénzbe kerül...
Attól függetlenül, hogy a fórum működtetéséről az utóbbi 1-1,5 évben nem vagyok túl jó véleménnyel, az oldal, a funkciók folyamatosan fejlődnek, tehát van értelme a dolognak, akár pénzt költeni is rá, legyen az klubtagság avagy a fizetős hardverapró. Mert legyünk őszinték: nem véletlenül vannak itt ennyien.
(#139) Dany007:
Félreértesz nem a rendszerrel van "bajom", hanem azzal, hogy itt sokan azon rugóznak, hogy "megéri-neméri" amikor lényegében azt sem tudjuk, hogy konkrétan miről van szó. -
TazLeacher
nagyúr
Elég valószínű, hogy ranghoz fogják kötni...
Te újonc vagy, neked nem kell a pénzed...Te már őstag vagy, van egyéni avatárod, de szívesen fogadjuk a pénzed...ja...valószínű....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Így néz ki a Topic információ.
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged