Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz MrCsiT #400 üzenetére

WP-vel app téren amúgy nem az a legnagyobb probléma, hogy kevés az app. Mindenképp kellemetlen, de ha legalább lassan kezdenének csorgadozni a WP-s appok, akkor tudná az ember, hogy vár fél - 1 évet, és meg lesz minden fontos. Ezzel szemben nem csak azt látni, hogy a korábban, régóta létező appokból nem csinálnak WP-s verziót, hanem a teljesen friss fejlesztésekből sem csinálnak WP-t, és az esetek jó részében szándék sincs arra hogy csináljanak. Megjegyzem WP10 ilyen téren reménykedésre ad okot, láttam már 1-2 fénysugárt (pl. olyan kiadó aki notóriuson nem hozta ki WP-re a játékait, WP10 onlyban kiadta a legújabbat), csak ehhez az kéne hogy nagyjából az összes WP-s telefon 10-et futtasson. Ahogy meg írod is, ez még távoli jövő :(

• Cathfaern

nagyúr

válasz David75 #89 üzenetére

"Tökéletesen működik dobozból kivéve azonnal."
    Egy darabig nézegettem én is hogy ilyet kéne vennem (stock driod), de amikor rájöttem, hogy a Google filozófiája szerint az egykezes használatot könnyítő megoldások a gyártóra vannak bízva (tehát stockban semmi sincs), akkor letettem róla. Ekkora képernyőre muszáj lenne.

• Cathfaern

nagyúr

válasz .LnB #26 üzenetére

Kb. fél éve tervezek új telefont venni (nem akartam hogy ennyire elhúzódjon, de ez részlet), pont akkor kezdtem el komolyabban nézegetni, hogy mit kéne, mikor elkezdtek jönni a hírek az új WP10-es "flagship"-ekről. Nekem 3GS óta iphone-om van, volt egy rövid ideig WP-m (még 7-es), meg munkatelefonként Android, de erősen iPhone párti voltam. És a hírek alapján nagyon megtetszettek az új WP-k, iPhone 6s-t meg borzasztóan sokallottam, szóval az volt a terv hogy irány WP. Áruházkínálat volt az egyetlen (de elég jelentős) minusz pont, de gondoltam a WP10 majd fellendíti, és még így is mennyivel olcsóbb, mint az iPhone. Na erre kijött a flagship, gyakorlatilag annyiért, mint az iPhone 6s legolcsóbb verziója, és továbbra is borzalmas az áruház. Erre egyszerűen nem tudok mást mondani, mint hogy veszek megint iPhone-t.

tutis:
    Az emberek jó részének aki nem csak alapfunkciókra használja az okostelefont, a játékok a legérdekesebb témakör. Abban pedig a WP borzalmasan leszerepel. Tudom, üzleti felhasználás. De oda meg úgyis olyan telefon lesz véve ami a céges policy-nak megfelel, vagy amiről a döntéshozó épp valamilyen speciális szempontból úgy dönt, hogy az lesz jó a cégnek.

Új hozzászólás Aktív témák