Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
folytatás
Azért még várhatom az én dolgom nem? Korábban Jolla Meego-jának folytatására szem számított mindenki. Attól hogy a fejlesztőket leépítették még léteznek, és még nem telt el olyan sok idő az FP2 óta. Persze igaz pár hónapon belül minden kiderül, hogy érdemes-e még illúziókat táplálni a jövőjét illetően.Én azért szeretném ha jelennének még meg jó és hasznos alkalmazások, esetleg új funkciók a telómra, ha a figyelem azért nem esne le a 0-ra. Ha azt mondták 2016, akkor legyen az. Te könnyen beszélsz a WP fanságoddal, annak van jövője a jelenlegi állás szerint a támogatás miatt. Azt szeretném, ha az MS nem diktálna a Nokiának, mert szerintem csak erről van szó. És ha igen, akkor a Nokia már nem is létezik csak a neve, ami így egy nagy hazugság.
-
MR007RM
addikt
Van is felháborodás a fórumon. Szerintem ha az új WP8-as telók nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, akkor a kérdés nagy viszhangot fog kelteni. Ne feledd sokan ragaszkodnak még a symbi-hez vmi miatt. Az mindegy miért. MeeGo, Symbian és Asha szemben a WP8-al és az előbbiek még sikeresebbek, keresettebbek, érdekesebbek. A Nokia öngyilkos módjára viselkedik. Már várom Elop bukását, mert a végtelenségig ez nem mehet tovább.
[link] -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Semmit. Úgy néz ki meggondolták magukat. A cél az hogy magától múljon ki, már nem akarják etetni. Azért remélem nem jön be a Symbian ellenes ármánykodásuk.
[link]
A symbi még mindig nagyon népszerű. Csak maguknak csinálják a bajt. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Mostantól minden új telefonomat külföldön fogom megvenni vagy megvetetni mint ezt. Szerintem ez így elég gáz ha erről van szó. Rosszúl nyúltak beléjük, maradt benne hiba. Habár az is igaz az új symbis teló miatt már nem kell izgulni.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #40 üzenetére
Szoval hibásan megjelenő mint mondod, de ezt hogy érted? Akad, tán látszik vmi bibi...stb. De ha csak nekem "jó" akkor a hibás kifejezés, szócska kicsit humoros értelmet kap. De mégis ez hogy lehetséges? És ezt láttad vhol leírva külföldi fórumon akárhol hogy mi ennél a helyzet, vagy cél ha direkt hagyták ki? Nálam egyébként normális fagyásnélküli stabil a rendszer. Minden ok vagyis eddig álmaim netovábbja.
Szerintem frissítsd újra mással talán megjavul.
Vegyél reményt belőlem.
Annyit azért elmondok/tam korábban volt az a wifis 16mb-os jelölés amit elkezdtem kétszer is mert mindig lefagyott újraindításnál a teló, aztán vártam a hivatalost, amit Suite-n keresztül nyomtam rá.
Konkrétabban nálam a régi minden a helyén veled ellentétben analóg és digi választás és működik is.
-
MR007RM
addikt
Biztos hogy ott az FP2 mert még meg is néztem (*#0000#). Akkor valszeg vmi másra gondolhatok és most égek. Szoval kijelző fekete képernyőzár után fehér alapon digitális óra vándorólva most éppen: 22:11 alatta dátum kicsiben. Gyári mint az N8-amon. Vagy ti vmi kűlső progira gondoltok? Egyébként az óra menüjében lehet állítani mint eddig analóg vagy digi legyen.
Tegyek fel róla fotót hogy elhiggyétek? Mert ha kell nagyon szivesen.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #33 üzenetére
Igen. Még szép néztem is volna nagyokat. Mindig a digitálisat szoktam bámulni, mert azt gyorsabban leolvasom ha futva ránézek.
Nemá hogy csak nekem van most ilyen.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #30 üzenetére
Akkor nálam miért van?
Én nem vettem észre változást ezen a téren.
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Szerintem a L 920 és a többi WP nagy bukta lesz továbbra is a Nokiának. A 808 pedig ha lassan is de terjeszkedik. A Symbian-t már többszőr temették a rosszakarók és lám egyre jobb. És még bármi lehet mivelhogy 2016-ig biztosan van támogatása ellenben a CEO személyében, esetében még lehetnek változások, ha továbbra is így mennek a dolgok eladások terén. Meg egyébként bármi.....lekvárosbukta esetén, amit én nagyon remélek. Ámen. Na jól megmondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest