- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A dolognak akkor van értelme, ha a sorból kiáll az illető, és vesz egy olyan SGS II-t, amit már rég megvehetett volna, ha kellett volna neki. Ennek az esélye rettenetesen csekély. Annál nagyobb viszont annak, hogy az iPhone 4S beszerzése után vesz az illető bagóért egy SGS II-t, amit aztán bontatlanul elad drágábban. Ez utóbbi pedig "hatalmas" hasznot hajt a Samsungnak: valaki, akinek eleve szándékában állt ilyesmit venni, olcsóbban szerzi be, miközben még egy szifonos is nyerészkedik rajta, de a Samsung nem. ROTFL
-
erdoke
titán
OK, nagyobb akksi csak vicc, 1420 mAh helyett 1430 mAh.
-
erdoke
titán
Teljesn mindegy, mennyi RAM van benne, ha mind az OS, mind a programok úgy kerültek megírásra, hogy minden esetben elegendő. Semmi gondom nincs az iPad 2 512 MB-jával, valószínűleg az iPhone 4S-nek se kell több.
Ahogy már párszor írtam, elsősorban 3GS felhasználóknak (illetve további új smartphone vásárlóknak) szánják, számukra pedig elég egyértelműek a válaszok a kérdéseidre.
-
erdoke
titán
válasz
kolosanyi #40 üzenetére
A 4S képeire gondoltam, nem a 4-re. Már vannak fent képek és videók a neten, illetve rövidesen biztosan lesz dögivel. Szóval nézzük meg, mit tud a kamera, ne szóljuk le a 8 MP-t automatikusan, csak mert másnak már régebben van ilyenje, esetleg 12-ese...
A 4S a csupasz specifikációs listán simán el fog maradni a közeljövő androidos csúcsgépei mögött, ezt is tudjuk mind. Lesz 720p-s kijelző 4,7" körüli mérettel, aztán 4 mag, 2 GB RAM és 14 MP-es kamera rövidesen. Kérdés, milyen lesz az összkép. Szerintem jól észrevehető a jelenség, hogy a droidosok a specifikációs listával hozakodnak elő a legtöbb vitában. Meraz Super AMOLED 3 kijelző, meg 1,5 GHz-es processzor, 1 GB RAM, 8 mm vékony, stb. Más kérdés, hogy ilyen speckók mellett is képes beszaggatni mondjuk képek nézegetésénél, tehát kenheti a hajára az illető... -
erdoke
titán
Ne haragudj, de most felsoroltál egy csomó hülyeséget.
CPU: Mi van akkor, ha ugyanez van az iPad 2-ben? Aki 3GS-ről vált (tipikus felhasználó lejárt hűséggel), annak nem nagy ugrás lesz iOS5-tel? De.
8 MP kamera: Ja, felbontásban van ilyen, nézegessük a képeket és videókat, ha valóban hasonlítani akarunk. Tudom, hogy az androidosok (jobb híján) a specifikációs listára izgulnak, de az iOS és a WP7 megmutatta, hogy az optimalizálás sokkal többet ér a mindennapokban.
A nagyobb akksi miért fért volna bele? Van adatod, hogy másfél éve is elérhető volt az új nagyobb kapacitása ugyanolyan vastagságban, vagy csak csapkodod a hasad?
Az antennának olvass utána, elméletben sok előnyt kínál az összes megoldáshoz képest, nem csak az előd hibáját hivatott javítani. Más kérdés, hogy itt a fentebbi elvemet én se tudom érvényesíteni, lévén tapasztalat még nincs vele, így előfordulhat, hogy semmivel nem lesz jobb egy jó átlagos antennánál.Szerintem én tipikusan nem az általad említett "úristen dejó minden amit az apple csinál" ember vagyok, de veszettül az se zavar, ha ezt gondolják rólam...
-
erdoke
titán
válasz
anubys1984 #7 üzenetére
"most jól lebutították (8GB)"
Komoly felsorolásba kezdtél a kijelentésed alapján, miért nem folytatod?
"a Siri is exkluzív lett, egyébként tényleg nem lenne igazán létjogosultsága az újabb variánsnak"
Itt pedig kimaradt néhány apróság, lássuk csak:
- Kétmagos A9 CPU (vs. 1 magos A8).
- 4-6-szoros teljesítményű GPU.
- Lényegesen jobb kamera.
- Nagyobb akkumulátor.
- Áttervezett, használat közben kapcsolgatható dupla antenna.Erre te kiemeled a (jelenleg még béta) Siri-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest