- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#78693120 #45 üzenetére
Hát most figyelj, ezekre ennyit tudok mondani:
Androidon mindig is lehetett filekezelőt használni. Nem kellett hozzá update.
Az, hogy valami "megváltozik", nem nevezném feltétlenül feature-nek.
Az akku állapotának mérése még azt mondom, hogy egész jó kis dolog, mondjuk kicsit beárnyékolja, hogy azért tették bele, mert azelőtt jól belassították a telefonokat. Azt pedig nem tudom, hogy android-on erre milyen lehetőség van, vagy hogy lehet-e androidon vagy iOS-en third party appal megnézni, mert ha lehet, akkor ez szintén nem túl nagy újítás..Szóval nem igazán vagyok meggyőzve.
(#46) Giovan!
Annak, hogy egy alkalmazás frissül, nem tudom mi köze van az oprendszer verziójához. Lehet, hogy a iOS-nél köze van, de attól még az alkalmazás kapott új feature-t, nem az oprendszer. A google is frissítgeti az allo-t, bármelyik android-os telefonra le lehet tölteni. Frissülnek az ilyen dolgok maguktól a google play-ből. Szóval ilyen érvet nem tekintek relevánsnak. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#78693120 #39 üzenetére
A nexus-szal csak egy példát mondtam, de sokan még így is megvették, és van aki a mai napig boldog vele. De megértem amit mondasz, de mondom, csak egy példát mondtam.
Akkor ezek szerint az iphone-ok is (szinte) csak biztonsági frissítést kapnak. csak ők növelnek egy számot a verzión. Hát nem tudom, hogy vagy vele, én nem igazán látom a különbséget.
Szerintem csak úgy fer a dolog, ha hasonló árú készülékeket hasonlítasz össze. Különben olyan, mintha vennél egy skodát, aztán panaszkodsz, hogy nem megy annyival mint egy ferrari. Az, meg hogy ki mit választ, azt ne keverjük már ide, ha csak frissítésekről van szó.
"Ellenben, ha egy mostani 100e-res androidos telefont nézek, akkor arra nem jön frissítés 1,5-2 év után. Még egy security patch sem."
Na látod ez csak szimplán nem igaz. Barátnőm galaxy A3(2016)-ja töb mint 2 éves telefon, mi személy szerint újonnan hivatalos 2 éves garanciával 65ezer forintért vettük. És a mai napig kapja a biztonsági frissítéseket, kb 2 havonta. Szóval légyszives mielőtt tényeket írsz előbb járj utána kicsit."Ja, én csak új telefonban gondolkozom, szóval az árakat is így nézem."
Ezt, meg nem is értem miért mondod, nem volt szó eddig használtról. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#78693120 #25 üzenetére
Nana, a biztonsági frissítést ne keveverjük ide, annak semmi köze a verziókhoz. Egy androidos telefon(persze függ attól, melyik) jóval tovább kap biztonsági frissítést, mint új verziót. Én csak verzióváltással járó frissítésről beszéltem. De akkor beszéljünk biztonsági frissítésről.
Hadd hozzak egy samsungot példának, a galaxy s5 a mai mapig kap biztosági frissítéseket. Fél évvel később került piacra, mint a iphone 5s. Persze több mindentől függ, hogy mikor kapja meg a frisítést az adott készülék, nem tudom, hogy pl egy magyar szolgáltató függő telefon milyen patch szinten van. De a samsung kiadja a frissítést.
Egyébként pedig az sem gond, ha nem havonta kapják a security patch-et. Az én tudomásom szerint nem jelent különösebb veszélyt, ha pár hónapos a patch level.
"Ha akkor egy androidos telefont veszek, akkor már rég nem kapna."
Ezt pedig valamivel támaszd alá légszives. És ha mondasz is egy telefont, ami nem kap, akkor sem lesz igaz minden androidosra. Ha egy nexus-t vettél volna, akkor elhiheted, hogy kapna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest