- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #86 üzenetére
Tokre igazad van, es kozben rajottem hogy sokkal jobban ertesz hozza.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Szerem az ilyen túldimenzionált kijelentéseket. De telefon, és telefonálsz vele. Ezen felül még ismeri az internet mesés világát. Ennyi.
Az 50 centis hülyeségedet meg értem, te nem akarod felfogni, hogy email esetén nem csak egy telefonra küldöd a csomagodat, hanem bárhonnan elérhető.
Felfogásod maradi, pont ettől van annyi felesleges adattöbbszöröződés a világon. Mert az emberek többsége még mindig pont-pont kapxcsoéatokban gondolkodik. Életszerű hasznos példát se lehet felhozni ma már sem az irda, sem a bt fájlküldésre.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #82 üzenetére
Ertem en, es? Szolgaltato nelkul a mobilnak sincs ertelme. Akkor minek?
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #80 üzenetére
Régen, irda korszakban ugyanez volt a vélemény a btről, mint most a wifi directről, nem volt mindenkinek. Akkor is rinyáltatok?
Mobilnet meg alapvető kellék egy okostelefonhoz, még n95-höz is volt nekem. Aki anélkül használja, az ki is dobhatná. Emailt meg jó ideje lehet küldeni telefonhoz, arról nem is beszélve hogy csengőhang meg vicces kép küldésen kívül másra sose használták. Vagy te ha kapsz egy fényképet akkor azt örökké csak a mobilon nézed? Vagy kényelmesebb talán egy email formájában egy helyen tárolni és nem kábellel rátolni gépre utólag?
Ezzel a nagytestvérezéssel meg max paranoidnak látszol....
Egyetlen jelentéktelen feature-be kapaszkodtok, aminél csak gyorsabb és kényelmesebb alternatívák léteznek.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #74 üzenetére
Nekem sincs, mégse használtam bt-t több mint két éve. Biztos olyan k nagy szükség van rá? Kb mintha vhs-hez ragaszkodnánk, irda meg magnókazetta szint.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #57 üzenetére
Hol, inog? Azon túl, hogy ezt világszerte hangoztatják a symbian fanok, arról nem is beszélve, hogy az új lumia széria messze nagyobb érdeklődést váltott ki a sajtóban, mint az elmúlt 3 évben bármilyen más nokia termék.
M7= mostoha gyereket max, sosem volt a saját fejlesztésük...
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #54 üzenetére
Semmit, kidobják.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #49 üzenetére
Semmit, symbian in maintenance mode.
"Developer_Nokia 2012-10-11 09:07:52 EEST
Dear developer,
Thank you for your improvement ideas, thus Symbian is in maintenance mode and
no new features will be implement without extremely good reason ( business
case). We have written down your ideas for future development if there is a
chance that new features will be released.Kind Regards
Nokia Developer support
" -
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Majd varjak hogy 2017 legyen,2016 ig meg talan nekiallnak toldozni foltozni valamit ha valam nagy gebasz lenne a softverrel,de ezugyben is eros ketsegeim vannak,az itcafe hir szerint nem nagyon szalad a szekernekik,de nincs is rajta mit csodalkozni a wp7.5 fiasko utan,uj telefon meg még ablakban...Egy eve kicsit hamar jelentettek be a symbi kukat ,az uj rendszer meg nem vette at a helyet ,aztan meg szivas a wp8 miatt...
-
quailstorm
félisten
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Windows Phone-t meg csődöt. És sok sok hülyeséget.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Semmit. Úgy néz ki meggondolták magukat. A cél az hogy magától múljon ki, már nem akarják etetni. Azért remélem nem jön be a Symbian ellenes ármánykodásuk.
[link]
A symbi még mindig nagyon népszerű. Csak maguknak csinálják a bajt. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Mostantól minden új telefonomat külföldön fogom megvenni vagy megvetetni mint ezt. Szerintem ez így elég gáz ha erről van szó. Rosszúl nyúltak beléjük, maradt benne hiba. Habár az is igaz az új symbis teló miatt már nem kell izgulni.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #40 üzenetére
Szoval hibásan megjelenő mint mondod, de ezt hogy érted? Akad, tán látszik vmi bibi...stb. De ha csak nekem "jó" akkor a hibás kifejezés, szócska kicsit humoros értelmet kap. De mégis ez hogy lehetséges? És ezt láttad vhol leírva külföldi fórumon akárhol hogy mi ennél a helyzet, vagy cél ha direkt hagyták ki? Nálam egyébként normális fagyásnélküli stabil a rendszer. Minden ok vagyis eddig álmaim netovábbja.
Szerintem frissítsd újra mással talán megjavul.
Vegyél reményt belőlem.
Annyit azért elmondok/tam korábban volt az a wifis 16mb-os jelölés amit elkezdtem kétszer is mert mindig lefagyott újraindításnál a teló, aztán vártam a hivatalost, amit Suite-n keresztül nyomtam rá.
Konkrétabban nálam a régi minden a helyén veled ellentétben analóg és digi választás és működik is.
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #35 üzenetére
Ma megjelent egy pillanatra
Biztos hogy bug.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #33 üzenetére
Igen. Még szép néztem is volna nagyokat. Mindig a digitálisat szoktam bámulni, mert azt gyorsabban leolvasom ha futva ránézek.
Nemá hogy csak nekem van most ilyen.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #30 üzenetére
Akkor nálam miért van?
Én nem vettem észre változást ezen a téren.
-
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
Eddig nem leltem ra de jobban belenezek,csak azt neztem nyelv magyar oszt annyi,koszonom a segitseget meglett :-) hat a halam uldozzon eleted vegeig :-) en voltam a luzer lattam hogy magyar a bevitel es nem is nyomtam rea csak most hogy irtad:-) koszonom megegyszer
-
zoleetag
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2 üzenetére
Az nem hiba, csak akkor látszik ha a fülhallgató be van dugva.
(Dolby Headphone)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest