- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Hallanom kellett volna? :)" - szerintem, igen.
De, akkor nézzük másik irányból! Szerinted melyik szólt nála jobban?#20 Predatorr
"Ennél olcsóbban vettem SAL20Bt-t ... "
Egyrészt gondolom nem most vetted, mert az arukereso tanulsága szerint 2021-ben véget ért a forgalmazása. Az árdiagram szerint a legolcsóbb ár (26e Ft) 2019 augusztusában volt. Most (!) ez a cucc 59,99 Eur, ami ~ 24e Ft. Egyébiránt ismered a mondást: almát almával, körtét, körtével ... vagyis a Somogyi-s cucc nagyon nem ez a kategória. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01 #13 üzenetére
Mikor kaptad a hangszórót? Oluv neve mond valamit? Csak azért kérdem, mert az ő első videójában a hangszóróval kapcsolatban azzal kezdte, hogy ő is kapott egyet a gyártótól és nem volt megelégedve a hangjával. Szó, szót követett, és megegyeztek abban, hogy ő megpróbálja belőle kihozni, amit csak lehet. Ennek eredménye egy saját hangolás lett, amivel végül piacra lesz dobva a hangszóró.
Alapból semleges ill. kiegyenlített hangzású, de outdoor módban picit "V"-sebb (ellentétben azzal, amit Te írtál, hogy "a középtartományra kicsit több figyelmet rak").
Szóval én élek a gyanúval, hogy te valamilyen "pre sample"-t kaptál. Ezt jó lenne tisztázni a gyártóval ...#17 Sigma7
"Meghallgattam Oluv új összehasonlító tesztjében."
Mindkét videót? Végighallgattad, tényleg? Jó minőségű fül- v. fejhallgatóval? Azért kérdem, mert akkor hallanod kellett volna, hogy a Vifa-n és a Bose-on kívül kb. mindent vert. Én utóbbinál is jobbnak éreztem, de nem sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest