2018. november 20., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Elérhető az iOS 11.4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Apple

Az új verzió elérhetővé teszi a multiroom hanglejátszást, készülhetnek a sztereó HomePod-párok és felhőbe mehetnek korábbi üzeneteink.

Hirdetés

Alig egy hónappal az előző iOS verzió premierje után megérkezett az iOS (és tvOS) 11.4 végleges, bárki által letölthető változata. A hibajavítások között olyan tételek szerepelnek, mint a CarPlay recsegésének orvoslása, az Egészség alkalmazás adatszinkronizálási bugjának megszüntetése, illetve a Safari olykori Google szolgáltatásokkal kapcsolatos összeférhetetlenségének megoldása.


[+]

Jöttek új funkciók is: az AirPlay 2 több helyiségben is képes hangot lejátszani, két HomePod pedig akár külön-külön csatornákkal, sztereóban tud vele szólni. Az üzeneteket, iMessage-fotókat és egyéb mellékleteket mostantól lehet az iCloudban tárolni, ez különösen nagy öröm lehet a kisebb tárhellyel szerelt iPhone-ok tulajdonosainak.


[+]

Az új szoftver minden iOS 11-es eszközre megérkezik, tehát iPhone 5S, iPad Air, iPod Touch 6 és ezeknél fiatalabb iOS-termékek tulajdonosai láthatják maguk előtt a frissítést jelző ablakot. Hibajavító frissítést kaptak az órák is, mostantól a watchOS 4.3.1 a legfrissebb.

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.