- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
Mindenkinél van hiba csak nálad nem. Ebből kiindulva a hiba általános, tehát nincs értelme ismét ráküldeni a frissítést. A különbség az lehet, hogy a tied nem magyar lokalizációjú, csak tud magyarul. És mint írtam ez a bug nem érdekel, mert nem a mobilon szoktam nézni az időt. Illetve az analóg órát is le tudom olvasni. Másrészt felnyitott képernyőnél van digi óra.
-
-
-
-
djzolko
tag
Elop tényleg kicsit furcsán vezet, sok baklövést elkövet. Viszont buktát én nem remélek, és a wp-t sem tartom rossz útnak. A 808 tényleg méltó befejezése a symbiannak, de ezzel kb. vége van sajnos. Új verzió már nemigen lesz, apróbb foltozgatások csak maximum. Viszont ezt a térnyerést azért megnézném egy diagramon. Vajon hányat adtak el belőle? Szerintem még 1 milliót sem, az meg nagyon kevéske.. Iszonyú drága, és csak egy réteg igényre gyúrt rá. N8 után nekem legalábbis már nem alternatíva egy 150ezres symbis mobil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest