Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Zajos környezetben telefonáláshoz keresnék valami bevált zajszűrős bluetooth headsetet, elérhető áron.
Van ilyen, mondjuk 15-20ezer ft-ig? -
gabe_
őstag
Nekem az express one-al jó tapasztalataim vannak, (aliexpresses rendelés) a mai kiszállításnál pl. már volt olyan lehetőség is, hogy ha nem vagy otthon, átkérheted egy, a lakóhelyedhez közeli packeta átvételi pontra is.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Rendeltem egy vezetéknélküli telefontöltőt, ami szerintem megérkezett az országba, kaptam is egy emailt:
Az a problémám, hogy egyrészt nem ír összeget, hogy mennyivel akarnak megsápolni, másrészt a termék aliexpress oldalán az áll, hogy Price includes VAT. Tehát én erre már nem akarok semmit fizetni, mi ilyenkor a teendö?
-
gabe_
őstag
Mi most az olcsó, de jó is bt tws füles, amit érdemes rendelni?
-
gabe_
őstag
válasz
Zsoleszhun #176695 üzenetére
Köszi a tippet, meg is rendeltem.
A kb. 2 hét akksi időtartam nekem már megfelel
Ráadásul most ingyenesen hozzák ki ide a közeli postára... -
gabe_
őstag
Sziasztok
Olyan kütyüt szeretnék, ha létezik ilyen, mint régen a xiaomi mi band első szériája volt.
Arra használnám csak, hogy a lenémított telefon értesítéseikor, híváskor rezegjen rajtam. Nem kell csicsa kijelző, óra funkció sem. Lehet ilyet kapni, vagy már teljesen elnyomta az okosóra/fitneszkarkötő dömping? -
gabe_
őstag
Hali
Igaz, aliexpress rendelések, de mindenkinek megállt a szállítás kínából? 3 idén rendelt tételnél is ez fogad:
"Parcel is still in transit, no worries, we will delivery it to you as soon as possible" -
gabe_
őstag
Ezekről a tölthető akksikról van valami tapasztalat esetleg?
Mediaplayer pc rádiós billentyűzetébe, egérbe szánnám...
(javítottam a linket) -
gabe_
őstag
Üdv.
Jóféle, rendelni való wireless egeret tud ajánlani esetleg valaki? -
gabe_
őstag
Sincerity mióta kér majd' 3000ft-nyi postaköltséget? Ránéztem nemrég az ebayen, kicsit meglepődtem...
Túl sok lehetett a refund, és behúzta a kéziféket? -
gabe_
őstag
Hali
Meglepném magam egy xiaomi 70mai pro dashcammel, hol érdemes vennem?
Magyar, vagy eu-n belülről lenne a legjobb, kínából csak végső esetben rendlnék...Más: tudja valaki hogy az eustock.eu "utód" oldalának mi a címe?
-
gabe_
őstag
Én nem értem ezt a kuponozást, egész évben ugyanilyen kuponokat ad az ali, ráadásul amiket én néztem, még drágábbak is kuponnal, mint előtte kupon nélkül voltak. wtf?
-
gabe_
őstag
Olyan megbízható dual telefontöltőt tud valaki ajánlani, ami mindkét portján egyszerre tud 2 amperrel tölteni?
-
gabe_
őstag
válasz
MasterMark #157133 üzenetére
Én nem kértem rá trackinget, lehet hogy szerencsém volt?
-
gabe_
őstag
Sincerity rekord időt futott nálam, 6 naptári nap alatt megérkezett a rendelt pendrive. Le a kalappal
-
gabe_
őstag
El se merem képzelni, mit lehet egy forgalmin elcseszni, hogy a tokja tönkretegye...
Miért nem jó a "gyári" tokja, amit adnak hozzá az ocsmányirodában? Évente egyszer-kétszer ha elő kell kaparni valami miatt, legalábbis nálam...
Nem hagyom a műszerfalon az uv sugárzás miatt napokra, nem áztatom el, ennyi, minimális odafigyeléssel szerintem ez megoldható. -
gabe_
őstag
válasz
betyarr #153925 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, és így esetleg?
-
gabe_
őstag
Üdv
Az ebayen kapható egy ezres körüli Windows 10 licenszekkel mi a helyzet, nyugodt szívvel megvehetőek?
Ezek egy konkrét gépre/laptopra szólnak, vagy személyre? (Pl. ha lecserélem a laptopomat, a Microsoft ügyfélszolgálat segítségével az újra is feltehető?) -
gabe_
őstag
Sziasztok
Ilyen vagy hasonló bluetoothos gamepadot rendelt már valaki?
Mennyire használhatóak ezek, androidos játékokkal? (Pl. Doom) -
gabe_
őstag
válasz
Cyborg #149269 üzenetére
Igen, én is ettől tartok. Hiába van a telefonban egy teherautó akksi, ha mondjuk nem hatékony a többi hardver, elavult a proci, meg ott egy 6"-os kijelző...
Miért nem gyárt senki 4,7-5 colos amoled kijelzős telefont, mondjuk egy snapdragon 660-al, 4-5000-es akksival, mai modern keskeny kávás házban? Szerintem lenne rá igény...
-
gabe_
őstag
válasz
pulutodurumo #149261 üzenetére
Én is redmi note 4-et használok, teljes elégedettséggel, az asszonynak kéne lassan valami...
-
gabe_
őstag
Olyan telefont találni manapság, amiben lehetőleg minél nagyobb akksi van, és azért hardveresen is elfogadható?
-
gabe_
őstag
Fainak ezek a tárcák, de a lényeget nem írtátok meg róluk...
-
gabe_
őstag
Egy érdekes telefon-headset-powerbank kombó a zapalsról, hátha valakit érdekel:
SERVO R25 -
gabe_
őstag
válasz
chatran #145252 üzenetére
Szívesen.
Én sajnos nem tudom elviselni az agybadugós füleseket, a hagyományosakból pedig egyre kevesebb a kínálat. Ezért is próbálkozok néha ilyesmik rendelésekkel. Ez a típus most bejött, azért is gondoltam, hogy megosztom, hátha vannak még rajtam kívül olyanok, akik hasonló cipőben járnak... -
gabe_
őstag
Sziasztok
Aki a hagyományos fülhallgatókat részesíti előnyben, annak csak ajánlani tudom ezt a vezetékes headsetet:
Uiisii u2
Én ma kaptam meg, elég szépen szól, lapos kábel, hangerőszabályzóval. Egyedül annyi hiányossága van, hogy nem adtak hozzá szivacsot, de mivel volt itthon, így annyira nem gáz. -
gabe_
őstag
Mostanában költözünk, és előkerültek a fiók mélyéről az eddig rendelt "hasznos" kütyük. Te jó ég, mennyi filléres szirsz@rt megvettem kínából az évek alatt...
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Bluetooth hangszórós mennyezeti led lámpát vett már valaki? Ilyesmire gondoltam
Nagyszobába kellene, megérheti? -
gabe_
őstag
válasz
fradi81 #135965 üzenetére
Pontosan. Nálam teljesen jól működik, egy pár filmet már megnéztem vele.
Párosítottam vele telefont, laptopot is, vezetéknélküli kijelzőként. A hangot is átvitte, youtubeoztam vele, stb.
Nálam csak akkor volt akadás, filmnézéskor amikor a párosított laptop a másik szobában volt... -
gabe_
őstag
válasz
MittuDomain_ #130103 üzenetére
Honnan rendelted?
-
gabe_
őstag
Olyan headsetet tud valaki olcsón, ami nem agybadugós, mikrofonos, és aránylag jól is szól?
-
gabe_
őstag
Hali
Bankártyához lehet rendelni olyan tokot, ami blokkolja az érintős fizetést? Nem komplett tárca kellene csak egy tok.
Van erre valami keresőszó? -
gabe_
őstag
válasz
MittuDomain_ #123423 üzenetére
A konyhába nem lehet átteni a routert vagy modemet?
Onnan már lehet hogy elérné simán is a másik lakás szobáját -
gabe_
őstag
Sziasztok
Tudtok valami ajánlott ár/érték bajnok dashcam akciót a gearbesten? -
gabe_
őstag
válasz
csabi63 #120746 üzenetére
A formázás szerintem kevés lesz. Ha már egyszer valami leformázta 32gb-ra, akkor azt akárhányszor formázod, akármivel, az már "csak" 32gb-os lesz.
Egy partícionáló programmal először le kéne törölni a meglévő 32gb-os partíciót, majd megpróbálni létrehozni rajta egy 64gb-osat, amit utána le lehet formázni.
Ezután egy h2testw teljes teszt, és kiderül, hogy valós 64gb kapacitású-e a kártya vagy pendrive.Szerintem
-
-
gabe_
őstag
válasz
anonymus89 #115278 üzenetére
Danke
-
gabe_
őstag
Hogy is kell ezt a 900 pontot beszerezni a gearbesten?
-
gabe_
őstag
A gearbestnél ha megnézem a legutóbbi rendelésemet, van egy "Dispatch faster" gomb, azt érdemes megnyomni?
-
gabe_
őstag
Megjöttek a Trusfire 14500 akksijaim, 21 napot futottak.
Hamarosan kipróbálom őket egy lámpában, komolyabban tesztelni sajnos nem tudom majd, mert csak egy Liitokala Li-100-asom van...
Az eladó mindenesetre ajánlott. -
gabe_
őstag
válasz
korpicschess #113734 üzenetére
Degec on
Veszel egy kamu 64es vagy 128as kártyát, és refund... Ennél olcsóbb nincs...
Degec off. -
gabe_
őstag
A trustfire akksik mennyire megbízhatóak? Vettem 2db 14500-est, 900mAh van ráírva, még hogy protected. Csak egy biciklilámpába kellene, van rá esély, hogy jobban világít majd vele, mint sima AA akksival? A lámpa a leírás szerint alkalmas rá.
-
gabe_
őstag
válasz
zoltan6 #111169 üzenetére
Ha már e27 LED izzó, a pr*ktikerben 2db-os csomagban Osram 11W-os 1400-1600ft tájékán mozog. Darabjáért a 7-800ft szerintem korrekt. Erős fénye van, (mint egy régi 60-as égő) én már a második dobozzal vettem, no nem azért mert tönkrement, hanem sorra lecserélgettem a főbb helységekben a gyengébb takarékos izzókat.
-
gabe_
őstag
válasz
KamuMazsola #110419 üzenetére
Csak egy 40 centis 5V-os LED szalagot kellene tápolnia 4-5 percre hetente 5x.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Ha jól értelmezem a gearbesten a liitokala li-100 leírásában, akkor a benne lévő, mondjuk 14500 akksiról tud powerbankként üzemelni? -
gabe_
őstag
Hali, nagyon olcsó powerbank kellene. A lényeg csak hogy megbízhatóan működjön, a kapacitás is másodlagos.
-
gabe_
őstag
válasz
vargalex #109678 üzenetére
Ebbe a lámpába most mekkora akksi van? A leírásban két értéket ír...
Jó fényű, olcsó USB csatlakozós lámpát keresek a biciklire, olyat aminek a hengeres részén van 20-25mm átmérőjű rész, hogy beférjen a jelenlegi tartóba...
-
gabe_
őstag
válasz
Janusz001 #108747 üzenetére
Sandisk 8gb microsd megbízható eladótól.
-
gabe_
őstag
Tegnap megérkezett az autó levegőbefújó rácsára rögzíthető telefon tartó.
Kipróbáltam, és nagyon jó, tökéletesen tartja az 5,5" xiaomi telefont, nem rezonál, kéznél van. Csillagos ötös -
gabe_
őstag
válasz
Bigemperor #105045 üzenetére
Á, köszönöm.
-
gabe_
őstag
Sincerity-hez az 5%-os kupont tudja valaki?
SAVE5 vagy valami ilyesmi? -
gabe_
őstag
Ennyi menstruáló csajt...
("Nekem is ma jött meg") -
gabe_
őstag
Apropó tv box: valami jó s905 procis tv box kupon van aktuális esetleg?
-
gabe_
őstag
xiaomi usb led lámpához van most kódja valakinek?
-
gabe_
őstag
Hali topic!
Zsugorfóliát érdemes rendelni, vagy ugyanennyiért kapható itthon is?
Valamint olyan eszközt keresek még hozzá, amivel könnyen megmelegíthetem egy műszerfalban matatva, szóval nem jó egy öngyújtó. Van erre valami olcsó spec eszköz? Én egy kis vihargyújtó féleségre gondolok... -
gabe_
őstag
Sziasztok
Egy samsung galaxy s5 minibe szeretnék új akkumulátort rendelni. Ezt megfelelőnek találnám, biztos, hogy gyári "original", és nem utángyártott?
Mivel Németországból jönne, így gondolom nem lenne probléma a szállítással, csak nem repülővel jönne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest