- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
3DRealms HQ délután Kemény fejlesztés zajlik.
Felborultam a kommenteken.
"So this is what you guys were doing for the past 12 years. "
"suddenly... i understand why 3drealms is no more... " -
harry
veterán
válasz
afterburner_ #66 üzenetére
"videókból szinte végigjátszhattad a játékot...pontosabban végig nézhetted"
Nos legalább a DNF-nél ez a veszély nem áll fenn
-
afterburner_
őstag
válasz
remington2 #63 üzenetére
sztem a prey egész jól sikerült, nem sok említésre méltó játékot tudnék hasonló kategoriaban felmutatni, 2006 környékén. igaz már a végén kicsit vérben forogtak a szemeim, talán ellaposodott a végére, de még mindig jnagyobb durranás volt (szerintem) mint a mostanság évről évre megjelenő cod sorozat...és társai amiről már a 80. bőrt is próbálják lehúzni:-)
igazából ha jól emlékszem 1-2 év alatt dobtak össze a prey-t (bár 97-ben jelentették be... gondolom itt is eldobtak jópár motort mire az id tech 4-et jónak találták..),
DNF-ből is láttam jópár trailert anno 97-98?! quake 2 motorostól, unreal 1, stbtalán lehet jobb is hogy eddig nem jelent meg, mert valszeg azért volt az a sok engine csere is, mert nem tudtak volna maradandót alkotni vele az akkori kor igényeinek... így talán jobb is kicsit hogy jegelve lett a dolog.
a Crysis hangulatilag jóval elmaradottabb lett mint a far cry, vagy prey (fps szemszögből nézve)... annyi reklámot, videót, képeket, közöltek le, hogy amikor a játék a kezembe kerül, akkor valahogy semmi újat nem adott, mert neten mindent publikáltak, a videókból szinte végigjátszhattad a játékot...pontosabban végig nézhetted
-
Silenzio
addikt
Hát... Lássuk, miből élünk: lusta és/vagy patkány fejlesztők, ronda grafika és egy lassan 10 éve elfeledett hős. Az utolsó Duke-játék PC-n 9 éve jelent meg. Ennek nagyon hamar meg kéne jelennie és nagyon jó játékmenettel kéne büszkélkednie, hogy le tudjam küzdeni a jelenséggel kapcsolatos eredendő utálatomat.
-
mephi666
nagyúr
válasz
remington2 #63 üzenetére
gravitáció-babrálás már a 10éves avp-ben is volt, ha úgy nézzük
az aliennel fel lehetett szaladni akár a plafonra is... néha elvesztem a 3d-ben rendesen... a prey engem annyira nem kötött le... idegesített, pl hogy az az indián, akinek a karakterével játszottam, úgy nyivákolt néha, mint valami fürdősqrva
meg valamiért nem lett az igazi a játék... mindig is a duke-ot vártam
-
remington2
senior tag
válasz
afterburner_ #62 üzenetére
Aha, mindjárt a játékfejesztők lesznek a hibásak, ha valamit nem legalább másfél évtizeden át csinálnak (eredmény nélkül), és még utána sem látszik a munka vége . . . intő példa a blizzard, ők sem sietik el, de csinálnak valamit, ami a starcraft 2 esetében mondjuk ingame videókon (nem 2 sec, hanem fél óra), és a béta-fázison is meglátszik. És ezt már két és félszer annyi ideje fejlesztik . . .
A Prey meg egyáltalán nem durrant akkorát, amekkorát a hihetetlen fejlesztési ideje indokolttá tett volna. Innováció? A gravitáció babrálása, de annál azért a nanosuit is "menőbb" (főleg, hogy az utóbbitól nem kapok hányingert, de ez egyéni probléma).
Egyetlen előnye van, ami a legnagyobb is ( és Duketól is ezt várnánk): megjelent.
-
afterburner_
őstag
prey-el is mit össze pöcsöltek..emlékszem amikor 97-ben talán az 576 vagy pcx-ben?! megjelent pár kép a játékról.aztan miutan 80szor újrakezdtek, egész szép kis játékot hoztak össze a srácok
de kár érte hogy lehúzták a rolót... mindenesetre amit kiadtak a kezükből az mind emlékezetes, s klasszikus, még ha várni is kellett sokat egykettőre, de mindig megérte
, nem úgy mint sok fejlesztőnél hogy újabban egy évente adjak ki a szánalmasabbnál szánalmasabb , összegányolt folytatásokat
-
_ak_
addikt
úgy tűnik sosem lehet megunni ezt.
-
harry
veterán
Régebben játszottam a 3D-vel, bár akkor még elég gyerek voltam
Persze már akkor is tetszett, de annyira mélyen nem merültem el benne. Eddig nem is izgatott a DNF láz egyáltalán. Most kíváncsivá tett. Szerintem találnak valakit, aki pénzeli őket is ki tudják adni, és szerintem hozni fogja a sokak által elvárt szintet, és biztos nem egy átlag játék lesz belőle.
-
FragMaster
addikt
válasz
infectedmann #56 üzenetére
Akkor nem kell vele foglalkozni, nem kellett adakozni rá havonta
-
infectedmann
őstag
Vicc ez az egész DNF história és szánalmas is egyben.
-
FerroChrom
csendes tag
Felőlem mondhat róla bárki bármit - szerintem nagyon ott lesz a játék. Én biztosan fogok vele játszani!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr. Romano #51 üzenetére
most szórakoztam a mindenféle hr packkal megfoltozott duke3d-vel
megy win7 alatt is és nem néz ki rosszul... akik csinálgatták a modokat hozzá nem spóroltak a pucérnős plakátokkal (és kicsit jobban néznek ki, mint anno 1280-ban opengl-el) meg a sztriptíztáncos csajok is mutogatják magukat 100dolcsikért szépen...
jó, hát sehogy nem néz ki a játék a 2000utáni fps-ekhez képest sem, de a hangulat az 10/10... és annyira nem is lineáris a játék... a crysis engem kb 10percig kötött le, ezzel meg 1óra csak úgy elröppent... jó, hát részben a nosztalgia miatt, de akkor is jó lenne ebből a dnf... méghozzá mielőbb...
-
skeleton91
tag
válasz
Dr. Romano #51 üzenetére
Reméljük eggyütt a többiekkel akik várják.
-
Dr. Romano
veterán
Remélem egyszer valamikor mégiscsak kijön...
-
Magnum_
nagyúr
ez de húgy lesz...
mod: pedig de szerettem annó...
#50) FragMaster: engem nem zavar, ha nem lesz, 99%, hogy kimarad ez az életemből, mint a játékok 99,9%-a -
FragMaster
addikt
válasz
Darth_Revan #47 üzenetére
Naja, még ha tényleg nem is robbanna akkorát, piacra dobni mégis jobban megérné mint csak úgy otthagyni a fiókban...
-
Darth_Revan
veterán
Már maga a név miatt is elég nagy esély lenne a sikerre. Ugyanilyen helyzetben kb semmilyen vagy fele ennyi eséllyel a sikerre karoltak már fel nem egy játékot, elég érdekes dolog lenne, ha ezt senki se vállalná, hogy kiadja. A képek alapján úgy tűnik már nincs sok munka vele, ám mégis ennyi év és ennyi befeketetett pénz után kidobják a kukáka mikor már majdnem kész lennének ? Gyanús...
-
DEV_NULL
őstag
Adják ki, most!
-
skeleton91
tag
Szerintem jó.Én a régiekkel is játszottam azok is bejöttek.Erre a részre azért kíváncsi lennék.A képek és a videók alapján tetszik.A grafikával meg semmi baj.
-
Corsa1
tag
válasz
LackoMester #40 üzenetére
ezt mondogatjuk jo pár éve.én már nem hiszek benne.szerintem nem jelenik meg sose,ha mégis,akkor bukta.de adja Isten hogy ne legyen igazam.ha DNF-ről hallok,már csak mosolygok.
-
FragMaster
addikt
Nem értem mi ez a grafikabuzulás mostanában
-
LackoMester
addikt
mekkora reklám ez a játéknak....ja és ingyen van,már lassan reklám sem kell neki,a cim önmagáért beszél...van 1 olyan érzésemnem NEM most hallunk utoljára a játék felöl...egyszer csak elkészül...és kiadják..
-
feka007
veterán
Most nem azért, de a fejlesztési időt figyelembe véve, ez egy vagon szar...
Amikor anno megláttam a Crysisból az első videót, na az már volt vmi (aztán végülis a kész játékba nem jött át az a feeling vhogy sajnos), de ez? Ráadásul ez az Amerika über alles, meg mindenhol USA zászló se jön be... Jobb lett volna ha tényleg befejezik
-
litvitcsak.a
tag
kislányként vicces volt a DN 3D, de ezeket a képeket látva elég "gyengusnak" látszik a "folytatás". Nekem speciel az FPS-ekből a stalker és a clear sky ami nagyon bejött illetve a Far Cry I amíg nem ment át szörny hentelősbe... Persze ettől még kíváncsi vagyok a Duke folytatására, de az új stalker epizód és a FP 2 jobban érdekel.
-
toth_janika
őstag
Azoknak akik azt mondják, hogy "nincsen crysis grafikája":
Játszottál már CS-t vazzeeee!? -
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Azt a mércét még mindig nem tudom mivel rakta feljebb a Crysis, mint pl egy half-life vagy annak bármelyik része
-
mikado
tag
Csak nekem rémlett fel a Fallout a képek láttán?
-
Corsa1
tag
http://index.hu/tech/szoftver/2009/05/12/ilyen_lett_volna_a_duke_nukem_forever/
-
antikomcsi
veterán
válasz
FragMaster #28 üzenetére
Ácsi!
Azt mondtam, hogy ezek a képek nem tetszenek, mert némelyik elég ratyi.
Ha a játékban testreszabható lesz a dolog normálisan, nem zavar, ha alacsony felbontásban kockákból van egy gömb kirakva.
Biztosan végigjátszanám, de nem sok reményt látok a kiadásra.
szerk:
#29) harry Ponthohy én vagyok a célközönség, ha hiszed, ha nem. Csupán annyit mondtam, hogy ha nem hozza az elvárt színvonalat, akkor inkább ne is legyen kiadva, mert csak ront a felépített kúltuszon.
A crysishez nem hasonlítottam egyszer sem, annyit mondtam, hogy szép játék, ami nekem tetszik, és, hogy magasra tette a mércét azok előtt, akik szép igényes játékot szeretnének készíteni. Párhuzamot soha nem vontam a két játék közé.
-
harry
veterán
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Nagyon látszik, hogy nem te vagy a célközönség
Crysoshoz hasonlítod, motort említesz meg grafikát... Ezt a játékot rohadtul nem ez fogja eladni, nem is ezeken van a hangsúly, hanem a játékmeneten, helyszíneken, beszólásokon, régi DN3D feelingen.
-
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
Attól még adják csak ki, hogy neked nem tetszik
Amúgy magamat tudom megint idézni:
"szerintem ráadásul ezek a képek összevissza készültek az idő folyamán. Pl. a zsugorított kaszinós képek tele vannak alacsony felbontású textúrákkal, míg a bányás meg a csillés képektől majd kiugrik a szemem annyira jól néznek ki. Túl nagy a kontraszt, hogy egy verzióból legyenek ezek." -
antikomcsi
veterán
válasz
FragMaster #25 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem tetszik a crysis, játékmenetileg is, és mint fps is. Az pedig egy külön jó pont, hogy szép is, és ezért élvezetes vele a játék.
Nem törölt el minden más fps-t, nem erről van szó. Csupán ha egy játékot már ilyen régen várunk, azzal kapcsolatban, már mindenkiben kialakúlt egyfajta elvárás. És, ha sokaknál nem éri el az elvárt szintet, akkor csalódást okozhat.
Egy szép grafika, jól eltalált játékmenettel, alacsonyabb gépigénnyel sikeres lehet, ebben igazad van.
A baj csak az, hogy én személy szerint megnéztem a képeket, és nem találtam azokat szépnek.
Másnak tetszhet, de szerintem nem tudnám élvezni a játékot ilyen megjelenítéssel.
Persze régen élveztem a két fehér vonalat a képeryő szélén, és a köztük "repkedő" négyzet alakú labdát a plus 4-en, de ma már nem köt le annyira. A duke nukem 3D is nagyon bejött, és szupernek tartottam a grafikáját. Tavaj elő is vettem, és feltelepítettem, de már nem tudtam annyira élvezni, mint régen.
Ez a jó az emberekben, hogy különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik, és ezért nem unalmas a világ.
-
juliabrilke
veterán
Lehet, hogy csak el akarják adni valakinek, hogy fejezze be.
-
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Pont a Crysis? Simán felejthető szvsz. Persze hogy szép, de akkor most huss hirtelen eltörölt minden nála akár sokkal jobb fps-t csak a grafika miatt? A nem csúcs de szép grafika meg = alacsony gépigénnyel, lehet szóval előny.
-
mephi666
nagyúr
-
alien_
őstag
Egyik szemem sír, másik meg üveg =(
-
antikomcsi
veterán
Szerintem ezt a játékot már nem szabad kiadni.
Vagyha mégis, akkor nagyot kell durrannia. A crysis elég magasra tette a mércét a játékoknál, mert én azt is szeretem, ha szép a játék. Ha ezt szintet nem üti meg, akkor nagy csalódás lesz sokaknak.
Hiába fejlesztik 1000 éve a játékot, biztos többször újra kellett kezdeni az újabb motorok miatt, tehát nem volt annyi idejük, mint hisszük, ha meg valami régi engine-el adják ki "semmit" nem fog érni.
Lehet, csak én látom rosszul, de a képek alapján, eléggé budget kategória, vagy nagyon butitott grafikán tesztelték a játékot.
Nem szeretnék ebben is akkorát csalódni, mint a Far Cry 2-ben.
-
mindfreak
őstag
válasz
FragMaster #18 üzenetére
És mi rá a garancia, hogy ez hozza hangulatilag a mai elvárásokat?! Szerintem semmi.
-
nrgia
őstag
válasz
MasterDeeJay #17 üzenetére
Áhhá, valóban...így már összeállt a kép...THX
-
FragMaster
addikt
Mert a grafikán múlik minden, ugye? Tipikus cryfoson felnőtt generáció-hozzáállás. Grafikailag a Duke3D-t is lesöpörte a Quake anno mégis sok embernek jobban bejött a játékmenet meg a hangulat miatt.
PS.: szerintem ráadásul ezek a képek összevissza készültek az idő folyamán. Pl. a zsugorított kaszinós képek tele vannak alacsony felbontású textúrákkal, míg a bányás meg a csillés képektől majd kiugrik a szemem annyira jól néznek ki. Túl nagy a kontraszt, hogy egy verzióból legyenek ezek.
-
Le lehet kicsinyíteni magadat a játékban, gondolom a Duke3d-ből vették át a Shrinker nevü fegyót. Rálövöd aztán kicsi lesz az ellen és meg lehet taposni, na most ez Duke bácsin is működik ha tükörbe lövi. Gondolom itt is ez van. Bár a jármű meg valami távirányítós gép lehet. Tiszta Revolt.
-
Baco83
tag
A képeket látva én is reménykedek...
De mindenesetre most jól felkavarták az állóvízet -
BITBOYS
addikt
Let's Rock...
Ha tényleg a boltokba kerül, onnantól kezdve más lesz a világ.
-
Nunder
őstag
Ennél megmondom őszintén sokkal rosszabbra számítottam. Nagyon ütős képek. Szerintem ki lesz ez adva a közeljövőben.
-
hommeros
őstag
Elég hangulatos játék lehetett volna.
-
Gergello
addikt
Hmm. Jók a képek nagyon. Nem tudom elképzelni, hogy mi van a háttérben.
-
mephi666
nagyúr
fogadni mernék, hogy kiadják max pár éven belül... jó fps-re éhezek
mellékesen szerintem az "összeesküvés-elméletem" elég jól megállja a helyét szépen összerakva...
felkavarnak mindenkit most a sok hírrel rendesen...
-
A végén tényleg az lesz, hogy kiadják.
-
Integra
titán
no para, lesz még hír meg info bőven, talán dnf-nek van a legnagyobb marketing értéke a mai napig
aztán egyszer talán game is lesz.. -
ABee
tag
Most egy picit el kezdtem reménykedni hogy az egész cécó csak marketingfogás... Amúgy megörökölte vagy megvette valaki a jogokat?
-
nrgia
őstag
ööö, erre most mit lehet lépni...a 24-25-ös képek érdekesek, mintha az óriások házában quadozna főhősünk.
-
Mr.Csizmás
titán
...miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest