Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
WP-vel app téren amúgy nem az a legnagyobb probléma, hogy kevés az app. Mindenképp kellemetlen, de ha legalább lassan kezdenének csorgadozni a WP-s appok, akkor tudná az ember, hogy vár fél - 1 évet, és meg lesz minden fontos. Ezzel szemben nem csak azt látni, hogy a korábban, régóta létező appokból nem csinálnak WP-s verziót, hanem a teljesen friss fejlesztésekből sem csinálnak WP-t, és az esetek jó részében szándék sincs arra hogy csináljanak. Megjegyzem WP10 ilyen téren reménykedésre ad okot, láttam már 1-2 fénysugárt (pl. olyan kiadó aki notóriuson nem hozta ki WP-re a játékait, WP10 onlyban kiadta a legújabbat), csak ehhez az kéne hogy nagyjából az összes WP-s telefon 10-et futtasson. Ahogy meg írod is, ez még távoli jövő
-
Cathfaern
nagyúr
"Tökéletesen működik dobozból kivéve azonnal."
Egy darabig nézegettem én is hogy ilyet kéne vennem (stock driod), de amikor rájöttem, hogy a Google filozófiája szerint az egykezes használatot könnyítő megoldások a gyártóra vannak bízva (tehát stockban semmi sincs), akkor letettem róla. Ekkora képernyőre muszáj lenne. -
Cathfaern
nagyúr
Kb. fél éve tervezek új telefont venni (nem akartam hogy ennyire elhúzódjon, de ez részlet), pont akkor kezdtem el komolyabban nézegetni, hogy mit kéne, mikor elkezdtek jönni a hírek az új WP10-es "flagship"-ekről. Nekem 3GS óta iphone-om van, volt egy rövid ideig WP-m (még 7-es), meg munkatelefonként Android, de erősen iPhone párti voltam. És a hírek alapján nagyon megtetszettek az új WP-k, iPhone 6s-t meg borzasztóan sokallottam, szóval az volt a terv hogy irány WP. Áruházkínálat volt az egyetlen (de elég jelentős) minusz pont, de gondoltam a WP10 majd fellendíti, és még így is mennyivel olcsóbb, mint az iPhone. Na erre kijött a flagship, gyakorlatilag annyiért, mint az iPhone 6s legolcsóbb verziója, és továbbra is borzalmas az áruház. Erre egyszerűen nem tudok mást mondani, mint hogy veszek megint iPhone-t.
tutis:
Az emberek jó részének aki nem csak alapfunkciókra használja az okostelefont, a játékok a legérdekesebb témakör. Abban pedig a WP borzalmasan leszerepel. Tudom, üzleti felhasználás. De oda meg úgyis olyan telefon lesz véve ami a céges policy-nak megfelel, vagy amiről a döntéshozó épp valamilyen speciális szempontból úgy dönt, hogy az lesz jó a cégnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest