- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #91 üzenetére
Te tenyleg nem tudod mi a wifi direct
Ez a jo a linux szakbarbarokban, ugatnak tudas nelkul. Nem keszulek kerdese segitek
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #88 üzenetére
Tudod te egyáltalán mi az a wifi direct? Nem úgy néz ki... Mielőtt okoskodsz, okulj.
Mobilnet nélkül meg egy mobil ma már start sem ér, csak azok állítják az ellenkezőjét akik nem használják.
MR, nem állítottam ilyesmit, ajánlom a szövegértést.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #86 üzenetére
Tokre igazad van, es kozben rajottem hogy sokkal jobban ertesz hozza.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Szerem az ilyen túldimenzionált kijelentéseket. De telefon, és telefonálsz vele. Ezen felül még ismeri az internet mesés világát. Ennyi.
Az 50 centis hülyeségedet meg értem, te nem akarod felfogni, hogy email esetén nem csak egy telefonra küldöd a csomagodat, hanem bárhonnan elérhető.
Felfogásod maradi, pont ettől van annyi felesleges adattöbbszöröződés a világon. Mert az emberek többsége még mindig pont-pont kapxcsoéatokban gondolkodik. Életszerű hasznos példát se lehet felhozni ma már sem az irda, sem a bt fájlküldésre.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #82 üzenetére
Ertem en, es? Szolgaltato nelkul a mobilnak sincs ertelme. Akkor minek?
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #80 üzenetére
Régen, irda korszakban ugyanez volt a vélemény a btről, mint most a wifi directről, nem volt mindenkinek. Akkor is rinyáltatok?
Mobilnet meg alapvető kellék egy okostelefonhoz, még n95-höz is volt nekem. Aki anélkül használja, az ki is dobhatná. Emailt meg jó ideje lehet küldeni telefonhoz, arról nem is beszélve hogy csengőhang meg vicces kép küldésen kívül másra sose használták. Vagy te ha kapsz egy fényképet akkor azt örökké csak a mobilon nézed? Vagy kényelmesebb talán egy email formájában egy helyen tárolni és nem kábellel rátolni gépre utólag?
Ezzel a nagytestvérezéssel meg max paranoidnak látszol....
Egyetlen jelentéktelen feature-be kapaszkodtok, aminél csak gyorsabb és kényelmesebb alternatívák léteznek.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #77 üzenetére
Email, fb, wifi direct, w200 kidobása. A középkornak vége... Hogy lehet ilyen tetűlassú szabványokhoz ragaszkodni?
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #74 üzenetére
Nekem sincs, mégse használtam bt-t több mint két éve. Biztos olyan k nagy szükség van rá? Kb mintha vhs-hez ragaszkodnánk, irda meg magnókazetta szint.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #72 üzenetére
Bocsánat, azt hittem nem vagy laikus... 7.8- tol fölfelé lehet. Bár kissé ódivatú igény...
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #70 üzenetére
Kit érdekel az android? Messziről kerülöm azt a tákolmányt.
Tudom, hogy a symbian porba döngölne mindent ha támogatna normális hw-t, de nem teszi -> elavult, halott, szia. Mi lenne dolgokból nem lesz kész termék. És az én N8 am továbbra is éktelen lagokra képes hétköznapi szituációkban. A 808 és társai nem fejlődtek érdemben semmit, csak teljesítményben számomra tavaly novemberben derült ki a 701 és társainál, hogy ennek reszeltek. Jöhet a wp8, az legalább modern, és ugyanúgy bővíthető lesz, mint egy symbian.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #68 üzenetére
Attól még baszhatod ha a cpu nem multi thread.
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #64 üzenetére
Hol fejlettebb a v6 a cortexnél?
-
Misály
addikt
válasz
quailstorm #61 üzenetére
6 éve használok symbiant, eléggé ismerem, és ha fejlődött volna az elmúlt két évben, a guin kívül mondjuk egy normális soc támogatásával, akkor a következő is az lenne. A 808 ékes példája a fejlődés hiányának.
Az extra hw komponensek nem mérvadóak, droidhoz lehet írni drivert, ahogy wp8-hoz is.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #57 üzenetére
Hol, inog? Azon túl, hogy ezt világszerte hangoztatják a symbian fanok, arról nem is beszélve, hogy az új lumia széria messze nagyobb érdeklődést váltott ki a sajtóban, mint az elmúlt 3 évben bármilyen más nokia termék.
M7= mostoha gyereket max, sosem volt a saját fejlesztésük...
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #54 üzenetére
Semmit, kidobják.
-
Misály
addikt
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #49 üzenetére
Semmit, symbian in maintenance mode.
"Developer_Nokia 2012-10-11 09:07:52 EEST
Dear developer,
Thank you for your improvement ideas, thus Symbian is in maintenance mode and
no new features will be implement without extremely good reason ( business
case). We have written down your ideas for future development if there is a
chance that new features will be released.Kind Regards
Nokia Developer support
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest