- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
-
KraX
őstag
Nekem volt illetve van mindketto keszulek. A g2 egy jo keszulek, de a szifon fele billen a merleg nyelve (legalabbis nalam). Az nonsense egy ilyen keszuleknel, hogy kiveszem a dobozbol es akadozik, pont. A kameraja is alulteljesit, az af lassu, az exponalas is lassu stb, ami nalam szamit. A keszulekhaz lakkozott muanyag ami rettentoen gyujti a koszt, illetve nagyon latszik es a fo negativum szamomra, berhelni kell(ene) hogy minden szepen, siman fusson rajta. Arrol nem beszelve, hogy a hulladek telekom a 10a-s szoftverrel adja ki (ez nem a telefon hibaja, de mint user ez engem hidegen hagy) amivel volt par ordas/idegesito bug (pl hosszabb wifi hasznalat utan nem csatlakozott mobil halora = restart v repulo mod be ki) meg lehet oldani csak goto10 ->berheles... Kosz nem. Nexusom nem volt arrol tenyleg jokat lehet olvasni, hallani.
-
KraX
őstag
En is a kis "hulladek" kijelzoju szifonon tudok a legpontosabban es igy a leggyorsabban irni, pedig az elmult par honapban volt z10-em es lg g2-m is, megis tobbet rontottam a masik ket gepen. Illetve z10-en irdatlan jo a prediktiv szovegbevitel. Messze jobb az osszes tobbinel. Szifonnal viszont nincs is ra szuksegem mert a leggyorsabban/pontosabban ezzel irok.
A masik dolog amit eszrevettem, hogy ennek a szerkezetnek a legszenzitivebb a kijelzoje. Z10-en a keret fele haladva mar nem mindig erzekelte az interakciokat g2 mar jobb volt, de szifon (legalabbis eddig) a legerzekenyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest