- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
TazLeacher #178 üzenetére
Szerintem ez azért problémás, mert sokan név alapján azonosítják be a tagokat. Tegyük fel, hogy megváltoztatod a nevedet, meg mondjuk az avatarodat is. Ezt követően sokan már nem tudnák, hogy kinek a hozzászólásait olvassák, kivel állnak szemben.
Ha lesz ilyen, akkor szvsz mindenképpen kelleni fog az adatlapra egy bárki számára látható history, hogy mi volt a korábbi neved, akárcsak az eBay-en. [link]
-
Vakegérke
félisten
válasz
TazLeacher #173 üzenetére
Volt egyszer egy kísérlet. Két kontroll csoport volt. A tét az volt, hogy bejuthatnak-e egy (senkit sem érdeklő) tanfolyamra.
Az első csoport olyan tesztkérdéseket kapott feltételként, amelyek nem okoztak fejtörést.
A másik csoport viszont megkínlódott a bejutásért.Könnyű kitalálni, azok maradtak a tanfolyam hallgatói, akik megküzdöttek érte. Az első csoport tagjai lemorzsolódtak.
Most is ingyenesen kap tanácsot az, aki a közösséghez fordul.
Remélhetőleg érted azt, amit mondani szerettem volna.DeFranco: "Neked arcképet adni pedig csak hiba volt. Csak hiba. Előfordul. Látják most már ők is."
Volnál szíves szólni nekik, hogy ezt velem is közöljék? -
Vakegérke
félisten
válasz
TazLeacher #159 üzenetére
Ezt majd akkor beszéljük meg, amikor megjelennek a pár napos újoncok egyéni avatarral, egyéni ranggal, jó?
Mondtam valamit:
"Megjegyzendő szándékomban áll benevezni egy tagkártyára.
Semmi extrát nem várok, csak azt szeretném jelezni vele, hogy ide tartozom."
Ha ez nem tükrözi hozzáállásom, akkor semmi.Parci: "...ha valami nem működik végül, belátjuk és változtatunk."
Nos igen. De a megvásárolt klubkártyák élnek, és a tulajdonosok joggal elvárják, hogy minden úgy történjen, ahogy az le van írva, hiszen azért fizettek.Ne verd a fejed a falba, inkább próbáld megérteni azt, amit nem egyedül én hozok fel kételkedésként.
-
HuMarc
veterán
válasz
TazLeacher #159 üzenetére
Szó sincs az ingyenességről. Ha valaki olyan sok ideje itt van, és olyan sokat hozzászólt, és valamilyen szinten megdolgozott azért az arcképéért, az szerintem valahol jogosan érzi sérelemnek, ha egy újonc kápéért vesz magának megtisztelést. Mert én az egyéni arcképre, mint megtisztelésre tekintek.
Na, hogy ne OFF-oljuk szét a topikot:
Feedback:
Láttam, hogy MA!-n is megjelent a TIR, ki is próbáltam, erre dobott egy hibaüzenetet
Nem hiszem, hogy ez így oké lenne, mivel az internetemmel nincs baj.
Persze végül lenyílt az összefoglaló, csak gondoltam jelzem a hibát -
válasz
TazLeacher #140 üzenetére
így van, el fog indulni, a legjobb szándékkal fogjuk elindítani, aztán meglátjuk, hogy mi van. eddig sem volt ciki nekünk tekergetni a visszajelzések alapján. ami a fórumot illeti, sajnos iszonyú sok a tag, egyre több a hülye tag, és egyre nehezebb tartani a színvonalat. például az "egyedi, adott helyzet alapján történő moderációt" már rég megtorpedózta a sok barom, holott régen elég volt és jobb volt. ezzel nem tudunk mit csinálni, iszonyúan sokat törtük a fejünket, nincs más út.
de amúgy egy klub akár arra is lehetőséget nyit, hogy valami szűrt rendszert/alfórumot csináljunk. nem feltétlen jó ötlet, nincs is ilyen tervben, de majd kialakul, és lehet, hogy kitalálódik valami okosság, mindenki előnyére. meglátjuk. túl sok dolgot úgy sem lehet előre kiokoskodni, mindig menet közben derülnek ki a részletek.
-
HuMarc
veterán
válasz
TazLeacher #135 üzenetére
Nem azt mondtuk, hogy ez hozná a legtöbb pénzt, hanem azt, hogy nem lenne jó, ha egy újonc venne egy előfizetést és attól kezdve ő lenne az istencsászár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Így néz ki a Topic információ.
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged