Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz Misály #63 üzenetére

A 808 annak is ékes példája hogy iszonyat elavult hardverrel is lehet valami gyors. Ahhoz képest hogy ARMv6, nem rossz a teljesítménye. Középdroidot földbe veri az biztos. Mondjuk ARMv6, de a cortex-A8-nál helyenként fejlettebb ARMv6. Szóval ez is csak féligazság. Mindenesetre örülök hogy optimalizált rendszer maradt a symbian. De sokat kellene újítani ahhoz, hogy a külső fejlesztőknek legyen kedve támogatni. Ezt meg a Nokia nem lépi meg önállóan...
    (#62) this is life: Az utolsó európai mobilgyártó, ami kiment Kínába a saját hülye gazdaságpolitikája miatt, megcéloz egy olyan piacot, amin semmi múltja, és esélye? Tiszta logika nem?
    Én még büszke vagyok arra, hogy nem éhbérért dolgozó alulképzett kínai rabszolgák rakták össze a telóm (N95-2), hanem finn szakemberek. Nem is találkoztam a lötyögés szindrómával.
    Szoftverpiacon meg kéne valami durrantás a Google és az Apple orra alá. Pl felszabadítani a szolgaságból a WP8-at, megírni rá az aero-t, keresztfordítót adni a népnek, és egyből mennének pl, az ogre engines játékok. Aztán WineCE, mint a linux Wine, csak mobilokra, CE-t, azaz WinMO-t futtatni emuláció nélkül.
    Symbian ARMv7-re, kissé módosított felülettel, és valami új Maemo, komolyan gondolva.
    Ezek után csak a levegőt kapkodná a többi gyártó a béna rendszerével. Csak sajna a koncepcióm egyelőre ködös álom...

Új hozzászólás Aktív témák