Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel
újonc
Van miből válogatni.
-
-
Fred23
nagyúr
A3 2017-ről jöttem a Sirokkóra, érezhető volt a gyorsulás, de abból sose elég. Ha van még olyan GSM bolt, ahol XZ2 Compact kapható, szerintem a legjobb választás lehet a kis telók kedvelőinek. A Siroccó is megérheti még mindig az árát, ha találsz valahol 130k alatt, de a SD845 azért gyorsabb kicsivel, mint a SD835, szóval szerintem ha a sebesség nagyon fontos, akkor Sony.
Anyagminőségben jobb a Sirokkó, viszont -és ez is nagyon fontos- az XZ2C fogása kényelmesebb. 4 GB RAM pedig szerintem még elég a legtöbb embernek, én tán sosem használtam annál többet, pedig a Sirokkóban 6 GB van. Fényképezés kábé egál, illetve ízlés dolga. GCam-mal a Sirokkó az S10e szintjén van teljesen (személyesen teszteltem), a Sony meg ugye gyengének van beállítva, de igazából szintén elég jó képeket csinál. Pár képet lőttem csak mondjuk egy XZ2C-vel, de elégedett voltam a látottakkal.
Egyedül attól tartok, hogy ha átugranék szinte ingyen a Sony-ra az újdonságot keresve, esetleg megbánnám végül. A Siroccó nagyon egyben van, kézbe véve pedig nincs a piacon egyetlen teló sem, ami nagyobb minőségérzetet tudna kelteni. Más tulajoktól is hallottam már ezt, talán nem csak beképzeljük. Lehet, hogy az acél váz miatt? Az iPhone X is acélra építkezik, és az is kiemelkedő minőségérzetet sugárzott számomra. -
Fred23
nagyúr
válasz janeszgol #18 üzenetére
Annál azért legyen gyorsabb, meg legyen jobb az akkuja!
Nokia 8 Sirocco van perpill, de egyáltalán nem látok semmit, amire örömmel válthatnék majd. Egy gyártótól sem. Mondjuk egy évet még nyugodtan bevállalhatok a Nokiával is, csak mindig zavar, ha nem látok utód jelölteket. Ha nagyon nem lenne semmi, párom S10e-jét már kiismertem, és egy fokkal jobb, mint a Nokiám. De a difi túl kicsi a két teló között, átmenni rá nem lenne nagy fejlődés semmilyen tekintetben. Tippre akkor már egy XZ2 Compact jobban kedvemre lenne kábé 0 váltási költséggel.
-
Fred23
nagyúr
Egy maximum 145 mm hosszú, 73 mm széles, IP68-as kis kompakt mobil ha lenne köztük...
-
eclipse19
senior tag
Jelentkezzen, aki gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy Vietnamból fogunk értesülni a high tech cuccokkal kapcsolatos legújabb hírekről.
A Kelet az új Nyugat...Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
minek?:S
őstag
Nekem szvsz a Nokia 9 kameraelrendezése sokkal jobban tetszik, mint az iPhoneoké Meg úgy eleve a kiálló kamerával nem értek egyet. Volt S6E-em, PRIV-em.. mindkettőnél kiállt a kamera és mindkettőnél baromi idegesítő is volt. Egyrészt sokkal sérülékenyebb, másrészt meg.. miből állna növelni az egész készülék vastagságát azzal a 0,3-0,4 mm-rel? Még a végén egy hangyafasznyit jobb akku jutna bele, vagy masszívabb váz, vagy akármi. Meg úgy eleve valahogy az egykamerás rendszereknél fel tudok sorolni pár kifejezetten ízléses hátlapot(pl Lenovo Z90, Xperia P) -btw az is igaz, hogy nem sokat foglalkozok mostanában telefonokkal. Összességében tök jó, hogy idén már nem kétkamerás telefonok jöttek, hanem 3-4-5-6.. de önmagában nem a kamerák száma határozza meg a kép minőségét, ahogy láttam, ráadásul az aksi, ami évek óta égető kérdés lenne meg ott toporog egy helyben és még mindig ritka a 2 napos üzemidő... amúgy a N9 megoldása nekem is tetszik, azt erőltethetnék egy kicsit.
Üdv.:M.
-
Wesder
félisten
Az A51-es Samsunggal màr beengednek a bàzisra nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bossyy
tag
Ha ilyen lesz, szerintem szép lesz.
Gondolom, olyan 120-140 körül fog nyitni az A50 utódja és feltételezem, hogy továbbra is a proci, a kamera minősége, a képernyő felbontása a Qi töltés valamint az OIS kihagyása lesz az áldozat, amit a S szériához képest meg kell hozni, cserébe a jelentős árkülönbségért. Viszont a IP védelmet és a valódi üveg bevonatot visszahozhatnák, hiszen az A5(2017) még ezekkel a tulajdonságokkal jött, amit az A50 már nem tudott.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Nekem a Galaxy Note 9 megoldása tetszik a legjobban. Felül vízszintesen. De amúgy ez az I11 megoldás sem rossz, de legyünk őszinték, hogy megint az IPhone után majmolja mindenki. Még akkor is, ha valakié szebb megvalósítás. Ami nem jön be, az a függőleges elhelyezkedés. Az minden szempontból béna. Na meg a Nokia 9 pisztolytára.
-
jacis
nagyúr
Ahogy növekszik a kamerák száma úgy a terület is amit fel kell használni az elhelyezésükre. Van ez a megoldás illetve az ha egymás alá teszik őket de annak a vége az lenne hogy lassan leérne a telefon közepéig a kamerasziget. Az sem lenne valami szép megoldás.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
maczera
aktív tag
Úgy látom, mindenki ráállt utánozni az iPhone 11 ocsmány kameraszigetét. Várható volt ...
-
jacis
nagyúr
Jól néz ki ezen a képen. Ha tényleg így néz majd ki az derék dolog lesz a Samsungtól.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
t72killer
titán
Nekem elég lenne középkategóriás snapdragon proci, de jó nagy akksi, usb 3.1-es(!) csati mindenképp kell. Nem ártana vízállóság sem, ja és ha már középkategóriás, lehetőleg ne legyen drágább az ütősebb chinaphone-oknál.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
janeszgol
félisten
Komálom az A szériát. Még az A10-et is, amit egy jó vételnek tartok 50 ezer ft alatt.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok rájuk. Főleg az árazásukra.
Drughi:
Valamiben el kell maradniuk az S szériától.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Hát nem tudom..
Volt A50-em és A40 is.
Szuper a telefon, gyönyörű a kijelző, jó az üzemidő, de a kamera az 0.Nem ezt vártam volna az akkor közel hat számjegyű végősszegtől
Tehetnek rá még 20 kamerát, meg 1000 megapixelt, ha gyenge...
Xiaomi 14T
-
nagyúr
Ez fura... Egyre előbbre kerül a Samsung bemutatója is.
Össze fognak érni a szériák?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Rufus
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest