Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
pupuka76
üzenetére
Nekem egy USB-s dualHD és a egy PCI-os quadHD van, eddig nem volt problémám egyikkel se. Előbbin régebben DVB-C ment, most már csak a DVB-T van rákötve, mert a PCI-os azért mégiscsak 4 tuneres.

Az Astrometa-nál nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy hiába is vettem volna belőle kettőt, vagy a T-s vagy a C-s driver lehet fenn, egyszerre a kettő nem. Legalábbis régebben így volt. Még akkor is, ha MindigTV-n csak az ingyenes adók vannak tartaléknak, ha esetleg gáz van a Tarr-ral.
-
bzoley
veterán
válasz
pupuka76
üzenetére
Az Astrometa-val sem kéne, hogy szenvedés legyen, de kínaiakról van szó. Már a másolatot is tízszer lemásolták, szerintem gyártja boldog-boldogtalan. A régi darabok évek óta hibátlanul működnek.
Majd kiderül. A Hauppauge nem ma kezdte a tévézést, azért választottam. Esetleg még a TBS van, de hasonló áron.
Nálunk még előfordul itt-ott Aver vevő is, de arról több panaszt hallottam. -
bzoley
veterán
válasz
pupuka76
üzenetére
Pontosítok: remélem normálisabbat
Egy WinTV DualHD-t, csak úgy tűnik az Amazonnál sztrájkolnak, vagy mindenki vírusos.
Egyébként működik az Astrometa. Megy egész nap gond nélkül, csak lassan indul.
Lehet, hogy mindketten valami selejtet kaptunk, csak a tiedben valami végleg leoldott, nálam meg megjavul. Kitől vetted? -
Diák66
őstag
válasz
pupuka76
üzenetére
Hát itt az a kérdés, hogy a jelerősség milyen a hálózatodban. Furcsa, mert ha van jel, nem szokott eltűnni, de valamivel csak ránéznék, mert nagyon gyanús a dolog. Érdemes galvanikus leválasztót közbeiktatni a kábeltévé esetén. Ha antennával nézted, az már más, mert ott simán eltűnhet a jel, főleg távola adótorony esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest