Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
Keeperv85 #117614 üzenetére
Szia!
Én használok ilyeneket AA és AAA verziót is csak ajanlani tudom!...bár az AAA mintha alulteljesítene egy picit, igaz egérben használom az meg lehet kicsit jobban zabálja!
Gondolom tudod hogy ezek liion akkuk amik ugye 4.2V -ig tölthetőek és egy elektronika segítsegével van beszabályozva a kimenő feszültség 1.5V-ra. Szóval normál telefon microusb töltővel tölthetőek csak azért mondom nehogy töltőágyas akkutöltőbe próbáld tölteni!!! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Keeperv85 #60591 üzenetére
Feedback selector szerint nem az.
De ettől persze... -
DJGABI
addikt
válasz
Keeperv85 #57393 üzenetére
drón topicot nem szoktad nézni? kb 2 hete volt FPV-s drón 9k-ért [link]. de sima kamerásat lehetett már behúzni 3k-ért is [link]...
de amúgy pont azt néztem aprón sincs igazán áruk, itthon is kapni 20k alatt kamerásat, amire neked kell szerintem pl ez is bőven megfelelne [link] de X5öt is kapni már 15 körül
(#57424) cadtamas még csak nem is járt hozzá szoftver, a gyári windows illesztőt használja
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Keeperv85 #54669 üzenetére
Szerintem meg kell várnod a várható érkezés utolsó napját, de itt biztosabb választ adnak.
Amúgy én is jártam így, de megjött a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest