- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pár nap múlva megválok szeretett Doogee telómtól
Szokásomhoz híven kb. évente cserélem a telómat le, s rég volt már olyan telefonom, amit nem azért cseréltem le mert meguntam vagy valami nem olyan volt benne amit szerettem volna. A Doogee nem ilyen, erre a telóra szívesen gondolok majd vissza (pedig mindig márkásabb, drága telóim voltak, ez az első ami -úgymond- mezeibb teló. Nem volt sosem mókolva, amíg az OTA engedte addig volt felfrissítve, mégis minden téren tökéletesen meg voltam vele elégedve. S még egy dolog ami meglepett, de nem is kicsit: február 16-án volt egy éves (Edigitalban vettem), de ilyen gyári fóliát még nem láttam: gyakorlatilag teljesen karcmentes, hajszálkarcot se nagyon lehet rajta látni
Szóval egy évesen mintha teljesen új lenne (persze azért vigyázni is kell rá), márkásabb telóimon fél év múlva már voltak karcok a fólián (LG, Samu, Sony, Huawei). Szóval nagy piros pacsi a fóliának és a telefonnak is
Most fog lejárni a voda 2 éves teló-hűség idő, szóval 1 ft-ért jön egy nagyobb, korszerűbb gépezet, de erre a telóra mindig szívesen fogok vissza gondolni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest