Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• afterburner_

őstag

válasz remington2 #63 üzenetére

sztem a prey egész jól sikerült, nem sok említésre méltó játékot tudnék hasonló kategoriaban felmutatni, 2006 környékén. igaz már a végén kicsit vérben forogtak a szemeim, talán ellaposodott a végére, de még mindig jnagyobb durranás volt (szerintem) mint a mostanság évről évre megjelenő cod sorozat...és társai amiről már a 80. bőrt is próbálják lehúzni:-)

igazából ha jól emlékszem 1-2 év alatt dobtak össze a prey-t (bár 97-ben jelentették be... gondolom itt is eldobtak jópár motort mire az id tech 4-et jónak találták..),
    DNF-ből is láttam jópár trailert anno 97-98?! quake 2 motorostól, unreal 1, stb :) talán lehet jobb is hogy eddig nem jelent meg, mert valszeg azért volt az a sok engine csere is, mert nem tudtak volna maradandót alkotni vele az akkori kor igényeinek... így talán jobb is kicsit hogy jegelve lett a dolog.

a Crysis hangulatilag jóval elmaradottabb lett mint a far cry, vagy prey (fps szemszögből nézve)... annyi reklámot, videót, képeket, közöltek le, hogy amikor a játék a kezembe kerül, akkor valahogy semmi újat nem adott, mert neten mindent publikáltak, a videókból szinte végigjátszhattad a játékot...pontosabban végig nézhetted:(

• afterburner_

őstag

prey-el is mit össze pöcsöltek..emlékszem amikor 97-ben talán az 576 vagy pcx-ben?! megjelent pár kép a játékról.aztan miutan 80szor újrakezdtek, egész szép kis játékot hoztak össze a srácok:) de kár érte hogy lehúzták a rolót... mindenesetre amit kiadtak a kezükből az mind emlékezetes, s klasszikus, még ha várni is kellett sokat egykettőre, de mindig megérte :) , nem úgy mint sok fejlesztőnél hogy újabban egy évente adjak ki a szánalmasabbnál szánalmasabb , összegányolt folytatásokat :(

Új hozzászólás Aktív témák