Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dave666
aktív tag
Nagy kedvencem volt a Dungeon Keeper 2
-
sti
tag
Undying!
-
adalbert1
veterán
Én is megörültem a 2 DK felkerülésének (az első már hamarabb fent volt), viszont nem merek nekiállni, félek hogy a graf. már nagyon idejét múlt lenne, és így a kellemes emlékeket is csak elrontaná az új élmény (mondom ezt úgy hogy a JA : Deadly Games-t tavaly játszottam végig
).
-
Gl4diator
tag
Én úgy oldottam meg Win7 alatt a Dungeon keeper 2-őt, hogy felraktam a Virtualboxot, rá WinXp-t, és arra a DK2-őt, és úgy játszok vele
-
Polllen
félisten
Dungeon Keeper yes, yes, yes!
D1RectHa a dungeon keeper a dk, akkor igen, már most is elérhető. Igaz csak a vista van megjelölve, de nem láttam még olyan progit, ami ment volna vista-n, de win7-n nem.
-
Ez azt jelenti, hogy lesz DK2 W7 alá és működik meg minden?
-
GeryFlash
veterán
dungeon keeper jó, meg a régi fifák kellenének, amiben kód segítségével ufóval le lehet szállni a középkörbe
-
törölt tag
Ó, a Dungeon Keeper! A Horny Reaper milyen szívós volt már, még az első szintűnek is kellett vagy negyed óra, mire puszta kézzel agyon bírtam verni.
Kb. fél éve jött ki egy hasonló játék, Steamen is reklámozták, valaki meg tudná mondani a címét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged