- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #91 üzenetére
Te tenyleg nem tudod mi a wifi direct
Ez a jo a linux szakbarbarokban, ugatnak tudas nelkul. Nem keszulek kerdese segitek
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #88 üzenetére
Tudod te egyáltalán mi az a wifi direct? Nem úgy néz ki... Mielőtt okoskodsz, okulj.
Mobilnet nélkül meg egy mobil ma már start sem ér, csak azok állítják az ellenkezőjét akik nem használják.
MR, nem állítottam ilyesmit, ajánlom a szövegértést.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #77 üzenetére
Email, fb, wifi direct, w200 kidobása. A középkornak vége... Hogy lehet ilyen tetűlassú szabványokhoz ragaszkodni?
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #72 üzenetére
Bocsánat, azt hittem nem vagy laikus... 7.8- tol fölfelé lehet. Bár kissé ódivatú igény...
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #70 üzenetére
Kit érdekel az android? Messziről kerülöm azt a tákolmányt.
Tudom, hogy a symbian porba döngölne mindent ha támogatna normális hw-t, de nem teszi -> elavult, halott, szia. Mi lenne dolgokból nem lesz kész termék. És az én N8 am továbbra is éktelen lagokra képes hétköznapi szituációkban. A 808 és társai nem fejlődtek érdemben semmit, csak teljesítményben számomra tavaly novemberben derült ki a 701 és társainál, hogy ennek reszeltek. Jöhet a wp8, az legalább modern, és ugyanúgy bővíthető lesz, mint egy symbian.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #68 üzenetére
Attól még baszhatod ha a cpu nem multi thread.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #64 üzenetére
Hol fejlettebb a v6 a cortexnél?
-
válasz
quailstorm #64 üzenetére
Kinai ,pontosabban a fejlodo piacokban lenne talan fantazia,der ott meg a sok olcso gyarto fojtogatja oket ,azzal meg hogy kivonultak europabol,koltseget optimalizalnak,egy piacvesztett zsugorodo ceg talan nem is tehet mast . Ha buknak a wp8 al akkor szerintem amugyis eselyes a hattyudal vege,a siemens mobile,alcatel sorsat kovetik majd ok is ...
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #61 üzenetére
6 éve használok symbiant, eléggé ismerem, és ha fejlődött volna az elmúlt két évben, a guin kívül mondjuk egy normális soc támogatásával, akkor a következő is az lenne. A 808 ékes példája a fejlődés hiányának.
Az extra hw komponensek nem mérvadóak, droidhoz lehet írni drivert, ahogy wp8-hoz is.
-
válasz
quailstorm #61 üzenetére
Nekem i symbi van ,mikor a 701 et vettem totoztam hogy ez vagy. 710 de valahogy nem fogot meg a win,mindamelett hogy mar akkor is suru k.ss volt azesetleges wp8 frissites lehetosegerol,igy felejtos is lett . De nem bantam meg hogy maradtam a platformon:-) a droid meg mas lap,azt sokan toljak kismillio gyarto ,na meg hype .....Egy jo multitask meg ablakban.Arm v7 re nem lenne rossz a portolas de tokeeros cegnelkul nehezen menne,kene ra a munka fejlesztes aztan az eladasokhoz a marketing,Elopek meg inkabb amerika iranyaba koteleztek el magukat...
-
Bdanyy
addikt
válasz
quailstorm #13 üzenetére
rosszul fogalmaztam
pont amiket leirtal, azok hiányoznak nekem droidbol iosbol wp7bol (mást nem használtam hosszabban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest