- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
szanalmas #8397 üzenetére
A gyári 6.0 rootolhatatlanságát cáfolnám, mivel a gyári rom van rajta, nem a repackot raktam fel, és a twrp felrakása után tudtam rootolni, nem akadékoskodott bootoláskor.
(#8399) Dyrg
Az update.zip-es root működik az összes 5.1-es romon, amit kiadtak. Ha menüből nem is, a gyári recovery-ből biztosan. Egyedül az sd hiánya okoz problémát. -
Dyrg
aktív tag
Visszavonnám azt a kijelentésemet, hogy recoveryver nem lehet normálisan rendszert váltani (pl. 5.1-röl 6.0-ra)
Sorry!Szánalmas: már csak azt kéne leírnod, hogy pontosan melyik recoveryvel is telepíthető ez a zip-ed, és azt a recoveryt, hogy a legegyszerűbb rárakni... Mert ha flash-elve telepíted, akkor már a gyári romot is fel lehet rá dobni, viszont ha valaki mindenképp kihagyná a flash-t akkor lehet a root-aztán recovery telepítő appal pl: rash? Kérdés, hogy működik-e r09-től felfele. Lehet letesztelem. Bár hogyan rootoljam ha nincs reco??? R14em van azon nem biztos hogy fut a update.zipes root...
-
szanalmas
tag
R-16 6.0 gyári ROM TWRP-ből telepíthető verzió: LINK
(Gyári recoveryből nem működik!)TWRP-ből előbb teljes mentés javasolt a mostani működő ROM-ról.
Felmásolni a fenti linkről letöltött zip fájlt az SD kártyára.
TWRP-vel egy speciális törlés kell csinálni a törlés (wipe) menüben (rendszer, adat, gyosítótár, Dalvik).
TWRP telepítés: a felmásolt zip fájl kiválasztása.
Ha kész (kb. 2 perc), mehet a rendszer újraindítása, a boot ha minden jól megy, szntén 2 perc.
Nyilván "szűz" rendszert kapsz.
Sokaknak működött, de nyilván felelősséget nem vállal senki, hogy ha nem megy, csak saját felelősségre kezdd el, használd.
Csak a boot.img változott a fentebb leírt #8397-es komment szerint, minden más originál gyári benne.
(Bármi történik, a mentett régi ROM, a TWRP-vel visszaállítható, vagy végső megoldásként az újraflashelés az SPflashTool-lal.) -
szanalmas
tag
A gyári 6-s ROM a boot során ellenőrzi a rendszerpartíciót (system), és ha bármilyen módosítás történt rajta, nem csatolja, azaz nem indul el a rendszer. Erre van módosított boot.img a repack R16-ban, illetve csináltam én is egy módosított boot.img-t, amiben 7 karakter lett törölve, ami az ellenőrzést hajtatja végre, egyébként minden más teljesen gyári benne. (Ez az enyém: LINK)
Elvileg csak fel kell flashelni, de én a gyári ROM-ot nem flasheltem fel soha, csak a zip-e telepítőmet használtam. (Vernee Thornál ugyanez a módszer visszahozta az életbe a TWRP system módosítotás miatt behalt rendszert, az tuti.) -
szanalmas
tag
válasz
szanalmas #8393 üzenetére
A needrom.com-on van 7.1.1 Nougat, szerintem jobb, mint a gyári hatos. Néhány hardvermódosított X5Pron-n voltak gondok a 7.0-ás verzióval, a 7.1.1-ben elvileg sok mindent javított a készítője, állítólag a kamerák már jók, a wifi random MAC is javítva, az érintőképernyő verziókkal nem tudom, mi van. Nálam az akkutöltöttség ugrik le 100%-ról 81-re minden esetben, de ez szerintem csak érték bug, az akku utána leadja az összes teljesítményt (én keveset használom a telefont, e-book olvasáshoz vettem, letiltok minden hülyeséget, így 5-10 naponta töltöm, ha nem próbálgatok rajta újabb ROM-okat). A 64 bitest használom, szerintem az összes X5Pro ROM közül a legjobb, bár a 32 bitest nem próbáltam ki.
Mindenképpen érdemes menteni a jelenlegi ROM-ot TWRP-vel, mert ha nem tetszik, vagy valami nem megy, kettő perc alatt visszarakható (elég visszarakni ezeket: system, boot, recovery, data, cache), és visszarakás után ugyanúgy megvan minden adat, beállítás, mint a mentéskor, mintha csak kikapcsoltad volna a telefont. (Jó, mondjuk a 64 biteshez 64 bites TWRP kell, szóval óvatos felhasználóknak a 32-bites verzió ajánlottabb, bár a TWRP-vel oda vissza cserélgethetők a 32-64 es TWRP-k is.
Persze a 7.1.1 telepítése előtt a TWRP-vel egy alap törlést (alap wipe) illik csinálni (data, cache, Dalvik), a törlés menüpontnál, de például aztán az image fájlokat a TWRP-ből is lehet telepíteni, elég a system.img és a boot.img telepítése. Ezt a telepítés menüben a képfájl telepítésnél kell csinálni, a system.img-t a rendszerpartícióra, a boot.img-t meg a bootra. Ennyi. Nyilván a belakott 7.1.1-et is érdemes lementeni a TWRP-vel, és vissza lehet váltani a 6-osra. Nekem pl. van 5.1 R17, 6.0 R16, és 7.1.1 stb. mentésem, ~2 perc bármelyiket visszarakni.(BOCS, a fenti a (#8392) jack982-RE akart volna menni)
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom root-olni a telefont? (R16 gyári rom van rajta)
Próbáltam a TWRP-t, de csak egy halott droid lett belőle. -
szanalmas
tag
-
jack982
senior tag
nekem is másodszor jelent meg a reklám, nem rootolt a teló. eltávolitottam. gyári 6-os ROM.
nincs rá valami más rendszer pl.CM13? -
pimi50
aktív tag
Tudom, hogy nagy a kérés! Szeretnék feltenni 6-os ROM-ot, de visszaolvasva sem egyértelműek a tennivalók. Ha valaki megtenné, hogy nagy türelemmel leírja, hogy
1. Mit és honnan
2. Mivel és honnan
3. Hogyan (lépésenként)
kell letölteni és elvégezni a cél érdekében. Ahogyan látom, az összefoglaló keletkezése óta már sok tudás és információ gyűlt össze és önző módon szeretnék részesülni belőle. Előre is köszönet a fáradságért. -
szanalmas
tag
válasz
pappsy62 #8387 üzenetére
Én a sima TWRP-vel tettem fel őket (igaz, módosítanom kellett az updater-script-et), mindkettő működik, de közel sincsenek használhatóságban a SnowCat féle 7.1.1.-hez. (Amiért számomra felejtősek: lassú boot, letilthatatlan SIM kártya, nem működő érintőgombos ébresztés.) Amúgy CM 14.1 alapúak, egy csomó kellemes hangolható opció van bennük, meg nincs benne GAPPS -pont ezért próbáltam ki őket-,ja, és döbbenetesen kicsi a rendszer, 500 MB körüli.
Ja, és nem működik bennük az MTK engineering. -
pappsy62
tag
válasz
balintka0726 #8388 üzenetére
A letöltéshez regisztrálni kell de nem nehezebb mint a flashtool (aTWRP használata)
-
pappsy62
tag
válasz
balintka0726 #8383 üzenetére
A lineageOS 14.1 csak TWRP_vel megy. 4pda fórumon külön recovery (3.1.0.0) van hozzá, mivel az AOSP hasonló igy valószínű a TWRP de ezt nem tudom biztosan.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Fingom nincs, hogy ezeket honnan szedted, esetleg valami leírás??? Elvileg a zip-es romokat recoveryvel lehet telepíteni, persze csak akkor ha tényleg így akarták. Mivel a rar-os romot ki kell csomagolni és utána flash-elni, így megoldható, hogy nem rar-al tömörítik be hanem zip-el a flash-elni valót... szóval ami rar-os az biztos flash, de ami zip-es... az is kérdéses, hogy gyári recovery-vel, vagy csak mókoltal lehet felrakni...
én biztos nem kísérleteznék poháralátéttel...
Egy fix! Akinek 5.1-van a telóján és 6-ot akar recoveryvel az felejtse el. (bármilyen app megtartással meg annak mentésével főleg) Rendszerváltásról van szó! Ez még kis hazánknak sem sikerült...megváltoznak a partíció kiosztások, meg ezer dolog amihez mi halandók kevesek vagyunk. Csak flash-el lehet teljes formázással stabil rendszert elérni. (most jön a kedvenc soha nem értett szleng: SZVSZ...)
ui: így visszaolvasva elképzelhető, hogy hatással volt rám az a két sör, meg a pohár kékfrankos, de így péntek este talán megbocsájtható... -
balintka0726
csendes tag
válasz
Bocsi, nem válasz akart lenni.
-
pimi50
aktív tag
Hali. Létezik már 6-os, recovery-ből telepíthető (gondolom, zip) ROM?
-
Ferike81
senior tag
Nekem a gyerek pötyögi mostanában a telefont, de kíváncsiságból rálestem, és még nem jelentkezett a reklám. Bár még a gyári rom van rajta, az utolsó ota frissített verzióval.
Más
Emlékeztek Beyruth82 kollegára? Olvasom a P10plus tesztjét, erre a hsz-ok között ott osztja az észt. Mekkora eszmefuttatást ad elő!
Már hiányzott majdnem. woodworm biztosan emlékszik rá. Ebben a témában is voltak nagy eszmefuttatásai.
-
zsoltyy
tag
Nekem a 6-oson nincs root, de az 5.1 pár hét után rootolva lett és nem volt gond. Igaz alapból tiltottam a Documents to go-t meg a xendert is.
-
Laslie
tag
-
woodworm
veterán
Egy ideje nem voltak tökéletesek a romok (gyári sem), térerő problémák és az idegesítő sötéten maradó képernyő jött elő állandóan. Most egy már újra belakott telón kezdjek el kísérletezni, hogy ezzel a preloaderrel jók-e a custom romok? Havonta egyszer ki tudom lőni azt a csinosító appot.
-
Dyrg
aktív tag
Akinek bejönnek a reklámok, pontosan milyen rendszert használ? Gyári 6.0? X5max-nál is ez a helyzet, gyárilag tele van szeméttel, amik nyomják a reklámot. Akinél ez előfordul javaslom rakjon másik rendszert ne gyári 6-ot használjon, mert szedi az adatokat, és küldi rá a reklámot. Érdemes használni NoRoot Firewall- appot, rootmentes blokkolja az appok internethozzáférését.
-
notika77
senior tag
válasz
woodworm #8374 üzenetére
Egyszerűen van egy rejtőzködő komponens, ami vagy időre vagy távoli parancsra újratelepíti. Én csak a K&H Bank alkalmazását telepítettem az előző - kb. 1 hónapja történt - uninstall óta.
* Március 6-án írtam, hogy 2-3 napja jelentek meg a reklámok, szóval azt kilőhetjük, hogy minden hónap 6-án települ újra
-
woodworm
veterán
Érdekes,hogy milyen egyszerre kapja el mindenki, mint az influenza járvány. A múltkor a messenger telepítése után jelent meg nem sokkal, most egy engineer appba lépés után. Ez utóbbi gyanús, hogy akkor is használtam.
-
brazso
tag
válasz
notika77 #8361 üzenetére
Megerősítem, ma épp amikor az engineer módban nézelődtem, megjelent egy teljes oldalas reklám, pedig amióta leszedtem a Shell alkalmazást, nem kaptam semmi "desktop" reklámot. Ahogy nézem visszakerült a Shell v2.53 az alkalmazások közé, pedig nem telepítettem semmit az utóbbi időben.
-
jack982
senior tag
sziasztok!
lehet, hogy már volt szó erről a hibáról:
6.0 rendszerben nem listázza az alkalmazások akkumulátor használati információját.
jó lenne tudni, hogy melyik app mennyire apasztja az akkut.
van erre valami app esetleg? javítás már úgysem érkezik erre a dologra...
Köszi!! -
brazso
tag
válasz
plömplöm #8359 üzenetére
Köszönöm a sok választ! Az engineer mode-ra szerettem volna hivatkozni a hozzászólásomban, csak a link-et félrenyomtam. Összefoglalom a buheráló felületeket, nem is tudtam, hogy kettő is van
Engineer mode:
*#*#3646633#*#*
*#*#8612#*#*
Nos itt a Hardware Testing / Sensor / Light/Proximity Sensor / PS Calibration / Calibration felületen belül nem működnek a "nyomógombok", mind *failed üzenetet generálnak. A szenzor működik, megváltozik a kijelzett PS érték, ha a kezemet mozgatom előtte.Teszt felület:
*#*#8613#*#*
A szenzor működik, olyan 2 cm távolságon belül vált 0.0-ra az érték, távolabb fix 1.0. Ha elindítom a PSENSOR_CALIBRATE-et, akkor viszont elindul a mérnöki módban már említett felület, és a nyomógombok *failed üzenetet dobnak, szóval módosítani továbbra sem tudom a küszöb értékeket. Pontosabban a beállításukhoz szükséges értékeket nem tudom lehozni.Mindegy, elvileg a teszt szerint a jelenlegi beállítás megfelelő, majd jobban odafigyelek telefonáláskor
-
szanalmas
tag
Mókás cuccok X5Prohoz: LINK
-
TRob1
veterán
PS Data Collection-ra gondolsz? Ott hoz egy csomó számot. Vagy a Calibrationon belül a Change Threshold? Ott meg lehet beírni/beállítani... A kalibrációt nem indítom el, mert nálam jól működik 6-on, szeretném, ha így is maradna.
(#8356) plömplöm:
Az a teszt. 8612-nél meg mindenfélét lehet állítani/tönkretenni. -
Machos
tag
Marshmallowból melyiket ajánljátok? Stabil érdekelne ami nem zabálja szét az aksit!
-
Dyrg
aktív tag
6-os alatt nem megy, már régebben próbáltam... Feleségem Thorján 6-os volt eredetileg, ott ment, frissítettem 7-re, már ott se jó...
-
brazso
tag
Proximity szenzort szerettem volna a készülékemen ismét bekalibrálni (mikéntje itt), miután feltelepítettem még korábban a gyári 6-ost. Gyári 5.1 (r9) alatt simán ment is a művelet, de most a 6.0 (r16)-n nem megy, calculation failed hibát dob amint bármi funkciót indított a kalibráláson belül, még törölni sem tudom az "eredményeket". Megnézné a gyári 6-oson valaki, hogy a kalibrálásnál lehozza neki mondjuk a küszöbértékeket? Az a művelet még nem módosít semmit a készüléken. Köszi!
-
Machos
tag
Sziasztok!
Gondolom feszegetett téma már...
6.0 van fent, miért nincs REZGÉS?
Van rá gyógymód?Üdv/Peti
-
Krityu
csendes tag
válasz
AlyrArkhon #8344 üzenetére
7.1.1x32, root, magisk és megy a Horizon GO és az HBO GO is. Minden egyéb bűvészkedés nélkül.
Az xposed okozta korábban(6-os) nálam a gondot, ha azt kikapcsoltam ment ha be volt akkor nem. Azt nem tudták elrejteni, a root nem probléma.Amúgy a 7.1.1 és a főzött romok többsége mivel test-keys-el van aláírva így kapásból megbukik a SafetyNet-nél. SafetyNet CTS profile match false az eredmény, ezért nem fut rajta ami megköveteli pl OTP-s app, PokemonGo.
-
Black_Raven
veterán
válasz
AlyrArkhon #8344 üzenetére
Nem tudom sajnos.Van ami rájön a csalásra, van ami nem.Telekomos tvGO, rájön de előbb frissít egyet, és utána rájön, otp app úgy tudom nem jön rá,immmr sem.Nincs horizont GO-m.Csak próbálni kell. De utána kérdezek, pár helyen.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Black_Raven #8343 üzenetére
Idorol idore megkerdezem: esetleg upc-s horizon go is megy ezzel? Ez az egy tart vissza a root-tol
-
szanalmas
tag
válasz
pappsy62 #8337 üzenetére
"Bizonyos speciális esetekben, mint például a hazánkban is népszerű Xiaomi eszközökön már eleve rootolt állapotban érkezik a szoftver a vásárlókhoz, ebben az esetben még csak házibarkácsról sem beszélhetünk, a tulajdonosok mégsem használhatják az appot.
Az OTP az Index kérdésére elmondta, "a legújabb nemzetközi bankbiztonsági gyakorlattal összhangban a bank alkalmazása már nem használható (egyénileg vagy gyárilag) módosított operációs rendszerű okostelefonokon."
Azt, hogy melyik "gyárilag módosított" oprendszer (azaz telefongyártó), azt az OTP dönti el. (Például a Vernee Thoron sem működik állítólag, meg a Xiaomi telefonok is kilőve, stb.)
-
pappsy62
tag
Sziasztok.
az új béta3-as 7.1.1. van fenn, eddig jól működik kivéve a híváskori közelségérzékelés, és banki szolgáltatást nem enged. Közli velem hogy "feltört szoftver". Találkozott ilyennel valaki? Nincs root csak feltettem a romot és használtam. -
Dyrg
aktív tag
válasz
woodworm #8331 üzenetére
Én nem szeretnék gazda lenni, szinte semmi időm sincs 3 kislány és egy építkezés közben...
Csak a bevezetőt kéne frissíteni, abba szerettem volna segíteni, nem akarom én teljesen átírni, nem rossz az csak, az újabb linkeket frissíteni, meg beleírni még egy két hasznosságot. Ennyi. -
Krityu
csendes tag
válasz
outdoor #8330 üzenetére
Sajnos a régi hozzászólásokat nem engedi szerkeszteni, nem én raktam a saját írásomat az összefoglalóba. Sajnos az ingyenes letöltő helyek tartalmaznak reklámot amit ublock-al pl reklám mentesíthetsz. Illetve sajnos egy bizonyos idő után a fájlok törlődnek. 1,5 év elég volt hozzá...
Ha szeretnél frissebb romot itt találod a 7.1.1-et: Friss ROM BÉTA
Ott a szükséges root is.
A rom telepítéséhez a http://spflashtool.com/ szükséges.
Előtte mentsd le ami kell, van több megoldás használd a google-t.
Ha gyári romot flashelsz érdemes egyúttal a TWRP-t is telepíteni. 32 bites rendszer esetén letöltöd ezt TWRPx32 átnevezed recovery.img-re és a letöltött és kicsomagolt romon belül felül írod a recovery.img-t.(Ez a 3.0.2 32 bites.)
A rom telepítésének menete:
- Elindítod a Flash tool-t. Betallózod a MT6735M_Android_scatter-WIPE-CLEAN_INSTALL-t a scatter-loading filehoz. Rányomsz a Download gombra.
- Kikapcsolod a telefont, kiveszed az sd kártyát hogy véletlenül se törlődjön róla semmi, kiveszed az aksit, bedugod a kábeled a gépbe és bedugod a telefonba.
- Elindul a feltöltés amikor kiírja hogy done vissza rakod a kártyát, aksit, bekapcsolod és van egy 7.1.1-es androidod.A root-hoz szükséges csomagot felmásolod az sd kártyádra, újra indítod a telefont power+hang fel. TWRP-ben install kiválasztod az sd kártyát, kikeresed a zip filet és telepíted. Újra indítod és kész.
Most a legfrissebb egy hibát tartalmaz napfényen nem jól működik a képernyő ki-bekapcsolása hívás közben/után, illetve ha használsz olyan programot ami letiltja a kijelzőt zsebben árnyékolni kell hogy felnyíljon.
Pozitív: sokkal jobb a kamera, jobb képek, gyorsabban készülnek el a képek, gyorsabb az egész rendszer. -
woodworm
veterán
válasz
outdoor #8330 üzenetére
Ha elárulnád mit szeretnél, hamarabb kapnál választ. A linkelt hozzászólásban tényleg csak az update rom hiányzik, maga a rshr és a twrp ott van.
Igazából, ha r09-esnél régebbi romod van, nem sokkal vagy előrébb az r09-re frissítéssel, lényegi változás nincs, biztonsági szempontból pedig nem nagy előrelépés cirka 2 hónappal frissebb rom másfél év távlatában. Továbblépésre pedig nincs kiskapu, flashelni kell és a data megtartása pedig állandó hibaforrás lehet.Többieknek:
A topikgazdai teendők nem merülnek ki az összefoglaló karbantartásában, sajnos nem olyan az időbeosztásom, hogy mélyebben belemerüljek a topik életébe. -
mzso
veterán
Mivel te válaszolsz a legtöbbet, szerintem nyugodtan jelentkezzél topikgazdának és akkor beleteheted.
(#8319) woodworm
Szerintem te is jelentkezhetsz. Te is szoktál sokat válaszolni. -
BrukoMisike
tag
Recoveryből pöccre meglett a root!
Ha tudom, hogy ez csak ennyi nem vártam volna idáig.A 6.0-s rendszer rootolásáról hol találok infót?
-
BrukoMisike
tag
válasz
Black_Raven #8323 üzenetére
Köszi a választ! Akkor viszont egyelőre feláldozom a 6.0-s rendszert, mert a root fontosabb.
-
Black_Raven
veterán
válasz
BrukoMisike #8322 üzenetére
Én nem emlékszem hogy valakinek belehalt volna a teló a rootba.De akkor csináld recoveryből.Ha ezt rootolod a 6 nem lesz rootolt utána ha felteszed, és nem is így kell és nem ezzel az update.zippel kell csinálni. Mivel ha felrakod a 6-ot, az törli az előző rendszert, így kizárva hogy a másik rootolva legyen. Csak új rootolással megy, és picit bonyolultabb.Az egy másik történet...
-
BrukoMisike
tag
A hivatalos ROM az ez lenne? [link]
Hogy tudom rárakni a hivatalos 6.0-t? (pontos menete kellene, sosem csináltam még ilyet)
szanalmas: a kingoroot elbukik, 90%-ig eljut, ott vár pár percig, aztán Root Failed, Error Code: 0x173470
woodworm: igen, sdkártyára másoltam fel a update.zip-et, ota-n keresztül próbáltam volna meg először, de kiírta, hogy téglásíthatom a telefont, úgyhogy inkább nem engedtem neki. Recovers menüből nem próbáltam még.Ha esetleg felrakom a 6.0-t és előtte rootoltam már a telefon akkor a 6.0 is rootolt lesz, vagy újra kell rootolni azt is? Ha újra kell, akkor annak ugyanaz a menete, mint az 5.1 rootnak, jó az a zip fájl hozzá? Ha 6.0-t rakok rá minden alkalmazás oda lesz?
-
szanalmas
tag
válasz
BrukoMisike #8316 üzenetére
R09-es ROM-nál én a KingoRoot-ot használtam. Simán a legegyszerűbb, csak telepíteni kellett.
https://www.kingoapp.com/
-
woodworm
veterán
válasz
Van sd kártyád a telefonban és annak a gyökerébe másoltad az update.zip-et? Régen volt már 5.1 alapú rom a telefonomon és nem emlékszem, hogy milyen üzenet jelenik meg az update indításakor. Mindenesetre tégla biztos nem lesz tőle a telefonod, mert semmi olyasmit nem csinál a frissítés. A preloader háborítatlan marad és legvégső esetben egy friss rommal rendbe lehet tenni a készüléket. Ha át akarsz térni 6-osra, ezt mindenképp meg kell tenned.
(#8317) Dyrg
"Hivatalos 6.0 van, root-olni recoveryn (nem gyárin) keresztül lehet."
Ez a mondat csak akkor állja meg a helyét, ha a 6-osra vonatkoztatod a rootolást. Ha a kérdező két kérdésére válaszolsz a két félmondattal, akkor nincs igazad. A kérdéses update.zip működik gyári recovery-vel, csak ennek előfeltétele, hogy legyen a telefonban sd, és annak a gyökerére legyen másolva. (Ennek fontos volta tényleg hiányzik a leírásból, később derült ki, de kereséssel megtalálható.)
Ha hozzányúlsz az összefoglalóhoz, csak csínján a módisítással, mert az esetleges nem működő linkeken kívül az ott leírtak megállják a helyüket és a mostanihoz hasonló félreérthető leírással információk fognak eltűnni. -
TRob1
veterán
Szerintem nyugodtan kérdezz rá a Moderátort keresek a fórumhoz topikban. (Max moderálják
)
Amúgy jó ötlet.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Hivatalos 6.0 van, root-olni recoveryn (nem gyárin) keresztül lehet.
Amúgy ki tudná frissíteni az elején a téma összefoglalót? Mert katasztrofális, alap dolgok nincsenek benne, régen frissült: Utoljára frissítve: 2016-04-01
Egy csomó dolog már meg sem nyílik... Kit tudnék ezzel zaklatni? Én megírom a módosítást/frissítést, csak valaki tegye ki nekem, mert már unom, hogy senki nem tud semmit... -
BrukoMisike
tag
válasz
BrukoMisike #8314 üzenetére
Leszedtem innen az update.zip filet, felraktam a telefonra, egyelőre kézi frissítéssel próbálnám, erre kapok egy figyelmeztetést, hogy:
Your device will be bricked if choose and install an unofficial or incompatible zip file!
Ez nincs benne a leírásban, szóval inkább nem okézom le.Mellesleg ez a rootolás jár valamilyen adatvesztéssel?
Hivatalos 6.0 ROM van a készülékre?
-
BrukoMisike
tag
Sziasztok! Lenne egy Doogee X5 Pro telefon, amit rootolni kellene.
Az összefoglalóban találtam leírást, de nem tudom melyiket kell ennél a telefonnál alkalmazni, ha jól emlékszem az R09-es verziókat már macerásabb.Íme pár adat:
Alapsáv verziója:
DOOGEE-X5pro.2015/10/08Kernel verziója:
3.4.5DOOGEEinfo@doogee.cc.2015.10.08Build szám:
DOOGEE-X5pro-Android5.1- R09-2015.12.01 -
Jester01
veterán
-
szanalmas
tag
-
Jester01
veterán
Digi mobilnetet sikerült valakinek életre kelteni ezzel? Lásd még itt
-
darvinya
titán
Sziasztok
Tud valaki segíteni miként kell scatter file-os gyári updater -rel SuperSU telepítőt csinálni.
Priv-ben várom segítséget.Köszönöm
-
removalentin
csendes tag
Sziasztok.
Nemrégiben egy custom Rom-ot szerettem volna flashelni Doogee X5-ös készülékemre, de nagyon rosszul sült el, tégla lett a telefonból. Nem reagál semmire, teljesen meghalt.A neten néztem mit kell tenni ebben az esetben, telepítettem minden Mediatech VCOM drivert, stb,majd leszedtem egy stock romot, és Sp flash tool-al próbáltam helyrehozni amit lehet. De nem sikerül.
Egy hibát jelez ki ami a következő :
Tudna valaki segíteni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
szanalmas
tag
Csináltam egy ARM64 TWRP recoveryt főleg a 7.1.1 64 bites verzióhoz, hamarosan fent lesz a needromon.
32 bites rendszerhez ne rakja fel senki. -
törölt tag
Pár nap múlva megválok szeretett Doogee telómtól
Szokásomhoz híven kb. évente cserélem a telómat le, s rég volt már olyan telefonom, amit nem azért cseréltem le mert meguntam vagy valami nem olyan volt benne amit szerettem volna. A Doogee nem ilyen, erre a telóra szívesen gondolok majd vissza (pedig mindig márkásabb, drága telóim voltak, ez az első ami -úgymond- mezeibb teló. Nem volt sosem mókolva, amíg az OTA engedte addig volt felfrissítve, mégis minden téren tökéletesen meg voltam vele elégedve. S még egy dolog ami meglepett, de nem is kicsit: február 16-án volt egy éves (Edigitalban vettem), de ilyen gyári fóliát még nem láttam: gyakorlatilag teljesen karcmentes, hajszálkarcot se nagyon lehet rajta látni
Szóval egy évesen mintha teljesen új lenne (persze azért vigyázni is kell rá), márkásabb telóimon fél év múlva már voltak karcok a fólián (LG, Samu, Sony, Huawei). Szóval nagy piros pacsi a fóliának és a telefonnak is
Most fog lejárni a voda 2 éves teló-hűség idő, szóval 1 ft-ért jön egy nagyobb, korszerűbb gépezet, de erre a telóra mindig szívesen fogok vissza gondolni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest