- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
remington2 #63 üzenetére
sztem a prey egész jól sikerült, nem sok említésre méltó játékot tudnék hasonló kategoriaban felmutatni, 2006 környékén. igaz már a végén kicsit vérben forogtak a szemeim, talán ellaposodott a végére, de még mindig jnagyobb durranás volt (szerintem) mint a mostanság évről évre megjelenő cod sorozat...és társai amiről már a 80. bőrt is próbálják lehúzni:-)
igazából ha jól emlékszem 1-2 év alatt dobtak össze a prey-t (bár 97-ben jelentették be... gondolom itt is eldobtak jópár motort mire az id tech 4-et jónak találták..),
DNF-ből is láttam jópár trailert anno 97-98?! quake 2 motorostól, unreal 1, stbtalán lehet jobb is hogy eddig nem jelent meg, mert valszeg azért volt az a sok engine csere is, mert nem tudtak volna maradandót alkotni vele az akkori kor igényeinek... így talán jobb is kicsit hogy jegelve lett a dolog.
a Crysis hangulatilag jóval elmaradottabb lett mint a far cry, vagy prey (fps szemszögből nézve)... annyi reklámot, videót, képeket, közöltek le, hogy amikor a játék a kezembe kerül, akkor valahogy semmi újat nem adott, mert neten mindent publikáltak, a videókból szinte végigjátszhattad a játékot...pontosabban végig nézhetted
-
mephi666
nagyúr
válasz
remington2 #63 üzenetére
gravitáció-babrálás már a 10éves avp-ben is volt, ha úgy nézzük
az aliennel fel lehetett szaladni akár a plafonra is... néha elvesztem a 3d-ben rendesen... a prey engem annyira nem kötött le... idegesített, pl hogy az az indián, akinek a karakterével játszottam, úgy nyivákolt néha, mint valami fürdősqrva
meg valamiért nem lett az igazi a játék... mindig is a duke-ot vártam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest