- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
turbulencia8 #434 üzenetére
Mindig elfelejtem, hogy engem valszeg azért kerülnek el ezek a "rejtélyes" hibák, mert eredeti szoftvereket használok... Én kérek elnézést.
-
vzozo
senior tag
-
vzozo
senior tag
Nem használom semmire.
Akkor miért nem állítod be úgy, hogy egyből az asztalra bootoljon?
Szerk:
Ha a boot időt és az UI-t nem nem nézzük, akkor minden oprendszer egyforma.
Tényleg? XP-n hol van bitlocker, virtual smart card, SMB 3, direct access, hogy csak néhány általam minden nap használt fícsört emeljek ki? De akár linuxot is mondhatsz erre, SMB 3 már lehet van.
-
vzozo
senior tag
válasz
#32839680 #417 üzenetére
Emlékeztetnélek arra, hogy azon hozzászólásomra reagáltál, amiben azt emeltem ki, hogy a _fejlesztések_ kapcsán illene tovább látni az orrunknál, és nem csak a boot időt meg a UI-t nézni. Egy szót nem szóltam arról, hogy jó-e vagy sem a 8.1, mindenesetre jó ideje 8-ast használok.
Hogy ebből hogyan deriváltad le, hogy nekem egy parancssoros linux kell, azt nem vágom, de te biztos tudod.
-
-
vzozo
senior tag
válasz
#40553216 #279 üzenetére
Kérek élménybeszámolót.
Jelen.
Ha éppen nincs bedokkolva, hanem csak magát a notit használom, mert pl. ügyfélnél vagy egyéb külső helyszínen vagyok, akkor tapicskolom rendesen a képernyőt. Felhasználástól függ, sok scenarióban sokkal kényelmesebb a képernyőre bökni, mint az egérkurzort keresgélni egy touchpaden (tudom, vegyek külső egeret). Amennyiben pedig lapozni, nagyíteni kell egy diagramot, dokumentumot, akkor mindennél kényelmesebb a touchscreen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest