Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Ezzel nem értek egyet, mert egészen sokáig lehetett CSL DD kapni (év elején is volt), sőt utána pedig GT DD Pro is elérhető lett valamivel drágábban.
Pódium DD1 és DD2 azért más kategória, azok csak Pcre valók, ott jön ki a különbség.DD-vel persze, hogy eltűnt a belépő kategória, senki nem fogja 100-200e árulni kompletten.
Arra ott van a szíjas megoldás.
Fogaskerekest pedig el kell felejteni -
blountex
senior tag
válasz
®abstract® #34 üzenetére
Az igen, mind elfogyott?
Jól pörög a biznisz.
Már csak egy QR 2-re várok -
blountex
senior tag
Thrustmaster is jóval hamarabb átálhatott volna DD-re, de legalább ők szíjast elég régóta viszik.
Az árazást nem is néztem, csak itt a kommentekben lettem figyelmes, hogy 640e. ezzel gyakorlatilag maguk alatt vágják a fát, egy Fana szett még V3 pedállal + BPK + CSL DD boost kittel olcsóbban jött ki infláció előtt, mint amit ők most árulnak.Kesztyű szerintem nem kell hozzá, sose használtam se a logi kormánynál G25, se RS perecen. FFB pedig lehet állítani 100% amúgy is túl erős. 75 az ideális
-
blountex
senior tag
Csak 20 év kellett ahhoz, hogy újítson a Logitech, ha már a szíjasra nem harapott rá.
Most már mind a három nagy ismert gyártó (Fanatec, Thrustmaster, Logitech) DD lett, ki előbb, ki később.
Igen az árazással van baj, de egyelőre nem lesz olcsóbb a DD, szóval bizonyos tekintetben rétegtermék (legalábbis az itthoni fizetésekhez képest).
Pedál jónak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest