- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
5nm nem igazán volt kapható, csak a DD Pro bundlek és azok is rövid ideig. A 8-as rendelhető volt május közepéig kb., azóta viszont csak a DD Pro van készleten.
Igazából senki nem tudja miért, lehet, hogy új revízió lesz. Az 5nm-est szerintem megszűntetik.
De ott van alternatívának a Moza cuccai.
-
proci985
MODERÁTOR
hat nem tudom, en akarhanyszor neztem egyszer sem volt rendelheto az 5nm varians. 8nm neha feltunik, pro altalaban van raktaron.
700 euro korul ugy kijonne, az a ket evvel ezelotti forintszinten meg kb 200 kornyeke lett volna.
fogaskerek lassan kopik ki, talan a G923 az utolso ami elvileg meg az. strapabiras szempontbol mondjuk nem lenne rossz, csak a hangja, meg a precizitasa.
-
proci985
MODERÁTOR
ja, gyakorlatilag az olcsobb DD rendszereket ket eve nem lehet kapni. 5NMes DDvel szemeztem egy idoben es neha szuroprobaszeruen ranezek, de egyetlen egyszer nem lattam akarcsak rendelhetoen. 8NM DD Pro 600 euroert szokott lenni, de az nem 350NM, mint a CSL amit valtott. Podium DD2 altalaban van raktaron, de az 1500 eur es csak wheelbase.
---
Outsiderman: muanyag annyira nem problema, nalam a 10. evet tapossa egy Fanatec Porsche Wheel, igaz a base+kormany korul minden upgradelve lett az evek folyaman.
egyebkent lenne koztes pont, 140 eur bmw wheel, 350 eur DD 5NM, 200eur CSL LC kb 700 euro, meg erre meg kell kb 150 euroert egy wheel stand es ennyibol kijon egy kifejezetten jo es idotallo setup, amit meg lehet upgradelni. TTnek van talan picit olcsobban is megoldasa.
sajnos ahogy nezem ez a Logitech eleg kompetetiven lett arazva
utobbi evekben mondjuk kollektiven elmentek a gyartok a szimulatorok fele. ami reszben jo, mert sok olyan megoldas standard amit 15 eve csak ganyolassal lehetett elerni, viszont masik oldalrol ez az arakon is sajnos latszik. a beleposzint kb eltunt.
-
Ciccuka
veterán
Driver támogatottsággal komoly gondok vannak Logitech-nél. Elég mostohán kezelik korábbi drága termékeiket (legyen az egér, kormány vagy gamepad).
Eszközeik képesek tönkremenni (szekrényben) állásukban. Support nagy pedig nulla (egy email-t nem lehet írni nekik).
Hatalmasat csalódtam bennük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Időjárás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest