- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Frissítés előtt a Kingroot-ot le kell szedni valahogy?
(Alapból nem elérhető az eltávolítás funkció)A rootolás meg van oldva rendesen 6.0-hoz is? Ugye frissíteni a mostanit nem szükséges? (Nálam R9 óta nem talált frissítéseket)
UI:
Azt a hülyeséget már megoldották, hogy amikor beraktam egy SD-t akkor az lett a nullás SDCARD és a beépített az egyes, meghülyítvén a programokat a telefonon? -
Dyrg
aktív tag
válasz
Zwodkassy #8189 üzenetére
Egy kicsit kacifántosan fogalmaztál... de mind1, simán ki tudod törölni a fiókot, nem értem pontosan mi a bajod vele... a gyári visszaállítást pin nélkül recovery-n keresztül megoldható. A telefont kikapcsolod, és a hangerő fel+bekapcs gombot addig tartod lenyomva, míg nem rezzen egyet.
A hangerő fel gombbal elnavigálsz a Recovery-hez, és a hangerő le-vel elindítod. Itt wipe-olsz mindent és kész.ftsaba28:
Az előttem szólónak adok igazat, ha az eustock-ból való sima x5-ként árulták, akkor az x5s-lesz arra itt találsz. Regisztrálás után letöltheted.
A gyáriak itt vannak. De nem értem ezt a b meg b nélkülit, pedig valamelyik a tiéd. Az egyik 5.1-es a másikra kijött a 6-os is, valószínű a 6-os lesz, mert szinte ugyan az a teló, csak a ramok eltérőek, ezért jó rá a pro-s is, ha flash alatt nem pipálod ki a preloadert. Ha ez kínai akkor inkább ne állj neki, mert nem jön össze! -
Átköltöztem egy másik telefonra az X5 Pro-ról. Hogyan tudom kitörölni belőle a Gmail fiókomat? De nem magát a fiókot szeretném, mivel úgy értelmezem, telefon ezt szeretné:
Beállítások / Fiókok / Google fiók
Nekem a telefon alap helyzetbe állítása is tökéletesen megfelelne, sőt, még talán jobb is lenne. Csakhogy itt meg vmilyen PIN kódot kér, amit nem én adtam meg:
Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása -
Dome2x
újonc
válasz
AlyrArkhon #8186 üzenetére
Kösz a tippet! Nem jutott eszembe...
Az APN-nel volt gond, ahogy mondtad.
A kártyás Vodás beállítása benne maradt.
Csak ki kellett törölni a vitamax előtagot és ment. -
Dome2x
újonc
Hali!
Kérdésem lenne:
2 kártyának van hely a telóban.Az 1-esben egy Vodás feltöltős kártya van. Most kaptam a cégtől egy másik Vodásat, ami csak netezésre jó 5 GB/hó korláttal.
Betettem a 2-es slotba. Beállítottam a kártyáknál, hogy a 2-esben lévő legyen az adatforgalmazó.
Csak nem műxik.
Meg kellene cserélnem a kártyákat vagy hogyan tudom működésre bírni, hogy működjön a net is?Kösz,
Dom -
mzso
veterán
-
mzso
veterán
Akkor most már tényleg van 6.0-ás hivatalos rom? Honnan szedhetem? Hogy rakhatom fel? (összefoglalóban nem látok információt)
-
Robaj
addikt
Felraktam a 6-os, gyári romot.
Az érdekesség, hogy vissza gomb nem működik, azaz félig:
Lenyomom, teló érzékeli, mert rezeg, de nem történik semmi, nem jön vissza az "előző oldal", a home gomb meg működikVki tapasztalt már ilyet?
-
Dyrg
aktív tag
Nekem csak usb hibakeresés bepipálása után mentek jól a dolgok. Mtp-csatlakozással amúgy megy? Ha nem akkor a 8079-es hozzászólás alapján fixáld az eszközkezelőben a drivert, aztán utána mennie kell, ha nem akkor passz...
Amúgy 6.0 alatt én is szenvedtem ezzel, visszaraktam az 5.1-et, és minden csodás... :-)
Na meg mégegy kérdés, ha 6-ot használsz, akkor hogyan kezeled az sd-kártyát? Újraformáztad és beolvasztottad a rendszerbe? Mert akkor tuti nincs mass torage... -
Dyrg
aktív tag
válasz
hzsolee #8170 üzenetére
[link] Ez az akku volt.
ftsaba28:
Szerintem az neked nem lesz jó, mert nem x5pro-d van hanem x5s, a build számnál a 64+8-asból következtettem... a proé 128g16g-os...mzso:
Egyáltalán bepipáltad az usb hibakeresést? Amúgy többször is leírtuk, hogyan kell, de ha eddig nem találtad akkor visszakeresem... -
woodworm
veterán
Szerinted photoshop volt a képernyőkép és a leírás nem működik egyébként? A családban 3 ilyen telefon van, több szériából, 3 oprendszeren működik, biztos a leírás a rossz és egyébként nálad minden rendben van. Nálam, amikor először használtam egy üzemmódban, mindig települt az adott driver. A windows agresszív frissítése miatt többször vissza kell állítani az eredetit. Ha ilyen hosszú időszak alatt nem tudod működésbe hozni, elgondolkodnék a helyedben, hogy hardveresen és szoftveresen teljesen rendben van-e minden. Telefon, pc usb port, kábel, normális driver, normális windows (nem N-es).
-
mzso
veterán
Akkor nem tud valaki működő megoldást mass storage ("USB tároló") ként való csatlakoztatáshoz?
-
Ferike81
senior tag
Nekem most is fent van rajta, csak letiltottam. Azóta nem kutyul semmit. Már több mint egy éve így megy. Bár a lányom használja mióta nekem megjött az új, de tegnap bogarásztam rajta, és ugyanúgy le van tiltva és nem dobál reklámot. Aliexpress appot soha nem is használtam, és az első X5 pro szériákban nem is volt. Amit áprilisban vettem abban már benne volt gyárilag.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
hzsolee #8144 üzenetére
Nos, leteszteltem az új akkut, biztos, hogy nem pontos, de kiindulási alapnak jó.
Ali-n vettem piros (elvileg eredeti) 3100mha-es Akkut. (kb 2000Ft-ért) Teljesen lemerített állapotban töltöttem fel, a fogyasztás mérő 14 wattot mutatott a végén, az eredetivel pedig 13 wattot.
Ami baj, hogy éjszaka töltöttem kikapcs állapotban, és csak reggel húztam ki, így több órán keresztül effektív már nem volt töltés, viszont a mérő fogyasztása és a töltő minimális áramfogyasztását is hozzá dobta. Mikor az új akkut mértem akkor elég későn feküdtem le, a réginél tovább mentek a plusz órák, figyeltem kb 86%-nál volt 10 watton. Így azt lehet mondani, hogy kb 2-2,5watt különbség van az új javára. (tehát durván a +700mha reálisnak tűnik).
Persze az új is majd csak 3-4 teljes töltés után éri el a maxot. A régi meg már nem biztos, hogy képes hozni a 2400mha... még egy stressz tesztel lehetne megnézni, hogy hány másodpercig bírják az akkuk... ha fürj tojást akarok sütni a telón akkor majd lehet kipróbálom... -
notika77
senior tag
válasz
AlyrArkhon #8165 üzenetére
Telepítve.Bocs, a 6.0-ra nem került fel az Aliexpress.woodworm: Valóban azt írja a Play, hogy telepítve,nem lehet eltávolítani és nem is kompatibilis
-
Evonys
csendes tag
válasz
Ferike81 #8156 üzenetére
Megerősítés gyanánt írom, hogy nekem is ez a Beauty make up nevű app okozott gondot. Nem tudom honnan vagy hogyan, de egyszer csak önhatalmúlag feltelepült és akárhányszor töröltem, visszatette magát. Végül egyrészt az AVG bejelzett rá, másrészt root + SDMaid-el legyalultam a com.beauty... (pontos már nem tudom mi volt a neve) fájlt, azóta nyugalom van. Egyébként a legkönnyebben úgy vehető észre, hogy google play-ben a telepített alkalmazásoknál megjelenik a program. Ha rámész nem telepíthető, de telepítettnek jelzi. Én is úgy vettem észre.
-
notika77
senior tag
válasz
Ferike81 #8160 üzenetére
Sziasztok! Én sajnos pont a múlt héten töröltem le a PC-ről a 6.0-ás ROM-ot, amit feltettem a megjelenés után nem sokkal, így nem tudom pontosan, hogy Maxos vagy eredeti doogee.cc-s volt. Viszont hónapok óta nem telepítettem új programot csak a megjelenő frissítéseket és facebook-om sem volt sosem a telefonon, a reklámok viszont 2-3 napja megjelentek rajta. Elég keveset használom, így a mai volt a második alkalom, hogy reklám volt rajta. A Shell programot eltávolítva az a reklám eltűnt és még nem jött vissza.
-
woodworm
veterán
válasz
Ferike81 #8156 üzenetére
Szerintem az új rom tiszta volt. Egyébként is szerintem a max romokkal érkezett segéderő csak. Mondhatni hónapok óta rajta a 6-os és eddig nem volt probléma. Használom 4G-n és wifin is a netet. A messenger felrakás után jelentkezett a felugró, a shell törlése után semmi. Ha a system partíción lenne, akkor pedig visszatérő jelenség.
-
woodworm
veterán
válasz
AlyrArkhon #8153 üzenetére
Pedig pár napja raktam fel a messengert és ma reggel megjelent nálam is a felugrò hirdetés.
-
-
plömplöm
őstag
nekem is megjelentek ma egész képernyős hirdetések, vodafone meg tmobile, miközben telenoros vagyok. nem arckönyv lesz az ok, mert nekem fb fiókom egyáltalán sosemvolt.
szerk: futtattam egy malwarebytes-t, szerinte minden fasza, kiléptem belőle és bejött egy valami játék hirdetése
-
-
TRob1
veterán
válasz
AlyrArkhon #8146 üzenetére
-
TRob1
veterán
Elkezdett vmi b.zi reklám egész oldalba bejönni x időközönként... hogy tudnám kideríteni "honnan jött" és hogyan távozik?
(Az appok amikre gyanakodtam, amiket mostanság frissítettem, perpill el lettek távolítva)
-
hzsolee
őstag
-
hzsolee
őstag
Teszteltem a #*#* stb-vel. Ha megpöcköltem elindult. Kiforrasztottam, tápról is csak nehézkesen indult. Szóval kuka, pedig szét is kaptam és majdnem sikerült megcsinálni. Így látva nem csodálom, hogy ilyen gyöszös a rezgés.
Az akkuról írhatnál. Nem rendeltem még mert a visszajelzésekben nem sok jót olvastam azoktól akik teszterrel rámértek... -
hzsolee
őstag
Rezgés mindenkinél rendben? Nálam nem. Behalt a vibró, és csak 5 db-os kiszerelésben kaptam. Akit érdekel dobjon egy pm-et. 3 lessz fölösbe. Nem kell kapkodni, kína messze van....
-
hzsolee
őstag
válasz
szilvaspet #8133 üzenetére
Rendben, megvan a szám, de hogyan ha leadtad?
-
trebrona
nagyúr
válasz
szilvaspet #8133 üzenetére
30/288-00-66
30/288-44-66 -
szilvaspet
tag
Sziasztok!
Valaki beírná ide a Doogee Wayteq szerviz telefonszámát, ami a jótállási jegyen szerepel?
3 hete leadtam és semmi hír, ezért érdeklődnék telefonon.Köszi
P.
-
elekracz
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy két kérdés.
Most lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek. Van egy két furcsasága.
Pl a vissza nyíl az ellenkező oldalon. De amiért billenytyűzetet ragadtam az az, hogy hogyan tudom megnézni a futó alkalmazásokat illetve hol tudom ezeket kikapcsolni. Nem lehet ezt valamelyik fizikai gombhoz hozzárendelni?Szakértő segítségeteket előre is köszönöm..
Elek
-
woodworm
veterán
Egyszer volt már ez téma, meg is válaszoltam.
Két lépésben lehet csatlakoztatni. Először ki kell választani a csatlakoztatás módját, akkor a Fájlátvitel (MTP) helyett az USB-tároló (Mass Storage) menüpontot kell választani. Második lépésben pedig a telefonon engedélyezni kell az usb tár bekapcsolása menüponttal. -
mzso
veterán
Egyébként az mi a halálért van, hogy azt írja tele a tárhely amikor a 12-ből max 7 giga van használatban a memorymap szerint.
-
mzso
veterán
Azt meg tudja valaki mondani, hogy tudom a telefont usb háttértárként csatlakoztatni? (az sem baj ha kicsit tákolós megoldás van csak)
-
dltpwnz
aktív tag
Még egy olyan problémám is lenne,hogy rejtett számról tudok csak hívni és nem találom azt az opciót amivel ezt kilehet kapcsolni..valaki megtalálta már ?
-
dltpwnz
aktív tag
Sziasztok,lenne két kérdésem a telóval kapcsolatban,
1.Nektek is baromi érzékeny a kijelző ? (konkrétan fogom a kezemben és a széleinél érzékeli az ujjamat ezért a kijelzőn nemtudok pontosan navigálni)
2.Nem pont a telefonhoz kapcsolódó,de vasport valaki szedett már ki az első hangszóróból,esetleg ha ez nem jön össze honnan tudok óccsón szerezni egy előlapi hangszórót ?
Köszi előre is a válaszokat -
törölt tag
"hello
megpróbálom nagyon láma módon leírni a telepítést.
először is bekapcsolva hozzákapcsolod a telefon a pc hez
ha látja a telefonon lévő mappákat akkor.... minden oké
arra figyeljetek hogy mikor hozzákapcsolod a telefont még a régi 5.1 R09-17 rendszeren
akkor az állapotsávon lesz egy üzenet amiben választani lehet, hogy csak töltés képen
kapcsoltad össze a telefont, vagy fájlmásolást szeretnél végrehajtani.
itt arra is figyelni kell hogyha pin kóddal lezáródik közben a telefon.... mert ugy van beállítva
akkor nem fogod látni a mappákat a pcn, hiszen biztonság miatt lezárja a telefont az andriod, hogy illetéktelenek ne tudjanak adatot leszedni róla.
ha még előtte beállítod azt hogy a telefont "lássa" a pc (eszközkezelőben) akkor ugye itt még nem tudod elrontani hiszen nem rom telepítés közben kell ezt próbálgatni.
Ez sok idő lesz mire összejön. Addig itt kérdezgetni kell, mert ez nem egy egyszerű dolog.
De a legfontosabb hogy még előtte ez meglegyen, ha ez megvan akkor utána már nem lehet elrontani.Telepítés: feltöltöd a telefont 100% -ra.... a laptopot is 100%-ra. utána kiveszed az akksit a telefonbol meg sd sim kártyát is. még nem kapcsolod össze őket.
majd az r17-es, vagy bármilyen rom jelen esetben a 6.0 R16 letöltött fájlt kicsomagolás után megtalálod a R16 -os mappát, amit fel akarsz rakni, bemásolod a C:/ könyvtárba.... fontos hogy a c meghajtón legyen a program files windows stb. és más mappák mellett, mert amúgy a program nem fogja látni. miután ez megvan letöltöd a "Infinix_Flash_Tool_exe_Windows_V1.0" programot a fórum összefoglalójában benne van. itt fent!
na itt már mélyvíz van.....ezt azért írják mert ha valami mégis beütne akkor a telefon a tiéd, és az ördög szokott meglepetéseket okozni....ugyanis mindenre felkészülni lehetetlen.
hozzákapcsolod a telefont kivett akkumulátorral....meg sd kártya meg sim kártya elindítod a programot
flash_tool.exe betallózod az r16 os mappából amit kell "browser" a c meghajton keresed a cuccot nem máshonnan majd start.... nem kell izgulni, el fog indulni, lesz egy kis formázás ,majd egy kis töltögetés
izgulni fogsz rendesen majd egy bazi nagy kocka lesz egy bazi nagy pipával hogy kész van. kb 1 perc
persze ezen idő függ attol is hogy ssd van e a pc d ben vagy sima hdd, meg még sok minden mástól is.
nekem 1 perc volt i3 proci ssd vinyo win 10
bezárod a programot lehúzod a telefont....hosszan nyomod a power gombot és már kész is vagy.
ekkor jut eszedbe hogy nem csináltál mentést"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest