- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Megdöbbentően jól fogy az iPhone 4S
az Apple bejelentette, hogy máig, vagyis a forgalmazás első három napjában több mint 4 millió iPhone 4S fogyott. Ez a szám több mint kétszer akkora, mint tavaly a 4-es esetében - egy éve 1,7 millió volt a rekord.
-
llaszlo
veterán
válasz
philoxenia #192 üzenetére
Tényleg. Ezek szerint Sydney, de semmi mást nem találtam.
Vagy csak egyszerűen nem hozta a várt hatást? -
llaszlo
veterán
válasz
philoxenia #190 üzenetére
Várjunk csak, Amcsiban lehet még nem is nyitottak ki?
-
llaszlo
veterán
válasz
philoxenia #187 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy mi volt a samsung boltnál. Arról nem találtam még semmit.
-
Xero
nagyúr
válasz
philoxenia #187 üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz
philoxenia #184 üzenetére
Ez, mint általában, szerintem Apple közleményen alapul. Pontos adatok az eladásokról pedig, a későbbi aktivációk folyamán lesznek.
-
Blyan
félisten
válasz
ThorsHUN #183 üzenetére
Kérdés ki fog a Samu előtt nyomulni, az aki iPhonet akar venni, mert ezt kétlem? És csak mert eladnak mondjuk 1000 SGSII-t, az még nem fogja eltántorítani azokat, akik eleve a nyitás előtt már ott sátoroznak (különben megvette volna az olcsóbb Samut).
Harmadrészt meg... ebből aztán semmit nem fog profitálni a Samsung, oké hírverésnek jó, de főleg mosolyogni lehet rajta. -
philoxenia
MODERÁTOR
Most ez a "hír" egyáltalán mennyire komolyan vehető? Forrás?
-
erdoke
titán
A dolognak akkor van értelme, ha a sorból kiáll az illető, és vesz egy olyan SGS II-t, amit már rég megvehetett volna, ha kellett volna neki. Ennek az esélye rettenetesen csekély. Annál nagyobb viszont annak, hogy az iPhone 4S beszerzése után vesz az illető bagóért egy SGS II-t, amit aztán bontatlanul elad drágábban. Ez utóbbi pedig "hatalmas" hasznot hajt a Samsungnak: valaki, akinek eleve szándékában állt ilyesmit venni, olcsóbban szerzi be, miközben még egy szifonos is nyerészkedik rajta, de a Samsung nem. ROTFL
-
joey04
titán
-
moonman
titán
"A Samsung úgy döntött megcélozza ez a kis tömeget és a rendezvény idején a közeli Samsung boltban minössze 2 dollárért (430 forintért) fogja árulni a Samsung Galaxy S II készüléket."
-
Gadgetfun
tag
A T-pont ahova járok, például a Samsungot futtatja. A kirakatban csak Samuk vannak, bent az üzletben a fő helyen egy vitrinben a SGSII van kiállítva, míg az iPhone az egyik sarokban van eldugva. De mivel felnőtt, gondolkodó ember vagyok, ebből még nem vonok le messzemenő következtetést, hogy a világban mi hogyan van hypolva, nem gondolom, hogy az én szűk környezetem leképezné és érvényes lenne az egész világra.
-
llaszlo
veterán
Milyen érdekes a Voda nyitó honlapján nem látom az iPhone-t. Sőt alig találtam meg. Most meg amúgy is mi más lenne aktuális?
A többi telefont meg nem is reklámozzák aha.
Nem mellesleg az átlagember minden nap a mobilüzletbe megy, hogy megnézze az aktuális telefonokat.Ezzel szemben az átlagember minden nap nézi a TV-t ahonnan a sok egyéb telefon reklámja köszön rá.
Más gyártó is megtehetné, hogy egy évben csak egy telefont ad ki vagy éppen csak az aktuális csúcsmodelljét teszi ki egy állványra. És ha szerinted egy bazi nagy állvány nem feltűnőbb, mint egy kis pult akkor ... ááá reménytelen nyilvánvalóan applehatervérfanboy vagy szóval no comment.
-
Lirion
addikt
Na és mit gondolsz, miért kerültek ki samsung meg lg állványok a boltokba? Persze, hogy az iphone állvány miatt.
De önmagában az állvány még nem elég. Egy samsung állvány belesimul a falba, simán elsétálhatsz mellette és fel se tűnik, szemben az iphone állvánnyal, ami egy külön kis pult, sokszor pont útba esik, ha nézegetnéd a telefonokat, bazi nagy felirattal jelölve a telefont. Sokkal feltűnőbb, mint a konkurensek kihelyezései.
Másrészt iphone-ból egy féle van kirakva, a többiből 3-4 is, egy kiemelt telefon figyelemfelkeltőbb, mint 3-4.
Iphone-hoz van külön, csak ahhoz rendelhető díjcsomag. Hogy még inkább exkluzívnak érezhesd magad. Mert ugye az iphone és általában az apple termékek erre gyúrnak.
Az iphone-nak készült saját weboldal a szolgáltatóknál, más telefonnak nem. Ráadásul a weboldalon az iphone mindig ott van, a konkurencia csak akciós időkben, tehát pár hétig.Ez mind marketing fogás és biztos lehetsz benne, hogy az apple keze van benne, nem a szolgáltatóké.
Azt pedig nem tudjuk, hogy amcsiban mennyire reklámozzák a tv-ben, újságokban, szórólapokon, stb., de a youtube-n rákeresve 7-8 iphone4 tv reklámot lehet találni minimum és az előző generációs iphone-okról is vannak tv reklámok fent. Szóval odaát valszeg tele van a tv az iphone reklámokkal is... -
Jojo5
őstag
válasz
ThorsHUN #155 üzenetére
evvel csak annyi a porbléma, hogy igaz, hogy te tesztelőkre vetíted le a dolgot, de a videók egy részét átlag user csinálta és nem tesztelő... ergó ő nem feltétlen a "precíz" jól érthető angolságáról lesz híres
a nagyobb kijelzőt pl. én is hiányolom, de az eddigi tesztek szerint és eladások alapján bőven megérte nekik csak "ennyit" ujjítani a szifonokban mert fogy mint a cukor így is...
-
ThorsHUN
őstag
Az apple utalokat keretik nem osszeteveszteni az android fanokkal...
Siri:
Ha AZ a tesztelo azt mondja, hogy a siri sokkal jobban mukodik, mint az ALTALA eddig probaltak, az egy megalapozott velemeny. Ha te azt mondod, hogy az altalad latott videok alapjan a siri jobb, mint amit TE eddig probaltal, akkor az meg csak egy megalapozatlan, elfogult vagy legjobb esetben is csak gyenge labakon allo (netes videok) maganvelemeny. (Ahogyan ez is... idezek: "Ha meg a gyengébb appok (a szar kiejtésemmel) nagyrészt megértik, hogy mit akarok mondani akkor a Siri is képes rá."... nem tudhatod nem probaltad. Ebbol kiindulva azt is mondhatom, ha az eddigi appok nem valtottak be a hozzajuk fuzott voice controll remenyeket, akkor ez se fogja... ugyanolyan megalapozatlan, vagy gyenge indoklassal rendelkezo velemennyilvanitas lenne, amit azonnal lefikaznanak sokan, hogy ugyan honnan veszem... )Nagyon szepen felismeri a tesztelok altal csendes kornyezetben, nagyon korrekt angolsaggal kiejtett beszedet ez teny. Majd, ha Bogek irjak, hogy milyen kiraly, mert az o szoveguket is 90%os pontossaggal felismeri akkor elhiszem kiprobalas nelkul is.
Szoval rovidre zarva a dolgot: sokat varsz tole, eddig a netes videok alapjan ugy tunik be is valtja a szamitasaidat, de
1, ez meg mindig csak a "majd eles helyzetben kiderul" kategoria
2, (es ez abszolute szemelyes velemeny) tok jo fejlesztes meg minden, de az egesz csak fun. Nem tudom elkepzelni, ahogyan a telefonommal beszelgetek annak nyomkodasa helyett... nem, nem kell meggyozni mennyire jo tud lenni bizonyos helyzetekben. Tenyleg jo vakoknak, vezetoknek, futoknak... az en es az emberek tobbsegenek azonban (szerintem!!!) teljesen felesleges(inkabb jott volna ki 4 colos kijelzovel
)
-
llaszlo
veterán
válasz
ThorsHUN #153 üzenetére
"nem veletlen ugye a megnevezes... windows es android hivo kifejezes mint olyan nincs a koztudatban"
Még nincs a köztudatban, de hívők már vannak szép számmal és fröcsögnek is. Van aki csak azért regisztrál apple fórumra, hogy oda járjon flamelni, meg trollkodni.A Siri-ről meg annyit, hogy már nem egy videó található a neten ami nem reklám. De gondolom te egyiket sem nézted meg, mert akkor nem írnál ilyet. A többi app amit eddig találtam nagyon gyenge még akkor is ha csak a fele igaz annak amit a Siriről láttam. Ha meg a gyengébb appok (a szar kiejtésemmel) nagyrészt megértik, hogy mit akarok mondani akkor a Siri is képes rá.
Már 2009-ben jóval többet tudott, mint pl a vlingo. [link] Pedig akkor még igencsak kezdetleges volt.
Csak egy felturbózott i4? Aha, na majd meglátjuk, hogy mit aláz le és mit nem. Az apple-t kb soha nem érdekelte, hogy mik a piaci elvárások. Vagy legalábbis csak egy kis része. Sokkal inkább ők diktálják a piacot.
-
ThorsHUN
őstag
Eloszor is majd ha kiprobaltad utana istenitsd. Addig olyan osszehasonlitast tartalmazo kijelentest tenni, hogy amit te probaltal az szar volt, de ez alapjan ez csucsszuper... tele van a net reklamokkal, amik alapjan a tobbi hasonlo celzatu szoftver is csucsszuper...
Majd ha a magyar user a kis (nagy?) akcentusaval is tudja hasznalni, hatterzajjal, futas kozben lihegessel, stb akkor lesz tenyleg csucsszuper.
A folyamatos kotozkodes meg tenyleg unalmas. Akar tetszik akar nem az apple korul iszonyatos hype uralkodik, jelentsen az barmit isLeginkabb nem reklamokrol, illetve a hagyomanyos ertelemben vett reklamokrol van szo, hanem a fanatikus apple "hivok" (nem veletlen ugye a megnevezes... windows es android hivo kifejezes mint olyan nincs a koztudatban) altal generalt orulet. No meg az amit az apple ad a "hivok" szajaba.
Amitol nekem meg kinyilik a bicska a zsebemben. Akarmilyen jo telefont gyart az apple, gusztustalannak talalom azokat a kimutatasokat amikkel alatamasztjak az amugy kurvajo telefonjuk elonyeit. A hatranyokat meg ugye eladjak ficsornek
Ez az XY bongeszoteszt szerint az iP4S a leggyorsabb, meg a grafikus teljesitmeny a nyolcszorosara nott... tenyek. De gusztustalan ahogy csak egy kicsike szegmenset tarjak elo az egesznek ugy, mintha az a teljes egeszre vonatkozna...
Szoval jo telefonokat csinal az apple, nagyon roccenesmentes az iOS, de gusztustalan az egesz talalasa es ez az iP4S is csak egy gyengen felturbozott iP4 a vart nagykijelzos iP5 helyett...
Szerintem. -
llaszlo
veterán
Ahogy a többi telefon reklámjával is sőt inkább azzal van tele a bolt. Samsung, LG állvány stb. Csak azokat még a TV-ben is agyonreklámozzák (a TV reklám meg kb rohadt drága a szórólapos reklámokhoz képest) meg a szórólapok is azzal vannak tele. Az iPhone-ból meg alig találni ilyet (szórólapot). És ha már a boltoknál tartunk dolgoztam szolgáltatónál és lehet jobban bele láttam, mint te.
[moderálva][előzmények törölve] Mert az persze eszedbe sem jut, hogy jó. [moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
Lirion
addikt
válasz
slynevem #139 üzenetére
Azért most jó hülyeséget írtál. Nem a szószerinti fordításra kéne gondolni, a hype alatt a media hype vagyis media circus értendő, ami a média túlzott reagálásának az elnevezése.
(#138) schawo
A sport szelet esetében semmiféle hype-ról nem beszélhetünk. Az nem hype, hogy a szomszédod javaslatára megkóstolod..(#142) llaszlo
A hype-hoz az apple-nek annyi köze van, hogy a [moderálva] reklámaik miatt sok [moderálva] amcsi szaklap elkezdte isteníteni a telefont [moderálva] és ez a hype azóta növekszik.
Egyébként honnan szeded azt a [moderálva], hogy az apple nem reklámoz? Voltál te már t-mobil vagy vodafone üzletben? Felnéztél már a két cég weblapjára? Tele van a bolt is meg a honlap is az iphone-nal, nem véletlenül.[ Módosította: 7 ]
-
slynevem
tag
Én nem szerkesztettem semmit.Egy hsz-t szerkesztettem azt is csak azért, hogy ne hozzak létre még 5 postot.Nem töröltem semmit. Nem szeretnék reggel vitatkozni, csak nem szeretem az ilyet. Nem is ismerjük egymást és erre nekem esel valami alapján amit nem is én mondtam. Valaki más írta és azóta nekem írogatsz.
-
slynevem
tag
A biztonság kedvéért beírtam google-ba is, hogy mit jelent.[link]
Ha gondolod vitázhatunk még rajta. Én örülök, hogy jól emlékeztem rá pedig rég olvastam róla, hogy pontosan mit is jelent. Elég vicces, hogy így felhúztad magad rajta és szofisztikáltan még anyámba is elküldtél
Most a te módosításodra reagálok: Én a hype fogalmát írtam le köze nem volt a médiához és az Apple-höz sem. Örülök, hogy sikerült értelmezni a mondandómat.
-
llaszlo
veterán
válasz
slynevem #139 üzenetére
A hype agresszív reklámot jelent?? Ezt mégis honnan? A kisujjadból? Te nagyon eltévedtél és fogalomzavarban szenvedsz. Legalább utána néznél mielőtt ekkora baromságot leírsz.
Mert, hogy az apple nem reklámozza agyon az iPhone-t az biztos. Max a média felkapta arról meg nem az apple tehet. Vagy mégis? Mert olyat csinál amire a média odafigyel? Amire csak kevesen képesek? Hogy meghatározza már jópár éve a piac alakulását? Ez nem hype. A hype az amit a média csinál. Viszont annak semmi köze nincs az agresszív reklámozáshoz.
És ha csak átlagos, "szürke" termékeket gyártana az apple akkor hype sem lenne. -
sagit
veterán
válasz
slynevem #139 üzenetére
Végülis nem mind 1? Aki nem tudja magát kivonni a reklámok hatása alól (100%ban lehetetlen, de a hatásukat drasztikusan lehet csökkenteni egy kis odafigyeléssel) annak úgy kell... Ha azért veszi mert látta\hallotta hogy cool a termék, legyen boldog vele oszt' kész... Az hogy nekem vagy neked erről megvan a negatív véleményünk az más tészta.
-
llaszlo
veterán
válasz
alamuszi #136 üzenetére
Ha magánvélemény akkor, hogy lehet tény? Mutass már erről valami kimutatást.
Na meg mi a hype fogalma? És nem a te értelmezésedre vagyok kíváncsi.
Ez csak költői kérdés volt persze.
Inkább arra válaszolj, hogy miért alakul ki a hype bármilyen termék esetében? Mert, hogy az apple nem reklámoz itthon. Szóval neki vajmi kevés köze van ehhez.Mert az nem hype, hogy ha valaki azért vesz apple terméket újra, mert az előzővel is elégedett volt. Sőt az sem hype, hogy ha valamit a kezembe veszek és látom rajta a jó minőséget meg, hogy igényesen és szépen van összerakva, kialakítva és a tudása és a SW-je is minőséget képvisel és azért veszem meg.
-
llaszlo
veterán
Akkor is a csomagnak mi köze van a telefon árához? Semmi. Ha veszel egy bármilyen független telefont és úgy kötsz előfizetést akkor sem kapsz kedvezményt a csomag árából ha nem veszel hozzá telefont. iPhone-t sem csak abban a díjcsomagban lehet venni ami hozzá van hirdetve. Nem ártana utána nézni.
-
plus44
veterán
-
?
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy az előfizetés díjának döntő többsége nem a készülék ára. Pont Amerikában, ahol a percdíjak egyébként bagóért vannak. A szolgáltatók is hitelnek tekintik a hűségszerződést, és ha felmondanád, akkor egy csomó pénzt fizethetsz, a készülék valós árát.
-
llaszlo
veterán
Ez alapján a Sirihez képest bármelyik jelenlegi hangutasítás program egy komolytalan játéknak tűnik.
Én is próbáltam párat, de mind dög lassú volt ehhez képest a tudása meg messze elmaradt ettől. -
-
sid87
senior tag
Hmm, ha nem Magyarországon élnék, én is vennék 4s-t, de mivel itt irreális áron van, kizárt.
-
Jojo5
őstag
válasz
Rocksztarger #112 üzenetére
ha nem trollkodsz akkor pedig csak a banra gyúrsz, mert, hogy tájékozott nem vagy az is biztos...
BTW le a kalappal az alma előtt, de én amondó vagyok, hogy az I4-em csak egy nagyobb újításokkal rendelkező teló fogja leváltani
-
llaszlo
veterán
válasz
marlboromen #120 üzenetére
Jobs-szal már nemigen.
-
marlboromen
aktív tag
Azert ha alaposabban belegondolunk, agyrem ez a hir. De azt el kell ismerni, hogy kibaszott nagy zsenik ezek ott az Apple vezerkarban Jobsal az elukon. Leborulok elottuk
-
Gadgetfun
tag
Nem hinném, hogy egy telefon birtoklásától kéne egyedinek éreznem magamat, még sose néztem azt sehol, hogy kinek milyen telefon van a kezében. A való világban felnőtt emberek aszerint választanak telefont, hogy mire van szükségük, ugyanis ez egy használati tárgy. Az aki azzal akarja meghatározni önmagát a világban, hogy milyen telefonja van, komoly személyiségzavarban szenved
-
philoxenia
MODERÁTOR
Te most ugyanannak a lónak a másik oldalára esel át, miért kell csak azért beírni, hogy androidos telefonokhoz hasonlítsd?
Ha a konkrét telefonról csak ennyi volt a véleményed, kár tovább ragozni...
Van egy bármilyen telefon, ennyire jó, vagy annyira rossz, ezért, vagy azért, pont.
Bármilyen másik telefonhoz ilyen szempontból hasonlítani felesleges, mert az eladásban a számok leginkább az árról és a használhatóságról szólnak....
Aki megrendelte, úgy gondolta megéri neki. Te úgy gondolod, Neked nem érné meg. Ennyi. -
llaszlo
veterán
válasz
Te nagyon eltévedtél. A független i4-es ára 155e. Az 4S ára függetlenül kb 185e HUF lesz.
Ha meg nem szoktál trollkodni akkor most minek? Vagy a banra gyúrsz?asdxv: És mikor adtak ki gyenge HW-el iPhone-t? Főleg úgy, hogy az adott SW-vel ne lett volna jobb bármelyik aktuális konkurensnél? Ha az androidos gyártók végre megtanulnák normálisan optimalizálni a rendszert akkor nem kéne a MHzekkel bohóckodni. Nem mellesleg attól, hogy egy CPU magasabb órajelen ketyeg még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a teljesítménye is nagyobb.
-
catroot
veterán
válasz
Na már látom, lesz dolga szegény modinak holnapra...
-
Mr. Byu
aktív tag
Én pont az vagyok, akit nem igazán érdekelnek az ilyen benchmarkok (iPhone 4 tulajdonosként tökéletesen elleszek a következő évben is úgy, hogy nem leszek irigy
), de azért ezt érdemes megcsekkolnia azoknak, akik kételkedtek a 4S hardveres erejében: iPhone 4S Preliminary Benchmarks: ~800MHz A5, Slightly Slower GPU than iPad 2, Still Very Fast
Nem flame-elni akarok, csak halkan felhívom rá a figyelmet, hogy az iPhone 4S "gyenguc" 800 Mhz-es processzorral ezek alapján a benchmarkok alapján jelenleg a legerősebb telefon a piacon.
Ezek persze főleg grafikus teljesítményre vannak kihegyezve, és mint mondtam, nem is igazán érdekelnek (ahogy az se, ha valaki most beírja, hogy na majd a Nexus Prime lealáz mindent
), de azért NA.
Helyén kezeljük ezt a 4S-t, a sok lesajnáló komment után!
-
Rocksztarger
csendes tag
nem szoktam trollkodni egyébként
amúgy jó, hogy ilyen sok almafont adtak el (áldásom rá), de hol az ingyenes forráskód? Meg hogyha megnézi valaki, az Apple termékei legalább 30%-kal drágábbak, mint a konkurens androidos modellek. Az almafon 4-est még mindig ilyen 179 ezer forintért árulják, ez azért elég nagy szégyen, és akkor kíváncsi vagyok, hogy a 4S-t mennyiért adják, hogyha az még jobb lett -
anubys1984
aktív tag
válasz
Rocksztarger #110 üzenetére
Ez most direkt trollkodás volt, vagy komolyan gondoltad?
-
Rocksztarger
csendes tag
úristen, ilyen szart, hogy iPhone még meddig akarnak árúsítani? Androidok ennél sokkal jobbak tudnak lenni, még felhasználói élményben is (nemhogy teljesítményben)
-
lowzor
veterán
És egyedinek érzitek magatokat az iPhone-al? Mert nekem kicsit Fila táska feelingem lenne, mert bárhova megyek buszon-vonaton-suliba, mindig látok valakit, akinek van egy valamelyik generációból. Plussz idegesítene, ha divatmajomnak néznének. Múltkor olyat láttam metrón, hogy egy 14 körüli csaj Samsung Corbyjának a hátlapjára volt ragasztva egy Apple logo
Úgyhogy én valahogy nem érezném 100%-osnak magam vele, mikor volt 3GS-em zavart is kicsit, mikor elővettem valahol. Meg azon is kattogtam mindig, hogy újgazdag sznob majomnak néznek-e miatta.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
alamuszi #101 üzenetére
Nem hihetetlen, hogy ekkora az érdeklődés, az iPhone 4S gyakorlatilag az egyik legjobban összerakott, legkiforrottabb, legminőségibb termék lesz a piacon.
A kor igényeinek sokkal jobban megfelel, mint anno a 3GS, aminek kijelzője már megjelenéskor érezhetően gyenge volt, és a kamerája se volt éppen a toppon. Ehhez képest itt van a 4S tökéletes kijelzővel (ha nem megyünk bele abba, hogy sokaknak kicsi), jó kamerával, erős hardverrel, gyönyörű, egyedi dizájnnal.
Az erős hardver meg elég "future proof" ahhoz szerintem, hogy évek elteltével is szaladgáljon még rajta az aktuális iOS.
Talán az iPhone 4 tulajok nagy része nem fog váltani, de a 3G vagy 3GS tulajdonosoknak ez most egy remek lehetőség cserére.
-
plus44
veterán
válasz
alamuszi #101 üzenetére
"Valamint a Nokia tud telefont gyártan, ahol ilyeneket nem nagyon engednek meg maguknak, egy két modell lehet hibás, DE itt ugye nem arról van szó."
Mert az Apple nem tud? Az, hogy előtted már egy éve folyamatosan szajkózva lett, hogy egy túlhype-olt dolog az antennagate, ettől függetlenül röhögve írjátok itt újra és újra... A drága Nokia annyira tud telefont gyártani, hogy szar volt az E seria, a fém és műanyag érintkezése hányadék volt mondjuk az E52-nél is, más modelleknél a billentyűzet világítása szűrődött ki a burkolat alól. A C3 hátlapja 5 levétel után már nem illeszkedik ugyanúgy, az 5310-nek 1-2 havonta leszakad a komplett zenevezérlő panelje. Soroljam még basszus?
-
anubys1984
aktív tag
Ilyenkor érdemes lenne elővenni a korábbi nyilatkozatokat, mint pl a HTC egyik fejeséét, miszerint az iPhone már nem divatos... XD
-
alamuszi
senior tag
Ebben igazad van, de az N8-at nem úgy harangozták be, hogy a föld legfejlettebb operációs rendszerével telepítették, valamint nem csinált a Nokia olyan nagy hangzatos kampányt teletűzdelve ilyen információkkal, hogy az apple lefoglalta a legjobb alkatrészeket, stb, stb. Valamint a Nokia tud telefont gyártan, ahol ilyeneket nem nagyon engednek meg maguknak, egy két modell lehet hibás, DE itt ugye nem arról van szó.
Mi lenne ha egy apple szimpatizáns azt mondaná, hogy igen &lb@szt@k, nehéz lenne?
(#94) joey20
A MacOSX, IOS, meg Unix, valamint az IPhone olcsó is, szokásos apple barba trükk, amiben biztosan van igazság, csak éppen inkább marketing, amivel meg lehet bolondítani sok embert, aki meg tudja, és meg is akarja fizetni ezt a terméket, de ha ezek marketing szövegek nem lennének, akkor lehet meg sem nézné a terméket, már csak az ára miatt sem.
-
lowzor
veterán
Sok újgazdag tizenévesnek, meg plázacicának megveszi a legújabb iPhone-t apuci úgytűnik. Mert ők képtelenek úgy társaságban megjelenni, ha nem a legújabb divattermék van a birtokukban...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Legyetek szívesek normális stílusban megnyilvánulni mindkét oldalról, ha valamely kifejezésnek nem ismeritek a szalonképes formáját használjatok szinonimaszótárt !
-
lived
csendes tag
Egyébként az 1 millió vásárlónak körülbelül a 98%-a olyan akinek az előző mobilja is iPhone volt.
-
Gadgetfun
tag
Ja, így már értem!
(#81) DeathAdder Erre csak azt tudom mondani, hogy nyilván vannak egyedi helyzetek, nem vonom kétségbe, hogy te így jártál, de nekem mások a tapasztalataim, például van egy nyaralóm a Vértesben, ahol ha a Nokiámmal akartam telefonálni, fel kellett mennem a padlásra mert csak ott volt térerő, de az iPhone-nal simán tudok telefonálni a kertben is, sőt a házban is néhol (aminek nem feltétlenül örülök
), pedig fél méteres vályogfalai vannak.
-
Az, hogy ez az utolsó "Jobs-mobil", sokat dob a számokon.
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #81 üzenetére
Légyszíves fogalmazd át valahogy, mert teljesen értelmezhetetlen a hozzászólásod.
-
Gadgetfun
tag
Na ja!
Az előző telefonom egy Nokia E72 volt, imádtam, néha még ma is visszasírom, de olyan dolgai voltak, hogy néha a hajam égnek állt. Pl. hetente volt hogy eltűnt a 3G-s vétel és csak egy "aksi ki, újra bekapcs" után jött vissza. A HTC hero-n kétnaponta elszállt a microfon, és nem hallottak semmit a vonal másik végén, csak egy ki-be kapcsolás után jött helyre (ugyan ez volt a Nokia N73-somnak is baja), az LG Arénámon csak minden második érintésre érzékelte a híváskezelő gombokat, vezetés közben sokszor legszívesebbek kibasztam volna az ablakon, és még tudnám sorolni...
Az iPhone4 az első telefonom, ami teljesen bugmentesen működik.
Pedig mennyire rühelltem kezdetekben!Főleg az iTunes miatt, meg hogy az első bekapcsolás után nekem kellett összekukáznom órákig az alkalmazásokat, hogy csak fele annyit tudjon mint az E72-őm. De két hét alatt teljesen belaktam, megszoktam az iTunes használatát is, ráéreztem a rendszerre, és azóta annyi hasznos cuccot szedtem le rá, hogy semmi pénzért nem válnék meg tőle, és valószínű ezentúl is iPhone-om lesz
-
DeathAdder
veterán
válasz
Gadgetfun #75 üzenetére
Én igenis megszívtam.
Lehet hogy Pesten és egyéb nagy városokban ez nem számít, de nekem pl bennt a házban max 2 esen van a hálózat bármilyen telefonnal.
A parkolóházakról nemis beszélve.És ha erre rámegy plussz az i4, akkor szopom rendesen.Tudom mert volt ilyen telóm, tehát kár itt okoskodni...
-
erdoke
titán
OK, nagyobb akksi csak vicc, 1420 mAh helyett 1430 mAh.
-
Gadgetfun
tag
Vicces ahogy minden iPhone eladással kapcsolatos hírnél valaki biztos beírja az "antenna gate" vagy térerő "problémát". Egy éve használom az iPhone-om és eddig még EGYSZER SEM tapasztaltam ilyen problémát, és szerintem a felhasználók 99% sem. Jellemzően azok emlegetik ezt fel akik még életükben nem használtak iPhone-t, csak olvasták anno a cikkeket erről. De még ha találkoztam is volna ezzel a dologgal, akkor is elmondhatnám, hogy ezzel együtt is a legtökéletesebben működő telefon amit eddig használtam életemben, pedig nem kevés telefon fordult meg a kezemben tizenöt év alatt...
-
alamuszi
senior tag
Gratula az Apple-nek, jól csinálják.
-
DeathAdder
veterán
-
Valószínű nem olvastad amit írtam. Egy neves site sem tud mást csinálni, csak rövid távú benyomás alapján ítélni.
Mit ér vele a vásárló, ha elolvassa a tesztet, ami a megjelenés után 1 héttel kerül fel egy-egy nevesebb szaklap portáljára?
Juppí, tesztben azt írták a X eszközre, hogy olcsó, jól összerakott Y operációs rendszert futtató ketyere. Azt nem írták le a tesztben, hogy két-három hónap után beszarhat a kijelzője, azt sem írták le, hogy fél év használat után leesik a hátlapja, vagy hogy drasztikusan csökken az akkumulátor üzemideje. Pedig előforduló problémák, amit csak hosszú távú tapasztalattal szerezhetsz.
Na, ezzel mit csinál egy szaklap?
Lehet hogy a proci is csak akkor kezd melegedni, amikor már rogyásig van pakolva programokkal, a háttérben futó processek megtöltik a szabad memóriát, folyamatosan pörgetik a procit. Ezt egy tesztelő egy hét alatt nem képes kitapasztalni.
-
blueMerle
veterán
Én nem vártam többet, ráadásul még vonzóbb lett ezzel a szememben az iPhone. A 3G-vel nagyon elégedett voltam, csak aztán jött egy téveszme, az Androidos korszakom, de szerencsére kezdek meggyógyulni (most 1 hónapig egy WP7-es telefont használtam, amit sajna el kellett adnom mert nem tudtam regelni rá a bankkártyám, ettől függetlenül brutálisan jó oprendszer), most ideiglenesen egy C7-est nyúzok (egyébként nem is olyan rossz ez az Anna
) de nagyon úgy fest hogy januárban egy 4s-t beszerzek
Az 5-ös iPhone véleményem szerint még egy kicsit messzebb van, annyit nem várok.
Ami a számokat illeti, azon nem lepődtem meg. Apple
-
ADAM1337
nagyúr
Nem rossz kis teljesítmény 1 nap alatt.
Meg bejön a készülék nekem ennyi ráncfelvarrás bőven megfelel. -
erdoke
titán
Teljesn mindegy, mennyi RAM van benne, ha mind az OS, mind a programok úgy kerültek megírásra, hogy minden esetben elegendő. Semmi gondom nincs az iPad 2 512 MB-jával, valószínűleg az iPhone 4S-nek se kell több.
Ahogy már párszor írtam, elsősorban 3GS felhasználóknak (illetve további új smartphone vásárlóknak) szánják, számukra pedig elég egyértelműek a válaszok a kérdéseidre.
-
sagit
veterán
nem haragszom, de én ezekre kíváncsi lennék azért:
1: hol nyújt többet az új vas, kell-e egyáltalán cserélni
2:mennyi ram is van benne
3: ez a siri csiri-biri mennyire müxik? vagy csak vakítás?
4:melegszik-e a soc, ha nem mennyire van visszafogva
5:akksiidő
6:antenna
7:végleges iOS5ki tudja ezeket mind? az jelentkezzen.. és akkor értem miért rendelt előre
-
llaszlo
veterán
És mégis minek nézzenek utána egy olyan telefonnál amit már 1.5 éve piacra dobtak? És annak a hibáit javították és kiadták a 4S-t? Ezen nem kell sokat utána nézni.
És ami lemaradt az előrendelés még mindig != a vásárlással.
Általában utána olvasok mindennek viszont én tesztek meg utána olvasás nélkül vettem az első Androidos telefonomat egyből ahogy megjelent sőt neten rendeltem így még megfogdosni sem fogdostam. És?? Nem igazán érdekelt. Nem volt semmi extra hibája azon kívül, hogy a HW kicsit gyenge volt. De akkor az volt az átlag annál sokkal jobbat nem lehetett kapni főleg nem annyiért. A Hero volt akkor a csúcs, de az sem volt sokkal jobb.
Az iPone 4S-t is simán megvenném én is elővételben, mert megfogdosni már megfogdostam a 4-et attól nem tér el a külseje a software-ről meg úgyis hall az ember eleget még ha nem is használt előtte soha iPhone-t akkor is. Akkor milyen tesztek kellenek még? -
DeathAdder
veterán
Szerintem az emberek nagyon kevés %-a tudja igazából felmérni egy ájfon,samsung,htc stb.. erőviszonyait, majd választani magának.
Lehet rajtunk fórumozókon kívül szinte senki sem foglalkozik ezzel.
Bármerre járok, lehet az kölföld, akár belföld szinte bárkibe akibe belebotlok ,meglátja a mobilomat, leáll beszélgetni, az az ájfonnal jön, vagy ha meglátnak egy komolyabb érintős telefon azt mondják "ájfon?".
Nap mint nap talalálkozom ilyen emberekkel, és ezeknek fogamuk nincs semmiről az ég világon, csak az ájfont ismerik, meg hogy régen a Nokia volt a legjobb. (ja és sokak szerint még mindig az, aki nem tudja az ájfon szó létezését).
Régen a samsung, s.ericcson, meg az lg kispányásnak számított, a htc meg hogy jön ide? Mi az hogy htc? Na ilyen emberek vannak , és ezeknek kell eladni ezeket a készülékeket.
A való világot is csak az értemesebb/ kúltúráltabb / nem más emberekkel fogalalkozó egyének nem nézik (persze egy két kivételt és is ismerek). Pont így van ez az ájfonnál is. Peace
-
llaszlo
veterán
Ezzel a gondolatmenettel elég sok "buta" ember van. Sőt a legtöbb ember "buta", mert a userek nagy része nem olvas órákig teszteket sőt a legtöbben rohantak megvenni az SGS-t az SGS II-t a Desire-t és még sorolhatnám. Szóval elég sok buta ember van a te felfogásod szerint.
Én is kissé csalódott voltam, hogy nincs 5-ös. Viszont ez az új 4S nagyon komoly HW és SW kombináció lett. Ami elég ütős. Max nagyobb kijelzőt tudnék elképzelni, de nem sokkal nagyobbat.
Annyira nem csodálkozom ezeken az adatokon. -
-
Alwares
aktív tag
Hihetetlenek ezek a számok. A 4-et sokan a gyerekbetegségei miatt nem vették meg anno, erre vártak. Mert várható volt, hogy most sem lesz radikális újítás, hanem javítják, tökéletesítik az elődöt. És igazából jó is ez így, mert szerintem a 4-es nagyon jól sikerült. Legalábbis kinézetre szerintem az egyik legszebb okosteló. A régi szappantartókat nem nagyon szerettem. Venni persze biztos nem veszek, mert irreálisan drága. És a Hd7 is még legalább 1-1.5 évig kiszolgál.
-
joey04
titán
Olvastad az itteni tesztet? Hétköznapi használat közben nem igazán zavaró a "vételi probléma". Csak azért volt ekkora a balhé, mert egy ilyen sikeres telefonnál fordult elő. Az, hogy (más problémák miatt ugyan) pl egy n8 is hajlamos volt hívást dobni, nem kapott ekkora hírverést.
-----
Egyébként az újfajta antenna sem kimondottan ezért van, hanem mivel world phone, és nincs külön gsm és cdma modell, ezért muszáj is volt alakítani rajta.
-
kolosanyi
veterán
A 4S szintén a nem rossz kategória a tesztképek alapján. Viszont hiába az 5 lencse, ha a nappal, jó fényviszonyok között készült képen az égboltnál jól láthatóan jelentkezik a luminancia zaj. Éjszakai képet még nem láttam, de le merem fogadni, hogy a BSI szenzor ellenére zajos képeket kapunk majd. Szóval a kategóriában megint nem kiemelkedő, legalábbis az előzetes információk alapján. De igazad van, várjuk meg a tesztet.
A droidos cuccok még kb fél évig nem nagyon lesznek erősebbek, utána már igaz lesz, amit írsz. (Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az ICS optimalizáltság tekintetében). Viszont aki tényleg ezzel vág fel, hogy milyen erős a telefonja hardvere, az meg is érdemli. Én sose szoktam...(Más kérdés, hogy a Nexus S már nem csúcsgép, viszont az egyik legjobb ár/érték arányú gép a piacon, teljes megelégedéssel használom, na meg mégiscsak egy telefon.).
-
catroot
veterán
Jól nyomják, kíváncsi leszek a tesztekre.
-
7
addikt
Máris kezdenek elharapózni az indulatok és az off hozzászólások a topicban. Fogjátok vissza magatokat, nem szeretnék még egy ilyet, mert az senkinek sem jó.
-
erdoke
titán
válasz
kolosanyi #40 üzenetére
A 4S képeire gondoltam, nem a 4-re. Már vannak fent képek és videók a neten, illetve rövidesen biztosan lesz dögivel. Szóval nézzük meg, mit tud a kamera, ne szóljuk le a 8 MP-t automatikusan, csak mert másnak már régebben van ilyenje, esetleg 12-ese...
A 4S a csupasz specifikációs listán simán el fog maradni a közeljövő androidos csúcsgépei mögött, ezt is tudjuk mind. Lesz 720p-s kijelző 4,7" körüli mérettel, aztán 4 mag, 2 GB RAM és 14 MP-es kamera rövidesen. Kérdés, milyen lesz az összkép. Szerintem jól észrevehető a jelenség, hogy a droidosok a specifikációs listával hozakodnak elő a legtöbb vitában. Meraz Super AMOLED 3 kijelző, meg 1,5 GHz-es processzor, 1 GB RAM, 8 mm vékony, stb. Más kérdés, hogy ilyen speckók mellett is képes beszaggatni mondjuk képek nézegetésénél, tehát kenheti a hajára az illető... -
ThorsHUN
őstag
Arrol van info, hogy ugyanolyan hangchippel erkezik (asszem Wolfson) mint a 4-es?
-
Ez kb. egyenértékű azzal, mintha azt szeretnéd egy Toyota márkakereskedőtől, hogy hadd vihesd el a teszt autót négy-öt hónapra, és csak utána vásárold meg.
Legyünk őszinték, a legtöbb bug nem akkor jelentkezik, amikor az ember megtapogatja a készüléket a T-Pontban, hanem huzamosabb használat közben jelennek meg az apró-cseprő problémák.
Két lehetőség van:
1. bízol a gyártóban, aki eddig is számodra megfelelő eszközöket gyártott, vagy ha gond volt vele, megfelelő support-tal orvosolta a problémát, gyorsan, sőt esetleg kompenzált (ebben nagyon jó tud lenni az Apple).
2. Megvárod, amíg a többiek kitapasztalják a problémát, és az után döntesz, hogy tudsz-e élni vele, vagy látod, hogy a gyártó dolgozik rajta.
Ebben az esetben végig gondoltad azt, hogy ha mindenki azt az elvet követné, amit te tartasz értelmesnek - várjunk a tesztekig -, akkor az életben nem venne senki új készüléket, mert mindenki a tesztekre várna?És nehogy azt hidd, hogy a Mobilarena, Engadget, Gizmodo vagy épp a Pocketnow hasznos infókkal fog téged ellátni, mert ugyan ők szakértői szemmel tekintenek egy ilyen készülékre, és lehet hogy kisujjból kiráznak egy-egy készülék tesztet, de nincs idő tartós tesztre egy ilyen újságnál sem. Ők impressziók, első benyomások alapján ítélnek, húzzák rá a vizes lepedőt egy láthatóan lassú / értelmetlen / rosszul sikerült konstrukcióra. Általában nem találkoznak tervezési hibákkal, csak a felhasználók visszajelzéseit követik, és amikor meg van a hiba, ők is csak azt tudják tesztelni.
erdoke:
Akkor ezt majd el is dobom a picsába
Tudom, hogy te nem az a típus vagy, akinek ezt magyarázni kell, általánosságban írtam a megapixel háborúra....
-
kolosanyi
veterán
Nézzük a képeket? WTF?! A szifon sose a kameráról volt híres... A 4 nem rossz, de egyáltalán nem jó. Kb közepes a mezőnyben. Meg az se igaz, hogy a droidosok a specifikációkra izgulnak, a 4S legalább olyan erős hardvert kapott, mint az aktuális csúcs droidok. Viszont a többivel egyetértek.
-
sagit
veterán
Semmit nem vennék úgy hogy nincs letesztelve elötte... Legyen az akármilyen gyártó termékre...
Látatlanba megvenni valamit ami ilyen drága ráadásul , az nem is tudom mi... Talán butaság (hogy szépen fejezzem ki magam)
-
LBandi
aktív tag
Látszik hogy mennyien várták, hogy végre a konkurenciához hasonló hardveres képeségekkel megáldott iPhone jelenjen meg.
Ennyien és még többen vannak (apple márkahű emberkék), csak jöjjön már egy iPhone ami ha nem is az iPhone5, de jobb mint a iPhone4 és cserélem is lefelé ezerrel. -
gabe8719
senior tag
Igazából az időhúzás miatt akkora várakozás előzte meg az új ájfónt - függetlenül attól hogy milyen lesz -, hogy nem is csodálkozom az előrendeléseken, habár tartom a múlt heti véleményem erről az egész Apple-féle "modelfrissítési" politikáról.
-
"így még azokat is készülék cserére ösztönözte, aki 4-est birtokol."
Ez olyan, mint az új processzoroknál. Rengeteg olyan ember is van, akinek csak 1-2 hónapja van i4 és váltani fog. Melléjük rengeteg új felhasználó is jött/jöhet az új szolgáltatókkal is. Valóban nem meglepő ez a szám.
-
Az a baj, hogy az itteni hozzászólók nagy része olyan prioritások mentén dönt, amire az átlag felhasználó (a nagy többség), nagy ívben szarik (CPU, kijelző típusa, RAM mennyiség, stb.). Ezen logika mentén soha nem is fogja legtöbbetek megérteni, miért is sikeres az iOS paletta.
-
erdoke
titán
Ne haragudj, de most felsoroltál egy csomó hülyeséget.
CPU: Mi van akkor, ha ugyanez van az iPad 2-ben? Aki 3GS-ről vált (tipikus felhasználó lejárt hűséggel), annak nem nagy ugrás lesz iOS5-tel? De.
8 MP kamera: Ja, felbontásban van ilyen, nézegessük a képeket és videókat, ha valóban hasonlítani akarunk. Tudom, hogy az androidosok (jobb híján) a specifikációs listára izgulnak, de az iOS és a WP7 megmutatta, hogy az optimalizálás sokkal többet ér a mindennapokban.
A nagyobb akksi miért fért volna bele? Van adatod, hogy másfél éve is elérhető volt az új nagyobb kapacitása ugyanolyan vastagságban, vagy csak csapkodod a hasad?
Az antennának olvass utána, elméletben sok előnyt kínál az összes megoldáshoz képest, nem csak az előd hibáját hivatott javítani. Más kérdés, hogy itt a fentebbi elvemet én se tudom érvényesíteni, lévén tapasztalat még nincs vele, így előfordulhat, hogy semmivel nem lesz jobb egy jó átlagos antennánál.Szerintem én tipikusan nem az általad említett "úristen dejó minden amit az apple csinál" ember vagyok, de veszettül az se zavar, ha ezt gondolják rólam...
-
Xero
nagyúr
válasz
callmeakos #25 üzenetére
Lesz ez sokkal több is novemberre. Tartok tőle, hogy itthonra megint nem volt elég jutni. Várom is az előrendelést T-nél mint a megváltót.
-
callmeakos
veterán
Ez bizony sok. Nagyon sok
-
JNashville
senior tag
válasz
anubys1984 #20 üzenetére
Ez az Apple első kétmagos telefonja, úgyhogy szerintem már csak ezért is nem csak szoftveresen nagy az előrelépés.
-
En nem csodálkoztam az eladási számokon, három dolog miatt:
1. Apple
2: lassan 1,5 éve jelent meg az előd modell, így még azokat is készülék cserére ösztönözte, aki 4-est birtokol.
3: Már nem csak GSM only a készülék, így az AT&T mellett a Verizon es a Sprint is beszállt a játékba... -
David75
őstag
Mi ezen a meglepő? Valaki mondja már meg hogy iphone 3G-ről meg 3GS-ről miért ne lenne érdemes váltani? Nem értem hogy nem tudjátok ennyire se beleképzelni magatokat...(azt is elmondhatja valaki hogy mikor volt olyan hogy iphone-t 1 év után érdemes volt cserélni)
Miért kell a világ legsikeresebb készülékéről már 4 éve különféle haterektől azt hallgatni hogy csak és kizárólag apple agymosott zombik veszik? Annyira gyenge és valótlan, na meg bármilyen más rendszerre is ráhúzható próbálkozás ez az apple sikereinek degradálására, hogy titeket minősít.
Az pedig aki bukást meg kevés eladást várt az se az embereket, se a piaci folyamatokat, se a mobil piacot nem látja tisztán elfogultság nélkül.
-
Hooper
őstag
Talán mert a sebességétől a grafikus megjelenítésétől, és a vele készült videóktol, képektől eddig is mindenki el volt ájjulva. De legalábbis senki nem sírt h jajj lehetne jobb, gyorsabb stb..ezért nem csoda hogy sokan nem dobták hanyatt magukat az "újjításoktól".
(Az üzemidőt is sokan dícsérték, de annak tény hogy sose árt ha növelik)Más oldalról megközelítve:
Új processzor - nagyon új, ilyen már van egy ideje a tabletban.
8mp kamera - ilyet már más is gyárt egy ideje
Nagyobb aksi - ha most belefért eddig is belefért volna.
Az "új" antennát meg inkább farokbehúzva emelném ki mert semmi formabontót nem alkottak csak orvosoltak egy szarvashibát.a 4s csupán készülékfrissítés, hogy felzárkózzon a konkurencia specifikációihoz.
Minemellett megemlítem hogy épp én is htcről tervezek almára váltani, ha értelmes ára lesz nyilván a korszerűbb modellre.
Csak az úristen dejó minden amit az apple csinál belemagyarázástól van tele a hocipőm
-
anubys1984
aktív tag
-
Derrewyn
senior tag
Ezek a változások, amiket felsoroltál egy átlag felhasználó szempontjából nem annyira lényegesek. Ezek nélkül is tudna rajta facebookot nyomkodni, navigálni, zenét hallgatni vagy netezni.
Szerintem teljesen jogos, amit mondott, ha az iPhone 4 továbbra is kapható lenne változatlan formában, akkor az jobb vétel lenne, más kérdés, hogy szerintem a 4S-t ugyanúgy vinnék, hiszen ez az új, az meg a régi.
-
zsomger
csendes tag
Nem azért az iphone 4s nagyon jó de ennyivel nem jobb mint a többi (ha egyáltalán jobb). Ebböl látszik hogy mennyi tudatlan ember van ja és hogy mennyit számít a marketing.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem azok veszik többségében akiknek eddig nem volt még iPhone-ja, de már tervezték a vásárlást, illetve azok, akik kihagyták az előző iPhone 4 modelt és korábbiról váltanak.
Másrészt az "elégedetlenek" jó része eleve nem is akart iphonet venni, csak a specifikáción lovagoltak. Pl. itt a fórumban jó ha az elégedetlen nyilatkozók 10%-nak van iphoneja, vagy gondolkozik iphone vételében. Jó vitatéma, ezért sok embert vonz a hír.
-
-
erdoke
titán
válasz
anubys1984 #7 üzenetére
"most jól lebutították (8GB)"
Komoly felsorolásba kezdtél a kijelentésed alapján, miért nem folytatod?
"a Siri is exkluzív lett, egyébként tényleg nem lenne igazán létjogosultsága az újabb variánsnak"
Itt pedig kimaradt néhány apróság, lássuk csak:
- Kétmagos A9 CPU (vs. 1 magos A8).
- 4-6-szoros teljesítményű GPU.
- Lényegesen jobb kamera.
- Nagyobb akkumulátor.
- Áttervezett, használat közben kapcsolgatható dupla antenna.Erre te kiemeled a (jelenleg még béta) Siri-t?
-
gaborbp
tag
válasz
anubys1984 #7 üzenetére
jaj nem igaz hogy nem hiszed el holnap már 10 milliárdan fognak rendelni
én minden statisztikát elhiszek -
opeter87
senior tag
Mindenki (én is) fanyalgott a múlt héten, hogy miért nincs iPhone5, meg ugyanaz a design, stb.
erre tessék!
Az Apple valahogy tudja, hogy mi kell az embereknek -
anubys1984
aktív tag
Én is csodálkozom ezeken a számokon. Azt hittem, annyira csalódottak lesznek, hogy alig lesz érdeklődés. A 4-et már jóideje gyártják, az is elegendő lenne, persze azt most jól lebutították (8GB), plusz a Siri is exkluzív lett, egyébként tényleg nem lenne igazán létjogosultsága az újabb variánsnak.
-
Cyberpunk
félisten
Ha papírból lenne akkor is sokat eladnának mert Apple
Sokan sírtak hogy nem ezt várták, erre tessék.
-
PR0JECTNR56
addikt
Hát ez nem semmi.
-
amduser
tag
Mennyi?
Siker siker hátán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest