- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ne haragudj, de most felsoroltál egy csomó hülyeséget.
CPU: Mi van akkor, ha ugyanez van az iPad 2-ben? Aki 3GS-ről vált (tipikus felhasználó lejárt hűséggel), annak nem nagy ugrás lesz iOS5-tel? De.
8 MP kamera: Ja, felbontásban van ilyen, nézegessük a képeket és videókat, ha valóban hasonlítani akarunk. Tudom, hogy az androidosok (jobb híján) a specifikációs listára izgulnak, de az iOS és a WP7 megmutatta, hogy az optimalizálás sokkal többet ér a mindennapokban.
A nagyobb akksi miért fért volna bele? Van adatod, hogy másfél éve is elérhető volt az új nagyobb kapacitása ugyanolyan vastagságban, vagy csak csapkodod a hasad?
Az antennának olvass utána, elméletben sok előnyt kínál az összes megoldáshoz képest, nem csak az előd hibáját hivatott javítani. Más kérdés, hogy itt a fentebbi elvemet én se tudom érvényesíteni, lévén tapasztalat még nincs vele, így előfordulhat, hogy semmivel nem lesz jobb egy jó átlagos antennánál.Szerintem én tipikusan nem az általad említett "úristen dejó minden amit az apple csinál" ember vagyok, de veszettül az se zavar, ha ezt gondolják rólam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest